Herec Vojta Kotek překvapuje: Odmala zbožňuje provázky a svazování

Máme rádi Česko: Máme rádi Česko XI (3) – Kotkova obliba provázků

Sympatický herec a režisér Vojta Kotek na sebe v zábavné show prozradil pěkně pikantní zálibu. Už od dětství totiž holduje provázkům, potažmo svazování. Ač se to může zdát poměrně netypické, Jakub Prachař jeho slabosti naprosto rozumí. I on se jako malý vyžíval v lanech.

Herec Vojta Kotek se v zábavné show podělil o detaily ze svého dětství. Všechny překvapilo, když přiznal, že měl jako malý úplně jinou zálibu než klasické hračky. Místo autíček, takzvaných angličáků, upřednostňoval obyčejné provázky. „Já jsem měl strašně velkou bedýnku různých provázků, lan a las,“ rozesměje především moderátora pořadu Máme rádi Česko Libora Boučka.

Žádné typické dětské záliby Kotek nevyhledával. „Mojí nejoblíbenější hračkou bylo opěradlo gauče,“ zaujme svým vyprávěním Vojta, kterému už se směje i jeho sok v podobě kapitána červeného týmu Jakuba Prachaře. „Ses o to svázaný divně třel?“ předvádí ho rozšafně Prachař, o němž se aktuálně spekuluje, zda se na dovolené nezasnoubil s přítelkyní Sarou Sandevou.

Tmavovlasý herec a moderátor reality show z prostředí řemeslných dílen, která už zná svého vítěze a Mistra, tuto poznámku nejprve mlčky přešel a vysvětloval: „To byl gauč, který stál v prostoru, a já jsem si sedl na to opěradlo jako na koňský hřbet. Z těch provazů jsem si vyráběl otěže, při tom jsem se koukal na Vinnetoua a jezdil jsem na koni,“ popisoval své dětské radovánky Kotek v show Máme rádi Česko, na kterou se můžete zpětně podívat v archivu na iPrima.cz.

Vojta Kotek a svazování

Jakubovy narážky se ale chytil Libor Bouček. „Nejdřív ses z těch provazů, jako svázaný, ale musel dostat. Kdy tě to přešlo? Protože to svazování a provazy se dají praktikovat i v dospělosti…,“ ptal se Vojty lišácky Libor v narážce na druh sexuálních hrátek. „Kdo říkal, že mě to přešlo?“ reagoval Vojta a jen se potutelně smál.

Aby toho nebylo málo, do debaty se vložil i hudebník Ondřej Gregor Brzobohatý. „Dodneška si rád hraje s lasem,“ nasadil tomu finální korunu Ondřej, který se lechtivému tématu erotických pomůcek věnoval i v pořadu Inkognito. S Jakubem Prachařem rozvedli debatu na téma vibrátorů a jejich umělecké hodnoty.

Právě Prachař se ale Kotka, představitele seriálového Einsteina, v tomto směru zastane. V dětství totiž rovněž projevoval slabost pro lanka. „Já jsem měl zase úchylku na lanovky. Takže jsem věšel provázky mezi stromy a přes ty jezdily věci,“ vyprávěl Prachař. „No, to je dost podobný,“ přikyvoval spokojeně sympatický Vojta, který byl očividně rád, že v tom není sám a Jakub jeho zálibě rozumí.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 26. 4. 2024

Je jistě jasné, že svým činům věříte, Berani. Necítíte žádný strach ani pochybnosti, když postupujete ke svým cílům a plujete po klidném moři pod jasnou oblohou. Tato nová atmosféra je pravděpodobně výsledkem vašeho obnoveného odhodlání. Za své úspěchy se rozhodně odměňte, ale s pořádnou oslavou byste měli ještě pár dní počkat.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.