Celebrity

21. března 2022 06:10

Žaneta Dernerová

Triumf herečky Hany Vagnerové: Porazila zápasníka Karlose Vémolu

Máme rádi Česko XI (5) – Vagnerová porazila Vémolu

Historický moment zažila herečka Hana Vagnerová. Podařilo se jí totiž zvítězit nad slavným bojovníkem Karlosem „Terminátorem“ Vémolou! Tito dva se ale neutkali v zápasnickém ringu, nýbrž v zábavné show. Přesto se výhra Vagnerové počítá a už navždy zůstane tou, která porazila Vémolu. Podívejte se na extra ukázky.

Hana Vagnerová se může pyšnit tím, co se povedlo jen málokomu. Jedna z našich nejobsazovanějších hereček totiž využila příležitosti a ve známém vědomostním pořadu prokázala svůj hbitý postřeh a bleskurychlou reakci, čímž známého bojovníka totálně převálcovala. Karlos Vémola zůstal jen překvapeně zírat.

Jejich jedinečný souboj se odehrál v show Máme rádi Česko, když moderátor Libor Bouček pokládal otázku speciálně pouze pro Hanu a Karlose. Sympatická herečka, z níž pozitivní energie doslova sálá, se ani nemohla dočkat, až Libor svůj dotaz dořekne. Její ruka se nad tlačítkem nervózně vznášela, připravena „k útoku“. Rázné a okamžité stisknutí tlačítka snad překvapilo i ji samotnou. „Ty vago! A teď mám blackout,“ smála se zaskočená Hanka, která v loňském roce přiznala novou známost.

Vagnerová si svou výhru náležitě užívala

Správnou odpověď oslavila vítězoslavným tanečkem, zatímco kapitán jejího týmu Jakub Prachař ji chválil slovy: „Dobře, Hano!“ Svého triumfu si byla Vagnerová moc dobře vědoma a vzápětí na něj všechny v show Máme rádi Česko, na kterou se můžete zpětně podívat v archivu na iPrima.cz., upozornila. „Já bych chtěla říct, že je to historický moment, protože jsem porazila Karlose Vémolu,“ oznamovala hrdě Hana.

Zatímco Vémola jen souhlasně pokyvoval, Libor Bouček jí dal za pravdu. „Vzhledem k tomu, že proti sobě pravděpodobně už nikdy nenastoupíte, o sobě můžeš říkat, že jsi za celou svoji kariéru nikdy nebyla poražena Karlosem Vémolou,“ zdůrazňuje Libor, který nedávno vyjádřil jisté obavy, zda bude nadále moderátorem této oblíbené show.

Při další hře už ale herečka tolik štěstí neměla

Vítězná štace Hany Vagnerové byla ovšem přerušena o několik minut později, když jí na klíně vybuchla explodovací krabice při hře „Dáreček“. Nutno ale podotknout, že se tak stalo nikoliv proto, že by neznala odpověď na Liborovu otázku, ale krabice se jí dostala do rukou doslova v poslední vteřině. „To je šmudlák o záda,“ hodnotil její neúspěch Jakub Prachař. „Přesně tak, tohle nebylo fér!“ stěžovala si Hanka.

Herní propadák si ale do jisté míry sama přivolala. „Já jsem už před začátkem říkala, že vždycky v jakékoliv hře prohraju. A teď se to nějak potvrzuje,“ komentovala svůj neúspěch. „Jakube, chtěla bych ti říct, že dneska prohrajeme,“ varovala Hanka kapitána Jakuba Prachaře, s nímž si zahrála na novopečené rodiče v komedii Matky, kterou uvidíte v neděli od 20:15 na Primě. Prachařovi to ale moc nevadilo. Zaujalo ho úplně něco jiného: „Hano, jak se z tebe čoudí, to je paráda. Normálně ti blafly saze,“ rozesmál nejen Hanku Jakub, který se mimo jiné zmínil o tom, proč považuje za zázrak, že na pouťových atrakcích nikdo každou vteřinu nezemře.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 26. 4. 2024

Je jistě jasné, že svým činům věříte, Berani. Necítíte žádný strach ani pochybnosti, když postupujete ke svým cílům a plujete po klidném moři pod jasnou oblohou. Tato nová atmosféra je pravděpodobně výsledkem vašeho obnoveného odhodlání. Za své úspěchy se rozhodně odměňte, ale s pořádnou oslavou byste měli ještě pár dní počkat.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.