Náhlý kolaps Vojtěcha Eflera. Seriálový doktor Vlach omdlí při operaci

1. MISE (26) – Kolaps Vlacha

Je povýšený, nepříjemný, mnohdy až slizký. Nepatří mezi vynikající lékaře, dělá jednu botu za druhou. Herec Vojtěch Efler si jako doktor Vlach v oblíbeném vojenském seriálu moc přátel nenašel. Přesto zůstanou všichni v šoku, když zkolabuje na sále přímo během operace. Podívejte se na exkluzivní ukázky.

Herec Vojtěch Efler není jako seriálový doktor Vlach zrovna oblíbený. Není divu. Jako lékař je podprůměrný, nevynechá jedinou příležitost někoho znemožnit nebo z jakékoliv příhodné situace zákeřně vytěžit maximum ve svůj prospěch. Dokonce se v 1. MISI nestyděl vydírat pacienta, který zoufale potřeboval peníze na plastickou operaci. Když se ale nepopulární doktor náhle na sále svalí na zem, všem zatrne.

Vlachův kolaps nikdo nečekal. Naopak

Doktor Vilkin v podání Romana Zacha, jemuž Vlach na sále asistoval, si pochvaloval, jak dobře zákrok probíhá. „No to vypadá krásně. Když všechno půjde, jak má, za chvilku máme hotovo,“ byl spokojený Rasputin, zatímco na Vlachovi byly vidět první známky nevolnosti.

Vilkin se ale soustředil především na operaci. „Situace je naprosto přehledná. Je to tak, pane kolego?“ zeptá se bledého Vlacha, který ještě souhlasně odpoví, načež se zničehonic zhroutí k zemi. „Postarejte se o něj, zavolejte sanitáře! Potřebuju novou asistenci,“ reaguje pohotově Rasputin, jehož Vlachovy mdloby samozřejmě překvapily. Zachoval si jako skutečný profesionál chladnou hlavu.

Vojtěcha Eflera skolí jako Vlacha neznámá nemoc

Později se ukáže, že neoblíbený doktor je zřejmě další obětí neznámé epidemie, která se jako lavina šíří rubavskou nemocnicí. Zatímco Hofbauer, jenž v poslední době řeší především nečekaný návrat manželky Světlany, je přesvědčený, že onemocnění zavlekli do Rubavy vojáci, které ošetřuje tým Mise v čele s Hofmanem, nekompromisní plukovník má úplně jiný názor.

Jan Dolanský je totiž jako Hofman, jehož hádky s manželkou Alicí se neustále stupňují a nezlepší se ani v dalším díle seriálu 1. MISE ve středu od 20:15 na Primě, přesvědčený, že pacientem nula je právě Vlach. S frekventanty vyloučil, že by zdrojem nákazy mohl být voják. Vzpomněl si ale, že Vlachovi není dobře již delší dobu.

Ač se úlisný doktor necítí po svém kolapsu zrovna nejlépe, Hofman neváhá a vpálí mu svou teorii přímo do očí.

Má Hofman pravdu? Je pacientem nula skutečně samolibý Vlach? Šíří snad nemoc ve své vychytralosti záměrně? A co ji vlastně způsobuje? Sledujte seriál 1. MISE, v němž se kromě epidemie bude i nadále řešit těhotenství Amelie Pokorné coby Andy. Její otec sice vymyslel zákeřný plán, ten mu ale absolutně nevyšel a Andy se připravuje na roli maminky.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 20. 4. 2024

Ačkoli se můžete pyšnit svou trpělivostí, Berani, tato vlastnost by vám dnes mohla být na obtíž. Je možné, že už jste se ohnuli, jak jen to šlo, a dosáhli jste bodu zlomu. Poslední kapka se chystá přiložit velbloudovi na hrb. Dejte průchod explozi emocí, kterou si události žádají. Nemá smysl se dnes snažit zachovat svaté chování.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.