Můj muž to dokáže! Ženy v show sázejí na úspěch protějšků v plnění bizarních úkolů

Na podzim uvede televize Prima novou zábavnou show Můj muž to dokáže, v Evropě známou jako My Man Can. V roli průvodců pořadem se představí dvojice Adéla Gondíková a Ondřej Urban, v pozici soutěžících se ocitnou slavné české a slovenské dvojice. Zábavnou show sledujte od 2. září každý pátek ve 20:15 na Primě.

U pokerového stolu sedí čtyři ženy, jejichž muži jsou za jejich zády v prosklené kukani a naprosto netuší, do čeho je jejich ženy uvrtají. „Kolik chilli papriček dokáže váš muž sníst za jednu minutu?“ ptá se moderátorka Adéla Gondíková čtyř slavných žen. Ta, která nasadí nejvyšší laťku, pošle svého muže do boje o peníze. Aby obstál, musí splnit zadání. Neobstojí-li, její sázka se rozdělí mezi ostatní. Pět kol a pět kuriózních úkolů rozhodne o vítězi.

Co jejich muži dokážou, nebo ne, zjistí například Mahulena BočanováEva PerkausováGabriela Soukalová, Dana MorávkováEva Burešová, Zorka Hejdová, Kateřina Brožová a další slavné ženy. A jakou důvěru mají ve svých drahých polovičkách, poznají například Martin Zounar, David GránskýHonza Dědek, Roman Vojtek, Marek Vašut či Jaro Slávik.

Slavné tváře soutěží v show Můj muž to dokáže na Primě

„Show Můj muž to dokáže je v Evropě známá a úspěšná. Jde o licencovaný pořad My Man Can, který je velmi úspěšný například ve Velké Británii. Tam ale soutěží běžní občané, kteří se přihlásí do castingu. V naší verzi budou soutěžit v první sérii slavné osobnosti. Diváci je tak poznají v opravdu kuriózních situacích, v nichž s naprostou jistotou ještě nikdy nebyly. Mají můj obdiv, zvláště mužská část soutěžní dvojice bude muset prokázat odvahu, nadhled a humor,“ říká o nové show generální ředitel televize Prima Marek Singer.

Nová moderátorská dvojice Adéla Gondíková a Ondřej Urban

Zábavnou soutěží provedou Adéla Gondíková a Ondřej Urban „Je to velká zábava. Pro nás pro ženy obzvlášť. My máme klasický babinec, bavíme se o mužích a smějeme se, když plní úkoly. Sledovat například manžela Evy Perkausové, svalovce, jak na vysokých podpatcích zdolává překážkovou dráhu, to se těžko popisuje, to se musí vidět. Jsem ale ráda, že se bavíme nejen my, ale i muži. Jsou pochopitelně i obdivováni, takže se s případným ponížením snáze vyrovnávají. Tenhle pořad je ale především velkým zdrojem zábavy,“ popisuje princip nové show Adéla Gondíková.

Nad mužskou sekcí bude bdít její moderátorský kolega Ondřej Urban. Všechny úkoly, kterými muži projdou, sám dopředu vyzkoušel, a tak jako jediný dopředu ví, co slavné pány čeká. „V této soutěži jsem takový pokusný králík, zatímco Adéla má na starost ženskou část soutěžících. Ženy budou sedět u pokerového stolu a na své chlapy budou sázet žetony. A já mám na starost chlapy; budeme blbnout a plnit připravené úkoly. Vyzkoušel jsem si to na vlastní kůži, abych jim byl dobrým rádcem. A musím říct, že některé úkoly jsou opravdu hodně obtížné,“ přiznává Ondřej Urban, kterého po svém boku v show Adéla Gondíková jen chválí. Jak je známo, léta byla v moderování sehraná s bratrem Daliborem.

„Ondřej je mladý, ale není nezkušený. Několik let už vysílá v rádiu, a to je průprava k nezaplacení. V rádiu musíte pořád něco říkat, i kdyby to byla sebevětší hloupost. Takže to, že jsme spolu nikdy dříve nic nemoderovali, pro nás nebyl žádný problém. Pravda je, že když jsme moderovali něco s bratrem, byl to on, kdo si musel zapamatovat všechna data, fakta, sponzory a účinkující. Teď to bylo na mně," doplňuje k novému parťákovi Adéla Gondíková, moderátorka a herečka známá například ze seriálů Modrý kódSestřičky či 1. Mise.

Zábavnou show Můj muž to dokáže sledujte od 2. září každý pátek ve 20:15 na Primě.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 20. 4. 2024

Ačkoli se můžete pyšnit svou trpělivostí, Berani, tato vlastnost by vám dnes mohla být na obtíž. Je možné, že už jste se ohnuli, jak jen to šlo, a dosáhli jste bodu zlomu. Poslední kapka se chystá přiložit velbloudovi na hrb. Dejte průchod explozi emocí, kterou si události žádají. Nemá smysl se dnes snažit zachovat svaté chování.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.