Hofmanovi na kordy! Ve vojenském seriálu to pěkně vře

1. MISE (25) – Hofman u Hofbauera

Herečka Kristýna Leichtová a její partner Jan Dolanský čelí jako manželé Hofmanovi v seriálovém hitu dalšímu nedorozumění. Důvodem jejich sváru je přitažlivý Hofbauer v podání Marka Němce a jeho roztomilá vyženěná dcerka. Podívejte se na exkluzivní ukázky.

Vzájemné sympatie Kristýny Leichtové coby Alice Hofmanové a Marka Němce jako sexy Davida Hofbauera jsou v seriálu 1. MISE více než zřejmé. Všiml si jich už i manžel Alice. Nekompromisní plukovník Dan Hofman v podání Jana Dolanského se dlouho držel, nyní mu ale došla trpělivost a na Hofbauera si došlápne.

Když Alice odmítne Danovu nabídku na společnou večeři kvůli hlídání malé Jelisavetky a ještě si ji přivede k nim domů, nakráčí Hofman k Hofbauerovi do kanceláře a hned spustí: „Chtěl jsem vás poprosit, abyste přestal pověřovat mou ženu hlídáním té vaší holčičky,“ žádá Hofbauera, který na něho jen nevěřícně kouká.

Nějaké úkolování Alice totiž odmítá: „Já nikoho nepověřuju. Vaše paní prostě občas sama projeví zájem. Má tu malou ráda, to je celé,“ nevidí na tom nic špatného Hof. Když ale začne Dan poukazovat na to, že je Hofbauer Alicin šéf, a může tak zneužívat její ochotu i díky své pracovní pozici, Hofbauer, kterému se nedávno nečekaně objevila za dveřmi jeho manželka, už se rázně ohradí: „Víte, co mi přijde nevhodné? Byť jen naznačovat, že bych já byl schopen zneužívat svého postavení směrem ke svým podřízeným,“ utne Hofmana. Zároveň ho ale ubezpečí, že Alici už malou Jelisavetku svěřovat nebude.

Kristýnu Leichtovou jako Alici jednání manžela rozzuří

Hofmana v tu chvíli zřejmě vůbec nenapadlo, do jaké situace svou manželku postavil. Ta se totiž nestačí divit, když jí Hofbauer, se kterým se už stihli i políbit, nedovolí vzít holčičku do kina. „Víte, milá vrchní, váš choť si to úplně nepřeje,“ šokuje David Alici, která jen nevěřícně vyvalí oči.

Když se pak nicnetušící Hofman vrátí domů, čeká na něj pěkně nabroušená manželka. „Tobě přijde úplně normální, že primář interny přijde za primářem chirurgie a doporučuje mu, jak se má nebo nemá úkolovat vrchní sestra mimo pracovní dobu?“ začíná Alice rozhovor, jenž vyústí v pořádnou hádku, kterou můžete sledovat v seriálu 1. MISE ve středu od 20:15 na Primě nebo už teď online na iprima.cz.

Je tohle jen další hřebíček do rozpadajícího se vztahu manželů Hofmanových? Naštve tím Dan Alici natolik, že bude přemýšlet o ukončení manželství? Nebo se spokojí s jeho omluvami? Možná že jejich plánovaná odluka kvůli Hofmanově misi v Libyi jim poskytne dostatek prostoru k tomu, aby si v této otázce udělali jednou provždy jasno.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.