Vladimír Polívka změnil image. Vítej v klubu, reagovali na nový vzhled kolegové

Vladimír Polívka: Proč dává podpisy i mužům a co nejdrsnějšího mu řekla fanynka?

Vladimír Polívka nepochybně patří k našim nejhezčím hercům. Nyní se rozhodl pro razantní změnu vzhledu, o kterou se se svými fanoušky podělil na sociálních sítích. Co ho k nové image vedlo?

Syn herce Bolka Polívky (72) a Chantal Poullain (65) své fanoušky překvapil radikální proměnou. Dvaatřicetiletý Vladimír Polívka si nabarvil vlasy na výrazně ledovou blond barvu a poodhalil, že jeho rozhodnutí pro tak razantní změnu nebylo jen tak bez rozmyslu. „Já vím no, není to jen tak ale! Má to svůj důvod! A teď pojď do mě… jo, nebo ne?“ ptal se sledujících na svém instagramovém profilu.

Většina fanoušků i přátel mu pod snímkem nové vlasy chválila. „Super!“ věnovala svému hereckému kolegovi kompliment Hana Vagnerová. „Jsem si říkala, kdy do toho bouchneš. Vítej v klubu blondýn,“ okomentovala nový vzhled hudebnice a modelka Terezie Kovalová. Mezi blonďáky ho přivítal také zpěvák Adam Mišík, který přednedávnem prošel podobnou proměnou. Svou původní zrzavou barvu totiž také nahradil blond kšticí. „Vítej v klubu,“ poznamenal vtipně.

Pronikavé modré oči a výrazné rysy Vladimíra Polívky spojené s jeho nepřehlédnutelným charismatem už dostaly do kolen nejednu dívku. Přesto herec v minulosti na vztahy příliš štěstí neměl. Randil například s brunetkou Martinou a modelkou Karolínou Krézlovou, ani s jednou to však nevyšlo.

Nyní se ale zdá, že je všechno jinak. Už několik měsíců totiž září štěstím po boku blondýnky Magdy, s níž se poprvé na veřejnosti pochlubil loni v říjnu na premiéře slovenského filmu Zpráva v pražské Lucerně. Polívka patří mezi ty, kteří se se svým soukromím na sociálních sítích příliš nechlubí. Tentokrát je tomu ovšem jinak. Se svou kráskou sdílel zamilovanou fotografii, na níž se k sobě láskyplně tisknou.

Herec sice neprozradil, jak se se svou novou přítelkyní seznámil, v rozhovoru pro Prima Ženy ovšem přiznal, že to určitě nebylo přes v současnosti velmi populární seznamovací aplikaci Tinder. Tu podle svých slov nemá, protože mu prý k poznávání nových žen stačily sociální sítě. „Dneska si stačí zařídit Instagram – to je seznamka se vším všudy,“ vysvětlil Polívka. Podobné starosti však nyní očividně vůbec nemusí řešit. Vedle půvabné Magdy, která svým šarmem tak trochu připomíná Chantal Poullain, totiž vypadá skutečně šťastně a spokojeně. Na herce se již brzy můžete těšit také v novém seriálu televize Prima Dobré zprávy, který umožní divákům nahlédnout do zákulisí televizního světa.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 3. 2024

Berani, pokud se vám v poslední době nedostává lásky, po které toužíte, možná je to proto, že jste si o ni neřekli. Pokud jste s někým zapleteni a cítíte se nenaplněni, zvažte možnost upřímného rozhovoru o svých potřebách a o tom, co od vztahu chcete, abyste byli šťastní. Pokud nyní nejste ve vztahu a chcete být, musíte se důrazněji věnovat poznávání toho, koho chcete.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.