Celebrity

7. června 2022 05:30

Vanesa Havlíková

Plavky, které ovládnou letošní sezonu. Vsaďte na lesk, šňůrky i vršek naopak

Léto a s ním i sezona plavek se kvapem blíží, a tak nastal ten správný čas pro výběr nových krásek. Ať už máte malé, či velké poprsí, poradíme vám, jaké kousky zvolit, abyste u vody zazářily.

Jednobarevné plavky

Elegantní a zároveň minimalistické. Klasika, která nikdy neomrzí. Nebojte si pohrát se střihem, detaily i texturou. Velmi oblíbeným se stal pro letošek třpytivý materiál. V lesklém provedení můžete sehnat jakoukoliv barvu a určitě neprohloupíte. Mezi nejvíce trendy barvy letos patří rozhodně zelená, modrá a oranžová.

Tropické květiny

Pokud jste doposud nevěděli, jaký vzor pro letošní léto zvolit, odpověď je jasná – květiny. V tomto případě není ani tak důležitý střih, ale spíše vzor. Ať už jsou květiny velké, nebo malé, hlavně ať jsou barevné.

Ať už zvolíte jakékoliv plavky, dejte si pozor, aby se vám nestal podobný trapas jako těmto celebritám:

Vršek plavek naopak

Trend, který možná není pro každého a ne každý si ho může dovolit. Typ bikin, jenž je velmi populární zejména mezi známými tvářemi na Instagramu. Jedná se o klasické trojúhelníkové bikiny s obráceným vzhledem, které se zavazují převráceně. Tento originální sexy trend, který dělá hezčí poprsí, můžete snadno vytvořit ze všech plavek.

Šňůrky a pásky všude

Další must-have sezony jsou plavky se šňůrkami. V tomto případě nejde ani tak o barvu plavek, ale o to, aby měly co nejdelší a nejtenčí provázek, který krásně zvýrazní ženskou siluetu. Když k tomu přidáte vysoký vykrojený spodní díl, zatraceně odvážné a sexy plavky jsou na světě.

Háčkované retro

Ačkoliv háčkování má většina lidí spojené především se svetry, šálami a čepicemi, nenechte se mýlit. Vlna pofrčí i v létě, a to ve formě bikin rozmanitých barev i střihů. Plusem háčkovaných plavek je především retro vzhled, který je nejen v módě čím dál populárnější prakticky u všech generací. Není tedy divu, že se dostává do popředí i v plavkové sezoně.

Sdílejte článek
Štítky léto voda moře plavky bikiny pláž Instagram obchod oblečení květiny letní sezóna trendy

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 23. 4. 2024

Dnes je v pořádku plakat, Berani. Uvolnění je rozhodující pro přijetí. Pokud nemáte pocit strachu a omezení, může pro vás být těžké prožívat radost a expanzi. Spojte dobré se špatným a nechte tyto dvě síly, aby se ve vaší bytosti harmonicky usadily. Proveďte přípravy, které vám umožní vzlétnout do velkých výšin. Ujistěte se, že jste připraveni přijmout výzvy, které s růstem přicházejí.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.