Natálie Halouzková a Vladimír Polívka novou dvojicí zpravodajství Dobrých zpráv

Zákulisí světa televizního zpravodajství poodhalí nový seriál Dobré zprávy již v říjnu. Hlavní role ztvární Natálie Halouzková (Bára Beránková) a Vladimír Polívka (Ondřej Toman). Seriál líčí příběh vesnické dívky Báry, která získá stáž v redakci Dobrých zpráv, jež obdivuje, a tím si začne plnit své sny. Nejen díky ní tak diváci uvidí to, co se děje za kamerami, když jsou vypnuté.

Hlavní hrdinkou seriálu Dobré zprávy je Bára Beránková (Natálie Halouzková), obyčejná holka z vesnice, které se během dvou dnů zcela změní život. V zastoupení otce zachrání čest rodné obce Dolní Zahrádky a vyhraje lokální prestižní klání Traktorandál. To jí přinese nabídku na stáž v redakci populárního pořadu Dobré zprávy, a ona tak nastupuje do prestižní redakce a stěhuje se do velkoměsta. „Poprvé hraju postavu, která je mému naturelu nejbližší. Bára je moc milá holka, je velmi cílevědomá, nesmírně ji práce ve zpravodajství baví a myslím, že se dostane daleko,“ prozrazuje na svou postavu hlavní hrdinka Natálie Halouzková, která bude mít za partnera Vladimíra Polívku. Ten v Dobrých zprávách zastává roli nepřístupného producenta Ondřeje Trojana. Seriál uvidíte na Primě na podzim po odvysílání osmidílné novinky Hořký svět.

Děj seriálu Dobré zprávy

O pozornost si ale říká i hvězdná moderátorská dvojice Zlatíček – Šimon (Jan Fanta) a Mona (Sára Rychlíková), dále sporťačka Gita Rosová (Denisa Nesvačilová), hodinová manželka Hermína Hesová (Alžbeta Stanková), rosnička Marián Tleskač (Mirek Šimůnek), bratři pekaři Tadeáš Tyl (Jan Komínek) a Tobiáš Tyl (Tomáš Weber), Karel Kunc (Igor Chmela) se svou talkshow Host Karla Kunce nebo bývalý válečný reportér Petr (Vojtěch Vodochodský).

A zatímco je Bára mimo domov, její otec Jerry (David Prachař) a matka Miluška (Linda Rybová) musí řešit nově vzniklé ohrožení jejich farmy. Bratr Michal (Ondřej Rychlý) se s podporou Bářiny nejlepší kamarádky Fany (Darja Pavlovčinová) učí být otcem dítěti, které možná ani vůbec není jeho. Michal totiž kdysi chodil se Sabinou (Kateřina Klausová), holkou z velkého města, a i když jejich vztah skončil, stále na ni myslí. Jednoho dne se Sabina objeví a není sama – má těsně před porodem a tvrdí, že dítě, které se má každou chvíli narodit, je jeho – a Michal tomu bezmezně věří…

Dobré zprávy ukazují, jak to chodí v zákulisí televize

„Vždy jsme si na seriály, které jsme točili, brali odborné poradce. Teď poprvé ho do Dobrých zpráv nepotřebujeme. Zpravodajství známe, všichni jsme si televizí prošli a známe její zákulisí. Víme, jak to v ní chodí, a to chceme ukázat i divákům,“ uvádí k chystané novince ředitelka obsahu TV Prima Lenka Hornová. Seriál Dobré zprávy uvidíte na Primě na podzim po odvysílání osmidílné novinky Hořký svět.

Podívejte se na další ukázku ze seriálu Dobré zprávy:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 24. 4. 2024

Berani, některé vaše pracovní povinnosti jsou pro jednoho člověka příliš velké a mohly by vás dnes zatížit. Zdá se, že hromada práce se neustále zvětšuje, ať děláte, co děláte. Pokud můžete, delegujte své úkoly. Nejméně naléhavé úkoly odložte stranou a na zbytku postupně zapracujte. Váš zaměstnavatel od vás může, ale nemusí očekávat příliš mnoho, ale vy máte právo udržet si zdravý rozum bez ohledu na cokoli.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.