Ondřej Gregor Brzobohatý se má stát primářem kliniky Jakuba Prachaře. Přijme to?

Máme rádi Česko: Máme rádi Česko XI (3) – Primář Brzobohatý

Hudebník Ondřej Gregor Brzobohatý v doktorském plášti? Těžko si ho tak představit. Nicméně herec Jakub Prachař se v zábavné show svěřil, že by rád založil regenerační kliniku – a právě z Ondřeje by učinil primáře. Přijme Brzobohatý jeho nabídku? Podívejte se v extra ukázce.

Jako by si na sebe Ondřej Gregor Brzobohatý přichystal speciální téma v zábavné show sám. Ještě než skončí znělka uvádějící oblíbenou hru „Dáreček“, při které si hvězdní soutěžící posílají v kruhu explodovací krabici, již mohou předat dál, pokud správně zodpoví otázku moderátora pořadu Máme rádi Česko Libora Boučka, napije se Brzobohatý připraveného vína.

To samozřejmě neunikne Liborově pozornosti. „Už jsme u tohoto stolu zažili leccos. Ale vy jste, pánové, první dva, kteří se napili ještě předtím, než se to rozjelo,“ konstatuje Bouček směrem k Ondřejovi a Otu Balážovi. „Já jsem mu gratuloval k narozeninám,“ snaží se vymyšleným odůvodněním hájit sympatický hudebník.

To slavný gólman NHL Michal Neuvirth, jenž se v Máme rádi Česko, na které se můžete podívat zpětně v archivu na iPrima.cz, přiznal, že už jako malý miloval, když na něho coby brankáře někdo střílel, má sklenici nejplnější ze všech přítomných. „Já jsem asi jako jediný neupil,“ vysvětluje si to Michal, o němž jeho manželka Karolina Neuvirthová tvrdí, že gólmani jsou sice jiní, ale jí se to líbí.

Prachař a Neuvirth o alkoholu při zápasech

Komentář hokejové hvězdy vyburcuje herce Jakuba Prachaře k dotazu. „Řekni mi jednu věc. Představ si, že vyhrajete Stanley Cup, vychytáš jim to. A po zápase ti vezmou vzorek a zjistí, že jsi měl dvě a půl promile. To by prošlo?“ ptá se zvídavě Prachař, který se v zábavné show mimo jiné přiznal, že v dětství býval opilý.

„No jasně, prošlo. To jsi v klidu, alkohol je v pohodě,“ odpovídá zkušeně Neuvirth. To Jakuba nadmíru zaujme. „Fakt, jo? To není doping?“ diví se Prachař. „Není, to je regenerace,“ rozesměje hosty slavný hokejista. Zatímco si všichni připíjí na regeneraci, syn herce Davida Prachaře, s nímž Jakub dlouhá léta nevycházel, už má v hlavě další nápad. „Já chci založit regenerační kliniku,“ směje se Jakub.

Ondřej Gregor Brzobohatý primářem

Muzikant Ondřej Gregor Brzobohatý, jemuž se v minulém roce rozpadlo manželství s Miss World Taťánou Kuchařovou, ihned dodává, že by v takové klinice rád absolvoval speciální kúru. „Myslím, že ty bys jí měl dělat primáře,“ vidí to jednoznačně Prachař. Brzobohatému už tak v celém dílu Máme rádi Česko nikdo neřekne jinak než „pane primáři“.

Nutno podotknout, že je Ondřej fešák, kterému by to slušelo i v bílém plášti. Nic to ale nemění na tom, že o něco více mu sedí role sexy drsňáka v seriálu Linka, který můžete sledovat v pondělí od 20:15 na Primě. Jako mladý policista Filip Mrkvička, který je ze své dosavadní funkce dočasně suspendován a nově musí pracovat v call centru tísňové linky, porušuje pravidla, jak se dá. A přesně takový typ přitažlivého rebela v kožené bundě je pro Ondřeje tím pravým ořechovým.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 3. 2024

Berani, pokud se vám v poslední době nedostává lásky, po které toužíte, možná je to proto, že jste si o ni neřekli. Pokud jste s někým zapleteni a cítíte se nenaplněni, zvažte možnost upřímného rozhovoru o svých potřebách a o tom, co od vztahu chcete, abyste byli šťastní. Pokud nyní nejste ve vztahu a chcete být, musíte se důrazněji věnovat poznávání toho, koho chcete.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.