Celebrity

16. března 2022 06:10

David Laštovka

Mahulena Bočanová vše podřídila dceři: Expartnerům chybí často víc než já, vtipkuje

Mahulena Bočanová slaví 55 let

Herečka Mahulena Bočanová patří mezi šarmantní ženy, u kterých jako by se zastavil čas. V minulosti dávala přednost výrazně mladším mužům, nyní je ale bez partnera a všechno podřizuje milované dceři Márince, která trpí lehkou formou autismu, navíc se u ní před třemi lety náhle objevila epilepsie.

První velkou láskou Mahuleny Bočanové byl stejně starý podnikatel Viktor Mráz. Když se spolu v roce 2001 brali, herečka už byla v šestém měsíci těhotenství s dcerou Márinkou. Manželství vydrželo osm let. Po rozvodu si Mahulena vybírala výhradně o mnoho let mladší přítele. Randila například s bývalým partnerem zpěvačky Šárky Vaňkové Jakubem Vytáčkem či zahradníkem Jiřím Herdou, kteří byli o čtrnáct let mladší. Tři roky chodila s brazilským tanečníkem Jonesem Santosem Santanou, od něhož ji dělilo dvaadvacet let.

Ani poslední dva vztahy s majitelem hodinářství Karlem Janebou a podnikatelem Petrem Hanákem neskončily dobře. Od té doby je sama. „Mám-li být upřímná, život se mnou není jednoduchý. Je jenom pro silné povahy. Protože je plný zodpovědnosti, povinností a precizního plánování. Jinak to s Marinou ani nejde. Vím rok dopředu, co kde bude, a pro muže je strašně těžké tohle skousnout,“ prozradila herečka v rozhovoru pro Blesk.

Váží si každé vteřiny, kdy je dcera zdravá a směje se

Její dnes už dvacetiletá dcera má lehkou formu autismu a před třemi lety se u ní objevila epilepsie. „Její první epileptický záchvat přišel hned po probuzení, zničehonic. Byl to pro mě zážitek, který mi změnil život. Pochopí to jen ten, kdo to zažil. Já už si vždycky budu vážit každého dne, co dne, každé vteřiny, kdy se směje, je zdravá a je nám fajn. Když si přičichnete k tomu, že všechno může být ve vteřině navždy jinak a život vám pak dá znovu šanci si ‚jen tak žít‘ (což je vlastně zázrak, jen si to neuvědomujeme, dokud nás život nevyděsí až na dřeň), naučíte se radovat čtyřiadvacet hodin denně a ze všeho. Už se nebojím ani záchvatů, naučila jsem se je zvládat a věřím, že to odezní s pubertou. A když ne, nezblázníme se. Jsou na světě horší věci,“ poznamenala Mahulena v rozhovoru pro server maminka.cz.

Nikdy se prý nesetkala s tím, že by pro partnera byla překážkou dcera Marina, která je na ní závislá. „Marinka je atypický autista, velice láskyplná. Je to už dospělá slečna, ale chová se jako roztomilé dítě v první třídě. Lidi kolem sebe naplňuje a každému, kdo jejím životem prošel, se po ní strašně stýská. Dokonce někdy víc než po mně. (smích) Mají ji extrémně rádi. Ona je opravdu čistý andílek,“ uvedla Mahulena Bočanová.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 29. 3. 2024

Berani, možná budete muset vědomě upustit od některých svých plánů a nechat vše na náhodě. Prvek neočekávaného vám může docela pomoci, takže s ním pracujte, místo abyste se ho snažili držet na uzdě. Přirozený tok událostí by vás měl dovést k větší svobodě. Používejte svou představivost, místo abyste se zcela spoléhali na mentální procesy, jako je logika.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.