Can Yaman na stopě zločinu v hříšném Palermu. Žhavá novinka nedá ženám spát

Barvy Palerma (1) - upoutávka

Podzimní program nejzamilovanějšího českého kanálu Prima LOVE bude opět plný Lásky, Osudů, Vztahů a Emocí. Od 14. listopadu nabídne ve 20:00 na Prima LOVE. zbrusu nový a zvláště ženami očekávaný detektivní seriál Barvy Palerma z italské produkce, a to jen těsně po jeho mezinárodním uvedení! V hlavní roli se představí zbožňovaný turecký krasavec Can Yaman. Těšit se ale můžete také na historickou kostýmní telenovelu Anastázie i celou řadu filmových premiér. Na obrazovky se vrátí také první v Česku natočená telenovela – Ošklivka Katka.

Miss Itálie 2003 a nejpopulárnějšího tureckého herce současnosti spojí dohromady Barvy Palerma, v originále Viola come il mare.

Can Yaman (32), známý z tureckých seriálů Zasněná láska či Recept na lásku, se kvůli natáčení očekávané novinky Barvy Palerma musel na čas přestěhovat do italského Říma, což uvítaly především početné zástupy jeho italských fanoušků. Svoji hvězdu z Istanbulu totiž měli na několik měsíců „u sebe“.

Can Yaman vyměnil turečtinu za italštinu

Pro Yamana zároveň role v seriálu znamenala intenzivní učení italštiny, kterou už sice ovládal dávno, ale potřeboval ještě vypilovat dokonalou dikci. Kdo to neví, herec středoškolská léta strávil na italském lyceu a jako premiant třídy dosáhl na výměnný pobyt ve Spojených státech. Kromě italštiny tak skvěle ovládá ještě angličtinu, v níž před deseti lety odpromoval na Yeditepe University Faculty. Stal se tak právníkem.

Pobyt za hranicemi vlasti i spolupráci s novým filmovým štábem kolegovi usnadňovala jeho seriálová partnerka, italská herečka a modelka Francesca Chillemi (36). Ta s ním na svém Instagramu během natáčení sdílela fotografie ze zákulisí a zmiňovala „krásný vztah“, který mezi nimi vznikl. Jak ale také upřesnila, v žádném případě nešlo o flirt, nýbrž o vřelé přátelství.

Děj seriálu Barvy Palerma (Viola come il mare)

A o čem přesně příběh Barev Palerma vypráví? Viola Vitale, ztvárněná Francescou Chillemi, je okouzlující a velice přitažlivá mladá žena, která odjakživa pracovala v oboru módní žurnalistiky. Její život se od základů změní, když se přestěhuje z romantické francouzské Paříže zpátky do rodného, ale hříšného italského Palerma.

Vybavena pouze bezbřehým optimismem a důvěrou hledá otce, jehož nikdy nepoznala. Změna životního stylu zahrnuje také úplně novou práci. Violet začne psát o místních kriminálních případech – a že jich rozhodně není v hříšném městečku málo! Při tom se seznamuje s charismatickým a pohledným policejním inspektorem.

Francesco Demir je skvělý detektiv, ale na rozdíl od Violet nikomu nevěří. Nechává se strhnout svými instinkty a temperamentem. A čas od času obchází pravidla. Reportérka a policista začnou spolupracovat na vyšetřování různých vražd. Zpočátku to jde ztěžka, protože každý je pravým opakem toho druhého. Čím více se ale sbližují, tím lépe se jim spolu daří, a možná dokonce zjistí, že protiklady se přitahují.

Violet má navíc zajímavou tajnou zbraň. Díky synestezii u ní dochází ke sdružení několika smyslů – spojuje si emoce s barvami. Když se na někoho podívá, rozpozná, jakou vyzařuje barvu, a zjistí jeho nejniternější pocity, ať už je to radost, žal, nebo strach. A zatímco odhaluje tajemství jiných, své vlastní si pečlivě střeží: Skutečný důvod jejího návratu do Palerma je totiž úplně jiný, než tvrdí. Jak tohle dopadne, uvidíte už na podzim na Prima LOVE.

Nezapomeňte! Can Yaman v premiérovém italském detektivním seriálu Barvy Palerma (Viola come il mare) startuje 14. listopadu ve 20:00 na Prima LOVE.

Telenovela Anastázie ohromí kostýmy

O svoji porci zábavy nebudou ochuzeni ani příznivci telenovel, které mají na Prima LOVE své stálé místo. Těšit se můžou na úspěšnou telenovelu Anastázie, která začíná v roce 1839 v Petrohradě, kde se dva mladí, vysoko postavení muži sváří o jednu půvabnou dívku. Baron Vladimir Korff a princ Michajl Repnin jsou nejlepší přátelé, oba se ale vášnivě zamilují do krásné mladé Anastázie. Tajemství, lži a zrada na pozadí dramatických událostí vedou až k vraždě. Ohavný hrdelní zločin se týká miminka, které bylo za záhadných okolností ukradeno už před dvaceti lety. A tím ztraceným dítětem není nikdo jiný než Anastázie.

Přestože některá tajemství jsou nebezpečnější než jiná, a bylo by proto lépe nechat je pohřbená hluboko v minulosti, jako by každý šílel zoufalou snahou odhalit dívčinu pravou totožnost. Další životy se kvůli tomu náhle ocitají v ohrožení a hrdinové musí svést souboj proti samotnému času. Baron Korff, princ Repnin i Anastázie zjišťují, že jejich osudy jsou nebezpečně spjaté s dědicem trůnu. Pohledný a vášnivý carevič Alexander Romanov váhá mezi povinností vůči své zemi a spalující touhou po ženě, kterou nemůže mít. Zatímco jedni triumfují, jiní tragicky umírají. Anastázie je boj dobra proti zlu, lásky proti zradě.

První v Česku natočená telenovela Ošklivka Katka se neokouká

Hrdinka Katka pochází z velmi skromných poměrů. Rodiče dali chytrou dceru studovat a ona se jim odvděčila vynikajícími výsledky – získala dokonce stipendium na zahraniční univerzitě. Potud by bylo všechno v pořádku. Teď se však Katka nachází v situaci, kdy by ráda našla místo odpovídající svému vzdělání a odborné erudici. Jenže to je problém. V dnešní době mají totiž šanci nejen chytří a studovaní lidé, ale také fyzicky přitažliví. A mezi ně Katka rozhodně nepatří. Zájem o módu je něco, co ji absolutně míjí, a vkus jí zcela chybí. Se svými starými brýlemi, nemožným účesem, rovnátky a prapodivným oblečením se nemůže divit, že ji všichni nazývají „ošklivkou“. Katku to netrápí, jenže o jedno místo kvůli vzhledu už přišla (klienti v bance si stěžovali) a dalšími přijímacími pohovory neprošla.

Otec je bez práce, mamince její krámek s potravinami moc nevydělává. Co s tím? Když Katka objeví v novinách inzerát na místo sekretářky v největší módní firmě v zemi, neváhá. A právě v tomto okamžiku začíná její neuvěřitelný příběh, který popisuje život člověka, jenž se rozhodne poprat se svými handicapy a nepřátelským prostředím. Na své cestě potká velké množství lidí, které musí přesvědčit o svých kvalitách a vnitřní kráse. A samozřejmě se hned v prvním díle setká s vysněným princem – prezidentem módního domu. Jeho srdce nakonec získá, cesta k cíli však bude dlouhá a trnitá…

Sdílejte článek
Štítky láska Itálie vyšetřování FTV Prima Prima Love Can Yaman telenovela Česko Palermo Zasněná láska Podzimní program Francesca Chillemi Barvy Palerma podzimní televizní program turecký herec Viola come il Mare Anastázie Ošklivka Katka Francesco Demir Prima LOVE Viola Vitale Život zalitý sluncem

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 29. 3. 2024

Berani, možná budete muset vědomě upustit od některých svých plánů a nechat vše na náhodě. Prvek neočekávaného vám může docela pomoci, takže s ním pracujte, místo abyste se ho snažili držet na uzdě. Přirozený tok událostí by vás měl dovést k větší svobodě. Používejte svou představivost, místo abyste se zcela spoléhali na mentální procesy, jako je logika.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.