Petr Vaněk a jeho děsivý pád. Jako slavný trenér zachraňuje život

1. MISE (26) – Pád Kratochvíla

Herec Petr Vaněk není u fanoušků známého vojenského seriálu aktuálně moc oblíbený. V roli biatlonového trenéra Kratochvíla trvá na potratu své dcery stůj co stůj. Brzy ho ale uvidíme v úplně jiném světle. Předvede se jako nefalšovaný hrdina-zachránce. Podívejte se na exkluzivní ukázky.

Petr Vaněk to má jako Martin Kratochvíl u diváků oblíbeného seriálu docela nahnuté. Jakmile se dozvěděl o těhotenství své dcery, naštval se, a dokonce lítaly facky. Potrat pokládal za naprostou samozřejmost, a když se k němu Amelie Pokorná coby Andy v 1. MISI neměla, neváhal vymyslet zákeřný plán, jak ji k němu donutit. Nyní se ale zachoval jako opravdový hrdina.

Když úspěšný biatlonový trenér spěchá za svým týmem na letiště, uslyší v budově svazu zoufalý křik o pomoc z výtahové šachty. Násilím otevře dveře výtahu a ihned zavolá sanitku, tím ale jeho záchranářská mise nekončí. Jakmile dispečerům popíše stav zraněného, nezaváhá a na jejich žádost se rozhodne slézt k němu dolů. „Dobře, já tam za ním vlezu, ale hlavně pojeďte,“ prosí je Kratochvíl.

Tyčí zapříčí dveře výtahu, lehne si na břicho a pomalu se po nohách sune dolů. Ač je ve výborné kondici a síla mu rozhodně nechybí, nakonec se neudrží a padá k mladému influencerovi, jehož nápad natočit video z výtahové šachty a ohromit tak své fanoušky dopadne hodně nešťastně.

Petr Vaněk se zraní při záchraně youtubera

Přestože to vypadá, že Kratochvíl na rozdíl od nerozvážného mladíka žádné větší poranění neutrpěl, do rubavské nemocnice je nakonec taktéž převezen. Při rozhovoru se sanitářem, jemuž tvrdí, že je v pořádku a musí honem na letiště, totiž zkolabuje. Na jeho manželku a vrchní sestru Míšu v podání Adély Gondíkové, která by podobně jako její postava neměla s případným těhotenstvím své dcery zásadní problém, naopak by prý byla nadšená, tak čeká pěkně nepříjemné překvapení, když se na příjmu objeví v doprovodu záchranářů právě její muž.

Chtě nechtě tak musí Kratochvíl svou práci na pár dní odsunout a poležet si v rubavské nemocnici. V dalším dílu seriálu 1. MISE, který uvidíte ve středu od 20:15 na Primě nebo si ho můžete pustit zpětně v archivu na iPrima.cz, se nebude potkávat jen s Andy, s níž má aktuálně dost napjaté vztahy. Jeho ošetřujícím lékařem se jako naschvál stane Honza Rubeš. Právě ten „viník“, který přivedl jeho krásnou dceru do jiného stavu. Jak se ale zdá, Kratochvíl se umoudří a rád by s Honzou v podání sympatického Radúze Máchy zakopal válečnou sekyru.

Má Rubeš pravdu? Zničil mu Kratochvíl svými plány jeho vztah s Andy? „Copak to nevidíte? Co vy jste jí udělal?“ nebere si vůči Kratochvílovi servítky Honza a naráží tak na fakt, že je teď Andy zbytečně nešťastná, protože v něm vidí mizeru, kterým ve skutečnosti není. V dalším díle seriálu 1. MISE ale nebude Kratochvíl jediný, který se náhle sesune k zemi. Kolaps přímo na sále během operace zažije i neoblíbený doktor Vlach, jenž se nakazí neznámou nemocí.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 16. 4. 2024

Pokud se dnes budete muset vypořádat se zklamáním, snažte se, aby vás to nezlomilo, Berani. Můžete obdržet dopis nebo telefonát, který vám přinese méně příznivé zprávy. Možná, že někdo, koho jste chtěli vidět, nebude moci přijít. Snažte se nenechat si tím zkazit náladu. Takové věci se stávají. Zaměstnejte se.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.