Celebrity

8. března 2022 12:32

Žaneta Dernerová

Lucii Vondráčkovou nenapálíte. Znalostmi převálcuje i Libora Boučka

Máme rádi Česko XI (4) – Námitka Lucie Vondráčkové

Talentovaná Lucie Vondráčková je oblíbenou zpěvačkou a herečkou, pyšnit se ale může i doktorským titulem z prestižní Karlovy univerzity. V zábavné vědomostní show prokázala nejen svůj bystrý intelekt a skvělý postřeh, ale upozornila i na faktickou chybu moderátora soutěže Libora Boučka. Ten se nestačil divit. Podívejte se na exkluzivní ukázku.

Zpěvačka a herečka Lucie Vondráčková je nadprůměrně vzdělanou hvězdou českého showbyznysu. O svých vědomostních kvalitách nemusí nikoho přesvědčovat, na slavné Karlově univerzitě získala nejen magisterský titul, ale i doktorát z filozofie. V pořadu Máme rádi Česko ovšem dokázala, že nedisponuje pouze teoretickými znalostmi, nýbrž má i detailní přehled o naší kulturní scéně.

Moderátor show Libor Bouček byl asi před hudební šifrou natěšený, který z týmů se lapí do jeho pasti a nechá se nachytat. Maxiband Jana Maxiána totiž do své hádanky ukryl hit kapely Ready Kirken 1+1. Když se z týmu herce Vojty Kotka přihlásila tenistka Andrea Sestini Hlaváčková, která nedávno prozradila krédo svého manžela na šťastný život, a odpověděla, že se jedná o danou píseň známé skupiny, celé družstvo se pomalu radovalo ze získaných bodů. Jenže předčasně.

Následovala pěkně studená sprcha, když Libor přiznal dva body týmu soupeře v čele s Jakubem Prachařem. Chyták byl prý v tom, že se nejednalo o píseň kapely Ready Kirken, ale pouze zpěváka Michala Hrůzy v rámci jeho sólové kariéry. „Né,“ je slyšet už od počátku nesouhlas Vondráčkové, která se loni svěřila, že ji pronásledují stalkeři.

Lucie Vondráčková se neplete

Bouček si je ale jistý a i přes námitky Vojty Kotka si stále vede svou. „Ne, 1+1 už je opravdu sólový song,“ tvrdí. „To není možné! To byla poslední písnička s Ready Kirken,“ nenechá se jen tak ošálit držitelka stříbrného slavíka, což donutí Libora k okamžité online kontrole. Následně dojde v show Máme rádi Česko, kterou uvidíte v pátek od 20:15 na Primě, k něčemu, co se v celé historii snad nikdy nestalo. Vondráčková totiž dobře ví, co říká, a moderátor musí uznat svou chybu.

„Já jsem doteď žil v tom, že 1+1 je sólový song Michala Hrůzy. Nicméně přišla zcela legitimní námitka od několikanásobné stříbrné slavice a ukázalo se, že má pravdu,“ přiznává trochu nerad Bouček. „Troufám si tvrdit, že tohle se stává jednou za 97 dílů,“ dodává na svou obhajobu.

Nakonec tak Vondráčková může po boku svého partnera Petra Vojnara, tenistky Andrey Sestini Hlaváčkové a Vojty Kotka slavit díky svému perfektnímu přehledu zisk vytoužených bodů. Červený tým Jakuba Prachaře, který si tentokrát pozval herecké kolegy Annu Schmidtmajerovou, Filipa Kaňkovského a Petra Vaňka, se sice neraduje, ale aspoň povzbudí Libora. „Přece kvůli takové drobnosti nebudeme měnit moderátora,“ směje se Prachař.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 18. 4. 2024

Zadal vám někdo úkol a pak odešel, aniž by vám dal pokyny? Není divu, že se cítíte zmatení a frustrovaní. Pokud neexistuje žádný návod a pokud nikdo jiný neví, o co jde, nemějte výčitky svědomí a nechte to být, dokud nedostanete řádné poučení. Je rozumnější počkat, než to udělat špatně a muset to dělat znovu. Raději bezpečně, než abyste litovali.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.