Celebrity

8. března 2022 11:21

Petra Kloidová

Libor Bouček prozradil, že se s Jakubem Prachařem věnují nudismu ve dvou

7 pádů Honzy Dědka (7) - Libor Bouček o nudismu s Prachařem

Moderátor Libor Bouček a Jakub Prachař jsou nejen věrnou televizní dvojicí, ale jako dobří přátelé se spolu stýkají i v osobním životě. A jejich kamarádství utužuje taková nezvyklá libůstka.

Moderátor a dramaturg Libor Bouček je spojený s úspěšným televizním pořadem Máme rádi Česko, který moderuje. Jedním z kapitánů je Jakub Prachař, na druhé straně barikády bojuje Vojta Kotek. Úspěch televizního pořadu, jenž se začal vysílat už v roce 2013, většina diváků svádí na zábavnou chemii mezi Liborem Boučkem, Vojtou Kotkem a Jakubem Prachařem.

Ostatně Jakub Prachař patří mezi Liborovy nejbližší přátele. Jezdí spolu pravidelně i na dovolenou. Moderátor ovšem zatím netuší, kam společně vyrazí letos. „Ještě jsme neměli téma dovolená 2022. Dlouho jsme se neviděli, ale zřejmě zvolíme znovu nějakou zemi bývalé Jugoslávie,“ říká Libor Bouček.

Nudismus pouze ve dvou

Kromě břitkého humoru má tato dvojice společnou ještě jednu věc – ulítávají na nudismu. Tomu se ale věnují jen sami ve dvou. „My si v exteriéru rozumíme a ten vzájemný pohled sneseme. Nestydíme se u toho. Nudismus děláme jen ve dvou, nechceme tam nikoho, žádnou partu,“ vysvětluje pobaveně Libor Bouček v pořadu 7 pádů Honzy Dědka. Honza Dědek poznamenává, že by to bylo něco pro paparazzi.

„Myslím, že by ta fotografie neměla valnou estetickou hodnotu a rozhodně bych ji pořizoval dlouhým sklem,“ dal amatérským paparazzi tip. Bouček překvapuje i tím, že prý nudismus nepraktikují ani před svými partnerkami. „My se stydíme i před partnerkami,“ směje se. S Jakubem Prachařem momentálně točí i pořad Inkognito.

Moje manželství je tak trochu charita, vtipkuje Bouček

Moderátor Libor Bouček a jeho manželka Gabriela se vloni stali rodiči syna Alberta. Libor Bouček je potřetí ženatý, manželství s Gabrielou, bývalou účastnicí soutěže Miss, vtipně popisuje jako charitu. „Je pravda, že když mě manželka potkala, nosila brýle, ale sundávala si je. Když už to pouto bylo pevné, podařilo se mi domluvit operaci očí – a paradoxně i poté manželka zůstala. Už se jí nechtělo tahat ten kufr jinam,“ pobavil Honzu Dědka Libor Bouček.

A na co svou partnerku vlastně sbalil? „Umím vyjmenovat exity na D1. Snažil jsem se tím zaujmout svoji ženu, ale nezaujalo ji to. Je asi jasné, že naše manželství je z jedné strany taková charitativní a soucitná činnost. Soucit je základ mého třetího manželství,“ vysvětlil s potutelným úsměvem Bouček. Zábavný rozhovor uvidíte už dnes na Primě ve 21:35 v pořadu 7 pádů Honzy Dědka.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 26. 4. 2024

Je jistě jasné, že svým činům věříte, Berani. Necítíte žádný strach ani pochybnosti, když postupujete ke svým cílům a plujete po klidném moři pod jasnou oblohou. Tato nová atmosféra je pravděpodobně výsledkem vašeho obnoveného odhodlání. Za své úspěchy se rozhodně odměňte, ale s pořádnou oslavou byste měli ještě pár dní počkat.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.