Michaela Pecháčková zničila voliéru s pelikány. Zděšení ptáci před ní utekli

ZOO (31) - upoutávka

Michaelu Pecháčkovou pravidelně vídáme ve známém seriálu coby křehkou Sid, která zvířata miluje a jsou její celoživotní láskou. Podobný pocit z Míši ale asi neměli pelikáni, když jim mladá herečka nabourala voliéru. Zděšení ptáci se před ní rozhodli ukrýt pod hladinu.

Michaelu Pecháčkovou znají televizní diváci jako Aničku neboli Sid z oblíbeného rodinného seriálu. V rámci ZOO tour se krásná herečka svěřila, jaký je její nejzábavnější zážitek z natáčení. „Myslím, že nejvtipnější historka je moje bourání, které se stalo přímo támhle,“ ukazovala Míša z pódia na konkrétní místo v zoologické zahradě ve Dvoře Králové. „Takhle jsem jela, jela, jela a najela jsem až k pelikánům,“ smála se.

Její kolega David Gránský, který v seriálu ZOO, jenž můžete sledovat každé úterý a čtvrtek večer na Primě, hraje vypočítavého Alberta, si ale událost pamatuje v trochu jiném světle. „Normálně celou tu voliéru s pelikány rozervala,“ práskne na Míšu, která mu jen naznačuje, aby story do detailů nelíčil.

Zkraťte si čekání na další díl a zahrajte si ZOO pexeso

Toho ale Gránský, který se v reálném životě již brzy stane tatínkem, vůbec nedbal a vyprávěl dál. „Pelikáni naskákali do bazénku, ve kterém běžně nebývají. A ne proto, že by se chtěli koupat. Ale měli v plánu přečkat třetí světovou válku pod vodou,“ popisoval David zděšení vodních ptáků, kteří tak reagovali na řidičské schopnosti Pecháčkové.

Představitelka Sid se jen smála a slibovala, že víc už za volant v zoologické zahradě nesedne. „Je to tak, od té doby má Míša na řízení dublérku,“ dodal k pobavení všech Gránský, který v seriálu Annu neustále přesvědčuje o pravosti svých citů, ale ona už mu nevěří.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.