Celebrity

12. března 2022 09:50

Žaneta Dernerová

Přijde Libor Bouček o práci? Zábavná show prý moderátora nepotřebuje

Máme rádi Česko XI (4) – Bouček bez práce?

Moderátor Libor Bouček je již ostříleným profesionálem. Přesto vyvstala v zábavné show otázka, zda bude jeho moderátorského umu ještě třeba. Našel by se snad lepší průvodce vědomostní soutěží? Kdo by měl Libora vystřídat?

Jedním z hostů pátečního dílu zábavné vědomostní show byl i herec Petr Vaněk, kterého na televizních obrazovkách pravidelně vídáme jako Tátu na tahu či biatlonového trenéra Martina Kratochvíla v seriálu 1. MISE, v němž řeší těhotenství své dcery a jehož reakce na tuto nečekanou novinku se neobešla bez facek. Právě on si s moderátorem pořadu Liborem Boučkem trochu vyměnil roli a rovnou ho vyzpovídal.

Vaněk se pídil po tom, zda je možné se v rámci pravidel soutěže přihlásit ještě dříve, než Libor dočte otázku. „Tady se to teda může takhle na prasáka?“ ujišťoval se, jestli správně porozuměl tamním zvyklostem. „Takhle, úplně původně, když jsme začínali, jsem si myslel, že ne,“ zabrousil Bouček do historie pořadu Máme rádi Česko, který můžete sledovat každý pátek na Primě nebo v archivu iPrima.cz. „Pak jsem to po zhruba pětadvaceti dílech i říkal, že se to nesmí,“ popsal vývoj událostí.

Libor Bouček promluvil o moderátorské bezcennosti

Zvyk přihlásit se ještě před dočtením otázky má v oblibě zejména herec Jakub Prachař. O něm se v poslední době spekuluje, zda se na dovolené nezasnoubil s přítelkyní Sarou Sandevou, se kterou ho spojil seriál Dvojka na zabití. Kolem padesátého dílu si prý přestal Libor tohoto nešvaru všímat. „A teď už to vlastně vítám, protože moderátorsky je člověk víceméně bez práce,“ pochvaloval si Bouček, jenž v jiném zábavném pořadu zavzpomínal na své předchozí manželství a brzký rozvod.

„Já se jenom nadechnu, oni něco řeknou a většinou je to dobře. Takže se vlastně blížíme k automatizovanému procesu, že tady už vůbec nebudu. Už to prostě jen nějak začne a pak se rozdají body,“ předvídal Libor. „Bude to kratší, ale v podstatě je to funkční i bez moderátora,“ smál se ještě. „Takže můžu na prasáka,“ zhodnotil si Boučkův výklad Petr Vaněk, který v oblíbeném seriálu zažil děsivý pád.

Ačkoliv se mu Libor chystal ještě něco odpovědět, Petr už o další podrobnosti nestál a rovnou ho zastavil: „Ne, dobrý, stačí,“ stopnul ho bez okolků v půlce věty. Ze všech nejvíce tato poznámka pobavila Jakuba Prachaře, který ji hned okomentoval: „Není nadto, když host ukončuje moderátora,“ smál se.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 4. 2024

Při rozhovorech s přáteli nebo kolegy o možných budoucích podnikatelských záměrech byste si mohli dělat poznámky, Berani. Vaše přirozená pečlivost by vám měla dobře posloužit. Důležité je mít přesné záznamy, o kterých budete moci později diskutovat. Jakýkoli nový projekt, který nyní zahájíte, bude pravděpodobně úspěšný, zejména pokud se jedná o psaní, mluvení nebo jinou formu zábavy. Nebojte se případného neúspěchu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.