Hollywoodské hvězdy v podzimním programu Prima MAX. Těšte se na premiéry i klasiku

UP-Život zalitý sluncem IMG podzim (TK)

Filmoví nadšenci mohou jásat. V nadcházející podzimní sezoně jim kanál Prima MAX nabídne nejen nestárnoucí legendární filmové hity, jako třeba Titanic, Čelisti nebo slavné trháky s agentem 007 Jamesem Bondem, těšit se mohou i na premiéry absolutních novinek. V nich zazáří kupříkladu hollywoodští herci Jason Statham, Will Ferrell, Bradley Cooper nebo krásná Jennifer Lawrence.

Akční thrillery, katastrofická dramata i romantické komedie. Kanál Prima MAX přinese na podzim pestrou nabídku filmových titulů pro každého, a to včetně celé řady premiér. Diváci si rozhodně budou mít z čeho vybírat.

Ve filmu Sešup se idylická lyžařská dovolená v Alpách promění v boj o život. Středisko zasáhne lavina, která se podepíše na psychickém stavu otce rodiny a odhalí jeho temnou stránku. V hlavní roli se představí Will Ferrell a Julia Louis-Dreyfus. Milovníky katastrofických dramat zaujme snímek 13 minut, ve kterém největší americké tornádo zpustoší celé město. Podaří se čtyřem rodinám přežít v epicentru neštěstí? A jak se vypořádají s následky?

O chvíle napětí se postará i režisér kultovního hororu Kruh Gore Verbinski. Pro diváky natočil psychologický thriller Lék na život o ambiciózním mladém manažerovi, který od svých nadřízených dostane za úkol přivézt z odlehlého a tajemného sanatoria nepostradatelnou hlavu jejich firmy. Místo toho ale začne odhalovat děsivá tajemství.

Hollywoodské hvězdy na Prima MAX

Úspěšný režisér Guy Ritchie představí krimi novinku Rozhněvaný muž s Jasonem Stathamem v roli tajemné posily bezpečnostní firmy. Kdo je to a jakou má minulost? Milovníky romantiky pak potěší snímek Serena, natočený na mnoha místech v České republice, s Jennifer Lawrence a Bradleym Cooperem v hlavních rolích.

Prima MAX zařadí do podzimního programu i celou řadu oblíbených a osvědčených filmových titulů – mezi nimi budou například Bohové musejí být šílení, Čelisti, Forrest Gump, Pomáda, Titanic, Trosečník nebo filmy s Jamesem Bondem.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 17. 4. 2024

Berani, dnes se vám může přihodit nečekaná finanční událost. Možná budete stát s otevřenou obálkou v ruce a nebudete schopni slova. Ať už se jedná o nečekaný bonus, dárek nebo překvapivou dividendu z akcií, investujte peníze moudře. V poslední době jste utratili spoustu peněz a bylo by dobré, abyste začali doplňovat bankovní konto.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.