Velkou letní párty si užili zakulacená Perkausová, usměvavá Soukalová i Roman Šebrle

Televize Prima během velké letní párty na Hostivařské přehradě v Praze představila programové novinky, které budou diváky bavit během podzimu 2022. Po tiskové konferenci následoval večírek, který svým vystoupením rozpumpoval zpěvák Marek Ztracený (37). Fotografové zachytili řadu slavných tváří, které se na rozpálené pláži skvěle bavily.

Televize Prima představila v úterý večer podzimní programové schéma, které bude z velké části zaměřeno na kvalitní pivo a skvělé víno z Moravy. První velkou novinkou je totiž seriál Hořký svět, který přinese příběh Štěpána Berky (Matouš Ruml), jenž se pokouší rozjet rodinný pivovar.

Velkým hitem bude také dvanáctidílný seriál Pálava - život zalitý sluncem, v němž pětice kamarádů prožije nevídané dobrodružství mezi vinicemi na jižní Moravě. Trojici mimořádně silných novinek pak doplňuje seriál Dobré zprávy, který bude vyprávět příběh vesnické dívky snažící se prosadit ve světě médií.

Nové zápletky, humor i napětí rozhodně přinese další sezona populárního seriálu ZOO. Diváci televize Prima se ale mohou těšit též na zavedené zábavné pořady Česko Slovensko má talent, Máme rádi Česko, Show Jana Krause, 7 pádů Honzy Dědka a Inkognito přibydou dvě novinky – Můj muž to dokáže a Den jak sen.

Více o novinkách v televizním programu najdete ZDE

Tiskovou konferenci a následnou párty si na Hostivařské přehradě ve velkém stylu užila řada osobností, které jsou s Primou spojené. Na jednu z posledních velkých akcí před porodem dorazila moderátorka Eva Perkausová, která redakci Prima Ženy řekla, že se cítí po fyzické stránce skvěle a těší se na listopad, kdy porodí svého prvního potomka. Galantní garde jí část večera dělal její kolega Roman Šebrle.

Večerní koncert Marka Ztraceného si užila také Gábina Soukalová. Její partner Miloš Kadeřábek hlídal dceru Izabelku, takže dobře naladěná moderátorka se mohla chvíli bezstarostně bavit.

Slavnostní akci si ale nenechali ujít také kutil Láďa Hruška, influencerka Shopaholic Nicol, scenárista René Decastelo s partnerkou Evou, Jakub Štáfek, Patrik Děrgel či módní návrhářka Anna Tejklová. Další slavné tváře, které se výborně bavily na skvělé letní párty, najdete ve fotogalerii.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 20. 4. 2024

Ačkoli se můžete pyšnit svou trpělivostí, Berani, tato vlastnost by vám dnes mohla být na obtíž. Je možné, že už jste se ohnuli, jak jen to šlo, a dosáhli jste bodu zlomu. Poslední kapka se chystá přiložit velbloudovi na hrb. Dejte průchod explozi emocí, kterou si události žádají. Nemá smysl se dnes snažit zachovat svaté chování.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.