Podzim na Prima KRIMI bude plný známých tváří, nových případů i seriálových hitů

Milovníci krimi a detektivních zápletek budou nadšeni z podzimní nabídky kanálu Prima KRIMI. Nejenže budou moci i nadále sledovat známé hrdiny jako Kůstku a Bootha ze seriálu Sběratelé kostí nebo Columba v jeho typickém kabátu, nové případy budou řešit i McDonaldová a Dodds nebo hlavní postavy seriálu Vraždy na Sandhamnu. Diváky navíc čeká i novinka v podobě seriálového hitu Nezvěstná.

Převážně zahraniční seriály s detektivní tematikou baví diváky stanice Prima KRIMI už přes čtyři roky. Letošní červen byl pro kanál dokonce rekordní. V celodni dosáhl nejlepšího podílu na trhu od začátku vysílání – 3,53 % v CS 15+. Letošní podzim nabídne celou řadu oblíbených seriálových stálic, mezi které patří Námořní vyšetřovací služba, Vraždy v Midsomeru, Columbo nebo Sběratelé kostí. Diváci se ale mohou těšit i na premiérové díly oblíbených sérií. Na obrazovky se s novými případy vrátí ve třetí řadě seriálu McDonaldová a Dodds, nové epizody přinesou i Vraždy na Sandhamnu a Vraždy u jezera. Vrcholem podzimního programu stanice bude v české premiéře uvedený seriálový hit Nezvěstná se Stanou Katic v hlavní roli.

Nezvěstná

Všichni si mysleli, že zemřela rukou sériového zabijáka Conrada Harlowa. Po šesti dlouhých letech se ale agentka FBI Emily Byrne (Stana Katic) nečekaně vrací. Je naživu! Jenže to je teprve začátek. Emily se musí vyrovnávat s tajemstvími, jež obestírají její zmizení, a také se skutečností, že životy všech, které znala, plynuly dál bez ní. Zatímco se probírá svými starými případy, její bývalý manžel Nick Durand (Patrick Heusinger) najde stopu. Když ji ale FBI prověří, podezření náhle padne na ni. Je Emily stále tou samou ženou, kterou znali? Vyšetřování otřásá životy jejích blízkých, a tak se Emily rozhodne pro něco nečekaného: Chce zjistit pravdu na vlastní pěst, i když jí někteří nedůvěřují. Jenže během pátrání po odpovědích zjišťuje, že před stíny minulosti se nedá uprchnout – i když se člověk snaží běžet rychle jako o závod!

McDonaldová a Dodds III

McDonaldová a Dodds jsou dva naprosto rozdílní policejní detektivové. Ona je dravá a ambiciózní. On je tichý, přemýšlivý a trochu pohodlný. Zrovna když se sžili a zrovna když si McDonaldová zvykla na prostředí jihoanglického Bathu, vyšetřování nových případů zkomplikuje známá tvář z její minulosti. Jak si poradí? A jak se vypořádají s novou vrchní inspektorkou? Ve čtveřici samostatných celovečerních epizod na ně čekají nové případy: Usměvavá mrtvola mladé ženy nalezená v parku, zvláštní vražda v rychlém a zběsilém světě závodů formule 1, smrt na operačním stole kliniky estetické medicíny a IT konzultant, který tvrdí, že dokáže rozmlouvat s mrtvými. Ať už jejich vyšetřování dopadne jakkoli, je jisté, že vraha dopadnou! A že detektivní příběhy McDonaldové a Doddse jsou stejně napínavé jako zábavné.

Vraždy na Sandhamnu

Oblíbený švédský krimiseriál Vraždy na Sandhamnu se vrací. Sandhamn je jeden z ostrůvků u pobřeží Švédska. Na první pohled idylické místo vypadá jako dokonalá destinace, kde strávit léto. Sympatická Nora se sem přistěhovala s dospívající dcerou a synem brzy po rozchodu s manželem. A rychle zajistila, že má místní policie plné ruce práce s nejrůznějšími vraždami – a že jí vyšetřování prostě jde! Zpočátku spolupracovala s jedním z místních detektivů, až nakonec sama začala působit jako státní zástupkyně. Po letech strávených odhalováním zločinců se nyní setkává s novým pohledným policistou, ambiciózním Alexandrem (Nicolai Cleve Broch). Jeden druhému padnou do oka a společně musí najít Nořinu ztracenou dceru nebo zachránit její kamarádku před osudově špatným rozhodnutím. A snad se jim taky někdy mezi všemi těmi vraždami na Sandhamnu podaří zajít i na večeři…

Vraždy u jezera

Německý kriminalista Micha Oberländer a jeho rakouská kolegyně Hannah Zeiler vyšetřují brutální vraždy v nádherném vysokohorském prostředí impozantních Alp. Jsou každý úplně jiný, ale přesto, nebo možná právě díky tomu, tvoří perfektní tým. Čím déle spolu pracují, tím lépe si rozumějí. Potýkají se nejen s krvavými vraždami, ale i s pečlivě střeženými tajemstvími a zdánlivě neřešitelnými záhadami nečekaně vyplavenými na břehy Bodamského jezera. V nových epizodách oblíbeného krimiseriálu Vraždy u jezera si Micha a Hannah, kterým občas vypomáhá mrzutý kolega Thomas Komlatschek (Hary Prinz), musí poradit s případem opuštěného novorozeněte a jeho unesené matky, s dívkou, která přijde na policii s předtuchou vraždy, se záhadným vlkem pobíhajícím v lesích v okolí jezera, ale i s osobními rozpory a problémy.

Sdílejte článek
Štítky vražda Sběratelé kostí FTV Prima Vraždy v Midsomeru Námořní vyšetřovací služba Prima Krimi Columbo Peter Falk Stana Katicová Nezvěstná McDonaldová a Dodds Vraždy na Sandhamnu Vraždy u jezera Život zalitý sluncem

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 29. 3. 2024

Berani, možná budete muset vědomě upustit od některých svých plánů a nechat vše na náhodě. Prvek neočekávaného vám může docela pomoci, takže s ním pracujte, místo abyste se ho snažili držet na uzdě. Přirozený tok událostí by vás měl dovést k větší svobodě. Používejte svou představivost, místo abyste se zcela spoléhali na mentální procesy, jako je logika.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.