Celebrity

7. března 2022 16:02

Milan Rozšafný

Vladimír Polívka se pochlubil krásnou blondýnou. Kdo je jeho tajemná přítelkyně?

Populární herec a hvězda seriálu Polda Vladimír Polívka ukázal na předávání Českého lva svou drahou polovičku. A zdá se, že je zamilovaný až po uši.

Vladimír Polívka patří bezpochyby mezi nejpohlednější mladé české herce současnosti, i přesto měl v lásce dlouho smůlu. Jeho vztahy s brunetkou Martinou i modelkou Karolínou Krézlovou skončily neslavně a své soukromí si dlouho střežil. Teď se ale zdá, že konečně našel velkou lásku. Na předávání Českých lvů si totiž přivedl svou půvabnou přítelkyni Magdu, se kterou chodí už několik měsíců. Poprvé se s ní předvedl už loni v říjnu na premiéře slovenského filmu Zpráva v pražské Lucerně. Jejich zamilované pohledy a rozesmáté tváře ze sobotního večera pak dávají tušit, že je v jejich vztahu pořád vše v nejlepším pořádku.

Skutečnosti, že nad jejich vztahem stále nepoletují žádné mráčky a herec je do pohledné blondýnky hluboce zamilovaný, nasvědčuje také fakt, že Magda strávila uplynulé Vánoce nejen s mladým hercem, ale také s jeho početnou rodinkou v čele s maminkou Chantal Poullain a legendárním Bolkem Polívkou. Nedávno pak hvězda seriálů Polda či Slunečná zveřejnila na Instagramu jejich společnou zamilovanou fotku, což je u herce také dosti neobvyklé.

O přítelkyni ovšem Polívka stále moc nemluví a před médii nechává svou lásku zahalenou tajemstvím. I přesto však víme, že Magda pracuje jako provozní v jedné z pražských restaurací a v minulosti chodila např. se známým fotbalistou Martinem Feninem. A že nezapře podobné rysy s Vladimírovou maminkou Chantal. Snad se tedy nyní konečně na Magdu i populárního herce usmálo štěstí a aktuální zamilovanost, kterou na galavečeru doslova hýřili, jim vydrží co nejdéle.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 18. 4. 2024

Zadal vám někdo úkol a pak odešel, aniž by vám dal pokyny? Není divu, že se cítíte zmatení a frustrovaní. Pokud neexistuje žádný návod a pokud nikdo jiný neví, o co jde, nemějte výčitky svědomí a nechte to být, dokud nedostanete řádné poučení. Je rozumnější počkat, než to udělat špatně a muset to dělat znovu. Raději bezpečně, než abyste litovali.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.