Michaela Pecháčková zničila voliéru s pelikány. Zděšení ptáci před ní utekli

ZOO (31) - upoutávka

Michaelu Pecháčkovou pravidelně vídáme ve známém seriálu coby křehkou Sid, která zvířata miluje a jsou její celoživotní láskou. Podobný pocit z Míši ale asi neměli pelikáni, když jim mladá herečka nabourala voliéru. Zděšení ptáci se před ní rozhodli ukrýt pod hladinu.

Michaelu Pecháčkovou znají televizní diváci jako Aničku neboli Sid z oblíbeného rodinného seriálu. V rámci ZOO tour se krásná herečka svěřila, jaký je její nejzábavnější zážitek z natáčení. „Myslím, že nejvtipnější historka je moje bourání, které se stalo přímo támhle,“ ukazovala Míša z pódia na konkrétní místo v zoologické zahradě ve Dvoře Králové. „Takhle jsem jela, jela, jela a najela jsem až k pelikánům,“ smála se.

Její kolega David Gránský, který v seriálu ZOO, jenž můžete sledovat každé úterý a čtvrtek večer na Primě, hraje vypočítavého Alberta, si ale událost pamatuje v trochu jiném světle. „Normálně celou tu voliéru s pelikány rozervala,“ práskne na Míšu, která mu jen naznačuje, aby story do detailů nelíčil.

Zkraťte si čekání na další díl a zahrajte si ZOO pexeso

Toho ale Gránský, který se v reálném životě již brzy stane tatínkem, vůbec nedbal a vyprávěl dál. „Pelikáni naskákali do bazénku, ve kterém běžně nebývají. A ne proto, že by se chtěli koupat. Ale měli v plánu přečkat třetí světovou válku pod vodou,“ popisoval David zděšení vodních ptáků, kteří tak reagovali na řidičské schopnosti Pecháčkové.

Představitelka Sid se jen smála a slibovala, že víc už za volant v zoologické zahradě nesedne. „Je to tak, od té doby má Míša na řízení dublérku,“ dodal k pobavení všech Gránský, který v seriálu Annu neustále přesvědčuje o pravosti svých citů, ale ona už mu nevěří.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 25. 4. 2024

Berani, vyhlídky na dnešní den jsou vynikající. Současné uspořádání planet a poněkud tísnivá atmosféra posledních dnů vás inspirují ke změně prostředí a návštěvě nových míst. Proč si nenaplánovat malý výlet? Všechna znamení naznačují, že právě teď je pro takové dobrodružství ta nejlepší doba. Pokud budete otálet, budete se cítit opět zaseknutí ve staré rutině.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.