LIKE HOUSE 3: Hlasujte pro své oblíbence! Koho pošlete dál a kdo půjde z kola ven?

LIKE HOUSE 3 (36) - upoutávka

Chcete podpořit svého favorita třetí řady LIKE HOUSE a zároveň dát dislike tomu nejméně oblíbenému? Pak neváhejte hlasovat a rozhodnout o vítězi reality show, který si odnese výhru půl milionu korun! POZOR: HLASOVÁNÍ UŽ BYLO UKONČENO!

Oblíbená reality show LIKE HOUSE je zpátky s třetí řadou! Osmička influencerů bude opět zavřena na několik týdnů ve vile, kde bude plnit nejrůznější výzvy a prožívat vzájemné radosti i strasti, ale také samozřejmě bojovat o výhru v hodnotě půl milionu korun. V reality show tentokrát účinkovala kontroverzní influencerka a česká Barbie Dominika Myslivcová, kterou doplnily další hvězdičky sociálních sítí – Hanka Gelnarová, Sebastian Lyang, Vojta Medlen, David Nguyen, Liubov Tupiková, Lukáš Tůma aka Luktuma a Simona Tvardek. V průběhu reality show vilu Dominika Myslivcová plánovaně opustila a nahradila ji DJka, milovnice bojových sportů a bývalá pornoherečka Silvia DellaiStejně jako v předchozích řadách i tentokrát o vítězi z velké části rozhodnete vy, televizní diváci. Nově pak hlasování probíhá právě na těchto stránkách! Později musel vilu opustit David Nguyen, ve vile ho nahradil tiktoker David Dvořák.

HLASOVÁNÍ BYLO UKONČENO!

Princip hlasování

Stejně jako v minulé řadě i tentokrát bude mít divácké hlasování 50% dopad na rozhodnutí o vítězi. Druhou polovinu bodů získají účastníci na základě dění ve vile. Do celkových výsledků se totiž bude započítávat také hlasování samotných soutěžících, kteří dají na konci epizody lajk ten den nejlepšímu influencerovi, což mu v bodování jenom pomůže. A ten méně oblíbený od nich naopak dostane tzv. dislajk, což pro něj naopak bude znamenat odečet jednoho bodu. Další vydatnou porci bodíků pak mohou influenceři získat za splnění či výhru jednotlivých výzev.

HLASOVÁNÍ BYLO UKONČENO!

Jak hlasovat?

Teď už se ovšem přesuňme k tomu, co vás zajímá nejvíc, tedy k samotnému diváckému hlasování. Každý den můžete mezi partičku influencerů rozdat dva lajky a jeden dislajk. Výsledné bodování diváků se pak řeší poměrným rozdělením bodů ku získaným hlasům. Svého oblíbence můžete podpořit níže. Průběžné výsledky můžete sledovat v TV vysílání LIKE HOUSE 3, v němž hlasování uvidí také samotní soutěžící. Tak už neváhejte a podpořte svého milovaného influencera!

Podívejte se na loučení s Dominikou Myslivcovou:

Celé epizody ale i extra obsah k Like House 3, který jste v televizi neviděli, najdete ZDE>>


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 26. 4. 2024

Je jistě jasné, že svým činům věříte, Berani. Necítíte žádný strach ani pochybnosti, když postupujete ke svým cílům a plujete po klidném moři pod jasnou oblohou. Tato nová atmosféra je pravděpodobně výsledkem vašeho obnoveného odhodlání. Za své úspěchy se rozhodně odměňte, ale s pořádnou oslavou byste měli ještě pár dní počkat.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.