Celebrity

17. března 2022 16:10

redakce Prima Ženy

Jakub Prachař zná stav pouťových atrakcí: Je jenom zázrak, že někdo nezemře

Máme rádi Česko XI (5) – Prachařův strach z atrakcí

Herec Jakub Prachař má přehled snad ve všem. Nejenže v zábavné vědomostní show vyniká svou bystrostí, soutěživostí a bleskovými reakcemi, vyzná se i v oblastech, o kterých toho lidi běžně moc nevědí. A tak Jakub neváhá a detailně popíše stav pouťových atrakcí.

Sympatický herec Jakub Prachař, který je známý svým výborným smyslem pro humor, se jako mnoho z nás bojí pouťových atrakcí. Moc dobře ví proč. Na rozdíl od většiny ostatních se mu totiž naskytla příležitost nahlédnout do zákulisí. „Točil jsem seriál Pouť a byl jsem těm atrakcím velice blízko. Měl jsem strach už předtím, ale vyhodnotil jsem, že byl příliš malý,“ svěří se v show Máme rádi Česko.

Při natáčení měl možnost prohlédnout si kolotoče a další atrakce detailně a jejich technickým stavem je dodnes zděšen. „Když se zblízka podíváš na labutě, ve slangu hydrauliku, tak zjistíš, že každá oj je z trochu jiného materiálu. A tím to teprve začíná,“ popisuje svůj zážitek Prachař a moderátor Libor Bouček, který nedávno prozradil, že jeden z jeho rozvodů přišel dříve než výměna občanky, se jen směje.

Labutě ale nejsou jediným pouťovým lákadlem, které Jakuba zneklidňuje. Dle jeho slov bychom se měli bát i tolik oblíbených autíček, na která si často troufnou i ti, kterým se jen při pohledu na kolotoč zvedá žaludek. „Když se podíváš do zákulisí autodromu, tak to, že nezemře nejenom obsluha, ale i ti, co tam jezdí, je pouze a jenom zázrak. Nic jinýho,“ šokuje Prachař svým vyjádřením v Máme rádi Česko, které uvidíte v pátek od 20:15 na Primě. I když se tomu všichni v sále smějí, na jeho slova asi jen tak nezapomenou.

Oblíbený herec, který se prý s kamarádem Liborem Boučkem věnuje nudismu ve dvou, zajde ale ještě o kousek dál a stav autíček popíše dosti názorně. „Jako nabít králičí pletivo třífázákem, to už chce odvahu,“ hodnotí Prachař s úsměvem konstrukci atrakce. Dost možná tak po tomto jeho vyjádření nebude Jakub jediný, který se bude labutím i autodromu vyhýbat obloukem.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 20. 4. 2024

Ačkoli se můžete pyšnit svou trpělivostí, Berani, tato vlastnost by vám dnes mohla být na obtíž. Je možné, že už jste se ohnuli, jak jen to šlo, a dosáhli jste bodu zlomu. Poslední kapka se chystá přiložit velbloudovi na hrb. Dejte průchod explozi emocí, kterou si události žádají. Nemá smysl se dnes snažit zachovat svaté chování.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.