Celebrity

4. května 2022 09:14

David Laštovka

Které slavné Češky sbalily hvězdy z Hollywoodu? Kdo randil s Cruisem nebo Douglasem?

Ne nadarmo jsou Češky a Slovenky označovány za nejkrásnější ženy světa. Některé dokonce okouzlily i ty největší světové hvězdy. Které ženy randily například s Tomem Cruisem, Davidem Copperfieldem, Michaelem Douglasem nebo Alainem Delonem?

Ivana Gottová

Vdova po nejslavnějším českém zpěvákovi se krátce po střední škole vydala sbírat zkušenosti do USA. Během pobytu se tam seznámila s hercem Michaelem Douglasem. Ivana se zašla podívat na natáčení filmu Hra, v němž hrál a bylo to. „On si mě na první pohled vybral z davu. Když se dozvěděl, že jsem Češka, zkusil na mě udělat dojem svojí češtinou a řekl mi jedno neslušné slovo na H, které ho naučil Miloš Forman. Potom už se choval ale jenom slušně, pozval mě na večeři a ta se protáhla na dva krásné roky, tedy až do mého odjezdu ze Spojených států,“ prozradila Gottová webu iDnes.cz. Slavného herce po letech seznámila i se svým manželem Karlem Gottem.

Dagmar Patrasová

Během života okouzlila řadu slavných mužů. Mezi nimi byla i francouzská herecká legenda Alain Delon, se kterým se poznala v polovině osmdesátých let na natáčení v Paříží. „Pozval mě na večeři. Byl velmi milý, přirozený a skromný. Komplimenty nešetřil. Vůbec jsem neměla pocit, že naproti mně sedí nějaká hvězda, kterou už v té době bezesporu byl. Měla jsem pocit, jako bych se setkala s kamarádem, kterého znám celý život. Dodnes si vzpomínám, jak tehdy srkal ústřice a při tom na mě hleděl tím svým magickým pohledem,“ přiblížila pro Prima Ženy Patrasová. Delon z ní nemohl spustit oči a dvořil se jí tak, jak to Francouzi umějí. Více už ale Dáda o svém nezapomenutelném románku prozradit nechtěla. Možná i proto, že v té době byla čerstvě vdaná za Felixe Slováčka.

Podívejte se, jak Patrasová slavila narozeniny:

Olga Schoberová

V šedesátých letech byla herečka pro svůj půvab často přirovnávaná k Brigitte Bardott. Jejím prvním manželem byl americký herec Brad Harris, se kterým měla dceru Sabrinu, která se dnes živí jako stylistka a kostymérka slavných filmových hvězd, jako je například Angelina Jolie. Druhým manželem byl americký filmový producent John Calley, se kterým se seznámila na večírku u Barbry Streisandové. Calley se stal následně prezidentem společnosti Warner Brothers, která patřila k největším světovým producentům filmových a televizních děl. Sňatek vynesl Schoberovou do nejvyšších pater amerického šoubyznysu.

Gabriela Gunčíková

Zpěvačka před sedmi lety svým vystoupením na scientologické party zaujala samotného Toma Cruise. Okamžitě k ní přišel a oslovil ji. „Přišel mi osobně poblahopřát k vystoupení, ze kterého byl nadšený. Setkání s Tomem bylo velice příjemné. Je to velmi přátelský a milý člověk,“ uvedla tehdy pro deník Blesk. Kuloáry českého šoubyznysu se následně proslýchalo, že spolu mají tvořit pár. Ani jeden z nich to ovšem nepotvrdil. Jak to spolu skutečně měli, tak zřejmě navždy zůstane tajemstvím.

Mária Petličková

Česká modelka několik let žila s nejslavnějším mágem světa Davidem Copperfieldem. „Poznali jsme se v roce 1999 v Jižní Africe, kde jsem tehdy pracovala jako modelka. Moje bookerka mě vzala s sebou na večeři, kde byl i David. Naše pohledy se střely a hned to bylo jasné. Když jsme si pak začali povídat, měli jsme hodně společného. Prostě jsem cítila, že mezi námi něco je,“ prozradila Mária v roce 2008 v rozhovoru pro Blesk. Dokonce tvrdí, že s americkým iluzionistou má dvě děti. Copperfield se přitom ke svému jedinému potomku prostřednictvím svého osobního mluvčího přiznal až v roce 2011. Matkou ale měla být o osmadvacet let mladší francouzská modelka Chloe Gosselin, s níž se také zasnoubil. Narodila se jim dcera Skye. Na české ženy ovšem Copperfield nedá dopustit. „Ženy od vás jsou nejkrásnější na světě. Můžete jim vyřídit, že je miluji?“ vzkázal prostřednictvím deníku Blesku v minulosti.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 25. 4. 2024

Berani, vyhlídky na dnešní den jsou vynikající. Současné uspořádání planet a poněkud tísnivá atmosféra posledních dnů vás inspirují ke změně prostředí a návštěvě nových míst. Proč si nenaplánovat malý výlet? Všechna znamení naznačují, že právě teď je pro takové dobrodružství ta nejlepší doba. Pokud budete otálet, budete se cítit opět zaseknutí ve staré rutině.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.