Celebrity

16. března 2022 19:00

Petra Kloidová

Mariana Prachařová natočila Daně Batulkové k narozeninám klip. Chce jí říct díky

Mariana Prachařová - štěstí je v lidech

Herečka Dana Batulková slaví čtyřiašedesáté narozeniny. Její dcera Mariana Prachařová pro ni připravila dárek, který si dlouho přála. Natočila videoklip, kde děkuje za své blízké a jejich podporu.

Sestra Jakuba Prachaře Mariana se profiluje hlavně jako zpěvačka nebo influencerka. Covid ale její pěvecké kariéře příliš nepřál, a tak si nové písně schovávala do šuplíku. K čtyřiašedesátým narozeninám Dany Batulkové se ale rozhodla udělat dojemné gesto. Mariana vydala k narozeninám své maminky nový single i s klipem Štěstí v lidech. „Mamka si dlouho přála, abych tu hudbu, co mám už dlouho nazpívanou, vydala, tak jsem se rozhodla tu první vydat na její narozeniny,“ prozradila zpěvačka.

Videoklip pohledná blondýnka točila během brzkého rána v Praze. „Vstávali jsme na východ slunce, abychom ho mohli natočit na Karlově mostě, a pak jsme chodili Prahou, kterou miluji. Je to můj domov. Točilo se jeden den,“ dodává Mariana Prachařová. Zpěvačka miluje módu a make-up, takže si styling s vlastním vizuálem tvořila sama. „Je to takový klip pro radost,“ říká. S blond hřívou ji pravidelně pomáhá Institut Orlane Praha.

Poděkování Mariany za podporu v těžkých dobách

Jako správná maminka provázela Dana Batulková svou dceru i horšími chvílemi, kdy začala Mariana záměrně hubnout a mílovými kroky se blížila k poruše příjmu potravy. Všechno prý začalo během karantény v roce 2020. „U mě nebyl problém, že bych nejedla nebo zvracela,“ vysvětlila Mariana Prachařová s tím, že si výrazně hlídala svůj denní příjem podle kalorických tabulek. „Všechno jsem si vážila a hlídla jsem si kalorie. Váha šla dolů a dolů, kromě toho jsem hodně cvičila. Bylo to všechno špatně, mě si neberte za příklad,“ upozornila influencerka.

„Je to prostě věc, kterou nepřeji žádným rodičům ani dětem, zkrátka nikomu. Ale stalo se to a vlastně, díky bohu, se to podstatně lepší. Už teď víme, že je to běh na dlouho trať,“ vysvětluje Dana Batulková a dodává, že jako rodič měla to štěstí, že její dcera byla ochotna naslouchat, že má nějaký problém.

Foto: Lukáš Kladníček (se svolením autora)

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 4. 2024

Berani, dnes bude ve vzduchu vládnout lehkovážná, téměř bláznivá energie. Vesmír vás vybízí, abyste se vzdali železného sevření seznamu povinností a trochu se pobavili. Představte si všechen tlak, který na sebe vyvíjíte, jako kouli na noze, kterou je třeba uvolnit. Není důvod brát se neustále tak vážně.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.