Seriály a filmy

26. března 2022 16:20

red

Šimon Bilina přiškrtil v ZOO Davida Gránského. Proč musel přitvrdit?

ZOO (15) - Útok na Alberta

Šimon Bilina jako drsňák Adam „Haďák“ Hruška se více zajímá o zvířata než o lidi. To David Gránský coby Albert je zase rád středem pozornosti a netají se tím, že Haďáka nemá rád. Když tedy na sebe narazí v seriálové ZOO, většinou to není příjemné setkání. A v poslední epizodě si dokonce šli kluci pěkně po krku! Podívejte se na to on-line zdarma v archivu iPrima!

Jakmile někdo vstoupí na území Haďáka, musí se řídit podle jeho pravidel, a na to jaksi Albert Polák v podání Davida Gránského zapomněl. Herce tak čekala potyčka, při které Šimon Bilina svého kolegu pěkně zmáčkl pod krkem.

V ZOO skoro jako ve skutečnosti

„Nechtěl jsem to moc přehánět se silou, ale David se dost bránil, takže jsem musel i já přitvrdit,“ svěřil se po natočení scény Šimon Bilina. „Nečekal jsem to, myslel jsem, že bude povolnější, ale opravdu se trochu pral. Takoví malí kohouti,“ popisuje situaci s humorem.

Než se ale dostal až k Davidu Gránskému, protože se jeho postava neodborně chovala k amazonským pralesničkám, nejjedovatějším žabkám, musel herec v ateliéru překonat ladným skokem vysoké zábradlí, pod kterým byl malý stupínek. Ten měl ve výsledku Šimonovi pomoci k dokonalému skoku.

„Jelikož jsme ten skok točili asi pětadvacetkrát, protože se nedařilo zachytit všechny detaily, ze začátku jsem skákal jako gazela, ale postupně se z toho stával leguán,“ směje se herec, který má na svého záhadného Adama jen samé kladné ohlasy.

„Dostávají se ke mně hezké zprávy. Dokonce mě včera zastavili policisté, že mi na autě nesvítí světlo – a policistka mi začala vyprávět o Adamovi a hned mě pustili. Pokutu jsem nedostal, tak to bylo od nich moc milé,“ usmívá se herec, který tvrdí, že má jeho Adam křehké srdce, ale tvrdou slupku, kterou jen někdo musí citlivě oloupat.

Připomeňte si rvačku Davida Gránského a Šimona Biliny v 15. epizodě seriálu ZOO on-line!


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 26. 4. 2024

Je jistě jasné, že svým činům věříte, Berani. Necítíte žádný strach ani pochybnosti, když postupujete ke svým cílům a plujete po klidném moři pod jasnou oblohou. Tato nová atmosféra je pravděpodobně výsledkem vašeho obnoveného odhodlání. Za své úspěchy se rozhodně odměňte, ale s pořádnou oslavou byste měli ještě pár dní počkat.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.