Celebrity

11. března 2022 15:50

redakce Prima Ženy

Herec Vojta Kotek nekorektně o Saskii Burešové. Skončí kvůli tomu v televizi?

Máme rádi Česko XI (4) – Kotek o Saskii Burešové

Charismatický herec Vojta Kotek je již několik let součástí zábavné show, v níž soupeří o body s kolegou Jakubem Prachařem. Právě on je většinou tím, kdo se nebojí říct o druhých i něco ošklivého. Teď ale jako by se jejich role vyměnily a Vojta se svěřil s pěkně netaktní historkou o moderátorce Saskii Burešové.

Když se moderátor vědomostní show Libor Bouček ptal herce a kapitána bílého týmu Vojty Kotka, zda podle něj existuje povolání, které je výhradně ženské, určitě by ho ani nenapadlo, k jakému vyprávění jeho otázka sklouzne. Vojta se nejprve trochu vykrucoval. „Já si myslím, že v dnešní době není nic typicky nijaké a nic typicky něčí,“ zamotal se do své odpovědi sympatický herec.

Pak ale vyjádřil názor, že je dle jeho mínění v tomto ohledu Česká republika velmi pokroková. Ač bychom mohli předpokládat, že bude následovat jakási pochvala a vynášení předností naší země, přišel pravý opak. Jakmile začal Vojta, jehož si pamatujeme třeba jako praprapravnuka legendárního vynálezce Einsteina ze stejnojmenného seriálu, uvádět svou historku slovy, že je to možná lehce nekorektní, byl Libor rád a těšil se, co z něho vypadne.

Kdyby ale tušil, jakého tématu a jaké osobnosti se bude Vojtovo vyprávění týkat, rozhodně by tak nadšený nebyl. „To se skutečně stalo. Můj známý měl na návštěvě svého kamaráda z Ameriky, je to asi šest sedm let zpátky. A viděl v televizi nějaký pořad, který moderovala Saskia Burešová,“ pověděl modrooký herec v zábavné show Máme rádi Česko, na kterou se můžete těšit v pátek od 20:15 na Primě. „Já začínám mít strach,“ docházelo pomalu Boučkovi, že to asi nebude úplně košer.

Vojta Kotek vyprávěl nekorektní historku o Saskii Burešové

Podobnou předtuchu měl i kapitán druhého týmu Jakub Prachař. „Neříkej to! Neříkej to,“ radil mu Jakub a preventivně si v očekávání nějaké hrůzy zakrýval oči. Že měl pravdu a jeho tušení se vyplnila nadmíru, se ukázalo vzápětí. „Ten známý řekl mému kamarádovi neuvěřitelnou věc. Že nechápe, jak je možné, že ta Česká republika je před Amerikou tak napřed, že u nás už dneska pořady moderují trans lidi,“ šokoval všechny svým závěrem Vojta.

Po zbytek pořadu tak všichni jeho působení v zábavné show Máme rádi Česko označovali za poslední televizní vystoupení Vojty Kotka. „Myslím, že jsi v televizi skončil,“ smál se mu jeden z členů jeho týmu Petr Vojnar. „To se ale skutečně stalo,“ bránil se Vojta, který se v minulém díle této soutěže svěřil se svou zálibou v provázcích a svazování.

I když Jakub Prachař správně předpokládal, že Kotkova historka dopadne katastrofálně, byl vlastně nepatrně dotčený, že po něm Vojta převzal úlohu „toho zlého“. „Tohle je moje, přece! Ty hnusné věci,“ smál se s lehkou škodolibostí Prachař, kterého uvidíte v pátek v komediálním seriálu Tátové na tahu od 22:00 na Primě a který na sebe ve vědomostní soutěži zase prozradil, že jeho babička měla extra vychytávku s alpou a on býval v dětství opilý.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 18. 4. 2024

Zadal vám někdo úkol a pak odešel, aniž by vám dal pokyny? Není divu, že se cítíte zmatení a frustrovaní. Pokud neexistuje žádný návod a pokud nikdo jiný neví, o co jde, nemějte výčitky svědomí a nechte to být, dokud nedostanete řádné poučení. Je rozumnější počkat, než to udělat špatně a muset to dělat znovu. Raději bezpečně, než abyste litovali.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.