Podzimní program na Primě: Zalitý sluncem z Pálavy, hořkým pivem i dobrými zprávami

UP-Život zalitý sluncem IMG podzim (TK)

Tři nové seriály v hlavním vysílacím čase, skvělá zábavná show, svatební reality show, talkshow o vztazích a sexu i volba královny krásy. Tyto a řadu dalších novinek si připravila skupina Prima k uvedení v nadcházející televizní sezoně. Dokonalý mix zábavy a romantiky doplní programové stálice, které diváci milují. Zpravodajská multiplatforma CNN Prima NEWS pak veřejnosti pomůže zorientovat se v podzimních volbách i ve stále palčivějších ekonomických záležitostech.

První novinkou bude dvanáctidílný seriál Pálava (od 29. srpna každé pondělí ve 20:15 na Primě), v němž pětice kamarádů prožije nevídané dobrodružství mezi vinicemi na jižní Moravě. Spletité cesty osudu čekají i hrdiny osmidílného seriálu Hořký svět (od 31. srpna každou středu ve 20:15 na Primě), kteří se snaží rozjet nelehký byznys – rodinný minipivovar. Cestu vesnické holky, jež touží dobýt svět televize, přiblíží Dobré zprávy (ve vysílání po konci Hořkého světa rovněž ve středu ve 20:15 na Primě). Nové příběhy i zápletky pak přinese další sezona populárního seriálu ZOO (od 30. srpna v úterý a ve čtvrtek ve 20:15 na Primě). Mezi zavedené zábavné pořady Česko Slovensko má talent (od 27. srpna každou sobotu ve 20:15 na Primě), Máme rádi Česko, Show Jana Krause, 7 pádů Honzy DědkaInkognito přibydou dvě novinky – Můj muž to dokáže (od 2. září každý pátek ve 20:15 na Primě) a Den jak sen.

S novými pořady nebudou pozadu ani tematické kanály Prima COOL a Prima SHOW. Diváci se mohou těšit například na improvizační show K.O.MICI, talkshow Miloše Pokorného Jednou jsi dole, jednou nahoře, a že ženy a auta jdou a nejdou dohromady, ukáže pořad Bábovky a plechovky. Jak náročná je cesta k titulu nejkrásnější dívky v ČR, diváci uvidí v show Česká Miss Essens.

Zpravodajská multiplatforma CNN Prima NEWS na podzim poradí, jak si ohlídat svoje peníze. Důležitým milníkem budou také senátní a podzimní volby. Jednotlivé kandidáty i palčivá témata představí volební superdebaty i unikátní průzkum.

TOP 10 skupiny Prima za poslední rok

  1. 30 % historicky nejvyšší share skupiny Prima letos v červnu
  2. 4 120 000 diváků měsíčně průměrně osloví náš seriál ZOO
  3. 38,53 % podíl sledovanosti obchodního zastupitelství Media Club na trhu
  4. 41,4 % podíl poslechovosti obchodního zastupitelství Media Club na trhu
  5. 33 % podíl stráveného času na video službách
  6. 6 000 000 uživatelů oslovíme na sociálních sítích
  7. 7 985 000 až tolik uživatelů zasáhne měsíčně naše multiplatforma CNN Prima NEWS
  8. 2 300 000+ diváků zasáhneme měsíčně prostřednictvím HbbTV
  9. 200 000+ návštěvníků na eventech agentury SOLOOTIONS za minulý rok
  10. 300 esportových turnajů ročně v ČR a SK pořádá agentura PLAYzone

Zdroj: ATO – Nielsen Admosphere, živě + TS0–3, CS 15+, ke dni 8. 7. 2022 NetMonitor - SPIR - Gemius, 2022-03-01 - 2021-03-31; RADIOPROJEKT, 4.Q a 1.Q 2022, CS všichni, data sociální sítě ČR; PLAYzone.cz, SOLOOTIONS

„Po úspěšné jarní sezoně, kterou jsme zakončili 30% rekordním sharem a vítězstvím nad komerční konkurencí, přinášíme atraktivní podzimní schéma plné zábavy a humoru. Navýšili jsme investice do původní vlastní tvorby nejen na hlavní stanici, ale i na tematických kanálech a zakoupili licenci k zábavné show, která je velmi úspěšná v řadě evropských zemí. Své diváky zavedeme na vinice, do rodinného pivovaru, ukážeme jim zákulisí televize, pobavíme je soutěží celebrit v bizarních úkolech a necháme je zasnít se u skutečných českých svateb. Žádná krev, žádná dramata, žádný stres. Pokud naše letošní programová nabídka dokáže vnést do českých domácností pohodu a zahnat podzimní chmury, mělo naše snažení smysl,“ říká Marek Singer, generální ředitel skupiny Prima.

Děj nových seriálů na Primě? Zalitý sluncem a protkaný spletitými cestami

Jak se z dvoudenní návštěvy vinařství může stát nová etapa života, popisuje seriál Pálava. Hlavní role pětice kamarádů z vysoké školy ztvárnili: Michal Isteník, Patrik Děrgel, Pavla Dostálová, Jiří Panzner a Denisa Nesvačilová. Seriál Pálava sledujte od 29. srpna každé pondělí ve 20:15 na Primě.

Životní změnou prochází i ústřední hrdina Štěpán Berka (Matouš Ruml). V seriálu Hořký svět se pokouší rozjet rodinný minipivovar. Pomáhat mu s tím budou Berenika Kohoutová, Jakub Štáfek, Bolek Polívka či Eva Holubová. Na Hořký svět se těšte od 31. srpna každou středu ve 20:15 na Primě.

Do třetice se diváci mohou těšit na novinku ze zpravodajského prostředí. Seriál Dobré zprávy dá divákům možnost nahlédnout do zákulisí televizního světa. Hlavní role ztvární Natálie Halouzková a Vladimír Polívka. Zvládne vesnická dívka prorazit v Praze coby moderátorka? Seriál Dobré zprávy uvidíte na Primě na podzim po odvysílání osmidílné novinky Hořký svět.

Nové epizody ze ZOO pak přinesou pořádnou dávku romantiky, strachu, lásky, nenávisti a hlavně nové postavy. Ty notně zamíchají životy dosavadních hrdinů, a některým dokonce i vyrazí dech. Oblíbený seriál ZOO sledujte od 30. srpna vždy v úterý a ve čtvrtek ve 20:15 na Primě.

Česko Slovensko má talent (ČSMT) je nejúspěšnější světová talentová show, která se letos dočká jubilejní desáté řady. Odvysílá ji opět jak česká televize Prima, tak slovenská TV JOJ již od 27. srpna každou sobotu ve 20:15 na Primě.

Kolik chilli papriček dokáže váš muž sníst za jednu minutu? Podobné nelehké otázky pokládá moderátorka Adéla Gondíková čtyřem slavným ženám v zábavné show Můj muž to dokáže. Ta, která nasadí nejvyšší laťku, pošle svého muže do boje o peníze. Aby obstál, musí splnit zadání. Neobstojí-li, její sázka se rozdělí mezi ostatní. Pět kol a pět kuriózních úkolů rozhodne o vítězi. Show Můj muž to dokáže uvidíte od 2. září každý pátek ve 20:15 na Primě.

Svatba může být plná rodinných zápletek, které nadchnou a překvapí i dojmou. Jedinečnou docu-reality show Den jak sen zachycuje reálné svatby. Monika Absolonová bude vyprávět deset příběhů lásky a spolu se štábem projede celou republiku.

Prima COOL na podzim posílí vlastní tvorbu

Podzimní schéma kanálu Prima COOL výrazně rozšiřujeme o původní tvorbu. Nové pořady budou ztřeštěné, neotřelé a leckdy na hraně. Nebojíme se ani odvážnějších témat – budeme debatovat o sexu v Jednou jsi dole, jednou nahoře s Milošem Pokorným. Na plyn šlápneme v auto-moto pořadech Bábovky a plechovky, Blondýna, kutil a zabiják a Fotr na tripu. Improvizovat budeme nejen v Prima Partičce, ale i v soutěžní show K.O.MICI. COOLácké stálice Simpsonovi, Hvězdná brána a Top Gear rozšíříme o animák Brickleberry plný legračních postaviček a ujetých vtípků,“ přibližuje klíčové pořady Roman Mrázek, programový ředitel skupiny Prima.

Prima MAX nabídne filmy všech žánrů

Prima MAX přinese akční thrillery, katastrofická dramata i romantické komedie, zkrátka pestrou nabídku filmových titulů pro každého, včetně celé řady premiér.

Podzim na Prima KRIMI plný vražedně dobrých stálic

Prima KRIMI, která přináší převážně zahraniční seriály s detektivní tematikou, baví diváky již přes čtyři roky. Letošní podzim nabídne celou řadu oblíbených seriálových stálic, mezi které patří Námořní vyšetřovací služba, Vraždy v Midsomeru, Columbo nebo Sběratelé kostí. Diváci se ale mohou těšit i na premiérové díly oblíbených sérií. Na obrazovky se s novými případy vrátí ve třetí řadě seriálu McDonaldová a Dodds, nové epizody přinesou i Vraždy na Sandhamnu a Vraždy u jezera. Vrcholem podzimního programu stanice bude v české premiéře uvedený seriálový hit Nezvěstná se Stanou Katic v hlavní roli.

Žhavé novinky i legendy Prima LOVE

Prima LOVE, nejzamilovanější český kanál, opět nabídne program plný Lásky, Osudů, Vztahů a Emocí. Pro divačky si připravil historickou kostýmní telenovelu Anastázie i celou řadu filmových premiér. Na obrazovky se vrátí také první v Česku natočená telenovela – Ošklivka Katka. Těsně po mezinárodním uvedení pak Prima LOVE zařadí do vysílání nový seriál Barvy Palerma z italské produkce v hlavní roli s ženami zbožňovaným tureckým krasavcem Canem Yamanem.

Prima SHOW přináší spolehlivou porci zábavy

Prima SHOW, nejnovější, jedenáctý kanál skupiny Prima, zazáří na podzim pestrou paletou těch nejlepších a nejoblíbenějších českých i zahraničních reality show. Nabídne dojemné láskyplné momenty a dechberoucí proměny. Novinkou bude soutěž o královnu krásy Česká Miss Essens. Osm epizod přiblíží náročnou cestu k vysněné korunce – a to vše pod vedením topmodelky Pavlíny Němcové. Ve hře budou změny image, výzvy a hádky.

Nejlepší dokumenty najdete na Prima ZOOM

Nejoblíbenější dokumentární kanál Prima ZOOM a druhý nejlépe hodnocený televizní kanál vůbec (podle Atmedia 2022) představí i na podzim spoustu dokumentárních filmů a seriálů a na 30 premiér týdně. Za pozornost rozhodně stojí nejnovější řada seriálu Dálnice vedoucí peklem, Mýty: Největší záhady lidstva a pokračovat budou reportážní pořady ze světa i z domova Prima ČESKO a Prima SVĚT.

Nabitý podzim nabídne i CNN Prima NEWS

CNN Prima NEWS se od začátku roku 2022 daří. Díky zásadním událostem na Ukrajině, kdy měla multiplatforma ve válečných oblastech několik týdnů minimálně dva štáby, se podařilo navýšit diváckou základnu. Přízeň lidí u obrazovek si CNN Prima NEWS udržela a zůstává stabilně nad hranicí 1,5 % share v CS 15+.

Podzim na CNN Prima NEWS: „S námi si lépe pohlídáte svoje peníze.“ Pořad Co na to vaše peněženka, který se snaží jasnou a srozumitelnou formou podávat složitá ekonomická témata s přímým vlivem na životy diváků, dostane větší prostor ve vysílání.

Zpravodajská multiplatforma chystá také mimořádně obsáhlé zpravodajství k podzimním volbám v září. Unikátní průzkum na téma „Víme, co lidi doopravdy trápí“ ve spolupráci se střediskem empirických výzkumů STEM ukáže, jak jsou na tom obce v Česku a kde se žije lépe. Rozšíříme Zprávy z regionů: Regionální redakce v čele s Markétou Fialovou připravuje rozsáhlý vhled do života obyvatel všech ze šesti typů obcí. Stejně jako u parlamentních voleb nabídne CNN Prima NEWS sérii superdebat s publikem ve studiu. Diváci CNN Prima NEWS budou mít opět možnost hlasovat pomocí QR kódů a také na webu cnn.iprima.cz a vybrat politika, který byl podle nich nejpřesvědčivější.

Zdroj: ATO – Nielsen Admosphere, živě + TS0-3 TV, ke dni 8. 7. 2022, prime time červen, CS 15+


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 3. 2024

Jste nadaní způsobem, o kterém ani nevíte, Berani. Dnes možná tento dar nečekaně odhalíte. Možná si na okraj vzkazu pro přítele načmáráte hloupou kresbu. Její zkoumání odhalí nápad, který by se hodil na ilustraci dětské knížky. Možná jsou i jiné věci, které byste mohli ve svém životě dělat. Prozkoumejte další možnosti na internetu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.