Celebrity

18. března 2022 06:00

redakce Prima Ženy

Vojta Kotek a Karlos Vémola vyhrožují Prachařovi: Vyneseme tě v zubech

Máme rádi Česko XI (5) – Vémola a trash-talk

Herec Vojta Kotek se toho nebojí! Jakmile se v zábavném pořadu objevil v jeho týmu známý zápasník Karlos „Terminátor“ Vémola, zvedlo mu to sebevědomí a jako by mu narostly i Karlosovy svaly. Dokonce neváhá a svému soupeři Jakubu Prachařovi vyhrožuje nejen Vémolou, ale i vykopáním hrobu. Podívejte se na exkluzivní ukázky.

Bojovnou atmosféru vnesl do zábavné show herec Vojta Kotek, když představoval jednoho ze členů svého týmu. Zápasníka, člena Sokola a prestižní organizace UFC Karlose Vémolu totiž uvedl mohutným hlasem ve stejném stylu, jako kdyby vcházel do ringu. Už od počátku tak bylo jasné, že svaly slavného bijce ještě přijdou na přetřes.

Bojovník Karlos „Terminátor“ Vémola, který začátkem tohoto roku plnil stránky společenských médií svým rozchodem s přítelkyní Lelou Ceterovou, jež ho obvinila, že ji bil, což Karlos vehementně popíral, je prvním Čechem, kterému se podařilo dostat do organizace UFC (Ultimate Fighting Championship). Před takovými zápasy bývá zvykem takzvaný trash-talk, jenž znamená slovní urážku, která má sloužit k zastrašení protivníka. „Většinou říkají ‚trash‘ moji soupeři, já říkám ten ‚talk‘ – tu pravdu, která bude následovat,“ směje se Karlos.

Karlos Vémola si zašel se soupeřem na pivo

Moderátora soutěže Máme rádi Česko Libora Boučka ale zajímalo, jak to vypadá po skončení takového souboje. I když se to zdá dosti nepravděpodobné, není přece jen možné, že si to po zápase oba bojovníci prostě vyříkají a zajdou na pivo? „Asi ne úplně hned, ale třeba s Petrem ‚Monster‘ Knížetem jsme si to po pár letech vyříkali a na to pivo jsme šli. Záleží to na těch lidech,“ trochu překvapil svou odpovědí Vémola, jemuž se loni narodil syn Rocky.

Delší časová pauza je dle Karlose zásadní. Rozhodně to prý nefunguje tak, že by se zmlátili v ringu, pak se osprchovali a zašli do hospody. „Ne, to určitě ne,“ prozradil v show Máme rádi Česko, kterou uvidíte v pátek od 20:15 na Primě. K jakési formě smíření a urovnání vzájemných rozjitřených vztahů prý dochází jedině až zpětně.

Vojta Kotek a Jakub Prachař vedou pravidelně trash-talk

Vémola ale není prý jediný, kterému není „trash-talk“ cizí. Jakousi obdobu prý vedou před každým začátkem zábavného pořadu i Jakub Prachař a Vojta Kotek. Právě ten využije přítomnosti známého bojovníka ve svém týmu a nebojí se Prachařovi vyhrožovat: „Dneska ti ale, Jakube, chci říct, že jestli zase něco vytočíš, tak tě tady Karlos vynese v zubech,“ tvrdí nebojácně Kotek s Vémolou v zádech. „Po každém díle, kdy zvítězím, což je v podstatě po každém díle, ho zvu na kafe a větrník. Už tři roky nemá čas, já nevím,“ vysvětluje Jakub Liborovi a snaží se obhájit.

Nakonec si z toho ale nic nedělá a když Bouček ukazuje výhry v podobě lopaty a šunky, které získá vítězný tým, automaticky předpokládá, že obě věci budou jeho. Vojta Kotek ale dostane při pohledu na lopatu úplně jiný nápad. „Nebo se taky může stát, že na konci pořadu použije Karlos tu lopatu, aby ti vykopal díru, a ztracenou energii doplní šunkou,“ nekončí s výhrůžkami Vojta, který na sebe práskl svou zálibu v provázcích a svazování.

Stále dobře naladěný Prachař, který s úsměvem vyprávěl i o hrozném stavu pouťových atrakcí, si z toho ale nic nedělá, a ještě si přisadí. „Ne, ne. Karlos bude zakusovat šunku a lopatou nechá hrob vykopat mě,“ zakončí debatu Jakub, po jehož boku bude soutěžit zpěvák Michal Malátný, herečka Hana Vagnerová a kanoista Josef Dostál. Pro nim se vedle Kotka a Vémoly postaví fotbalový trenér František Straka a běžkyně Kristiina Mäki.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 20. 4. 2024

Ačkoli se můžete pyšnit svou trpělivostí, Berani, tato vlastnost by vám dnes mohla být na obtíž. Je možné, že už jste se ohnuli, jak jen to šlo, a dosáhli jste bodu zlomu. Poslední kapka se chystá přiložit velbloudovi na hrb. Dejte průchod explozi emocí, kterou si události žádají. Nemá smysl se dnes snažit zachovat svaté chování.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.