Celebrity

3. května 2022 18:00

Josef Šťastna

Překvapivá slova o milenci Dády Patrasové: Je to bezvadný chlap, tvrdí Slováček

Herečka a příležitostná zpěvačka Dagmar Patrasová (66) je ráda, že skončilo sedmileté trápení, kdy musela sledovat, jak její manžel Felix Slováček (78) randí s výtvarnicí Lucií Gelemovou (39). Chmurné dny jí vyplňovaly myšlenky, které věnovala italskému příteli Vitovi (51). O něm nyní pro Prima Ženy promluvil přímo Felix.

Dagmar Patrasová na konci dubna oslavila 66. narozeniny a vrátilo se jí sebevědomí, které ztrácela, když musela sledovat, jak její manžel Felix propadl kouzlu mladé přítelkyně. Na podzim se ale Gelemová a Slováček za dramatických okolností rozešli a život pomalu začal Dádě ukazovat svou přívětivější tvář.

Felix se v podstatě pokorně vrátil k rodinnému krbu a Dáda dnes říká, že na Gelemovou už nemyslí. Myslí ale na italského přítele, který jí dodával sílu, když Felix naplno prožíval své milostné avantýry. Právě podnikatel Vito byl mužem a ideálem, ke kterému se Dáda upínala, když Slováček pomáhal Gelemové s kariérou a ona mu na oplátku pomáhala zapomínat na to, že prožívá podzim života.

Patrasová během oslav 66. narozenin novinářům sdělila, že je ráda, že má manžela doma, chce ale dál udržovat kontakt se svou italskou oporou. Vita si prý vzít nenechá.

„Felix myslel, že když se rozejde s tou paní, jejíž jméno nebudu říkat, já to s Vitem taky skončím. V žádném případě. Vito mě vytáhl ze všech těch hrůz kolem manželova mileneckého vztahu, nevzdám se ho,“ vysvětlila své myšlenkové pochody Patrasová deníku Blesk.

Vito je bezvadný chlap, říká Felix Slováček

Redakce webu Prima Ženy proto oslovila Felixe Slováčka s dotazem, jak nese, že má jeho manželka kus srdce stále v Itálii. Zdá se ale, že fenomenální saxofonista je s realitou smířený. Na adresu Vita totiž padla jen hezká slova.

„Podle mě tady nebyl nejméně tři roky. Ale manželce byl oporou. Vito je bezvadný chlap, dobře se s ním znám. Určitě jsem byl rád, že v těch dobách byl manželce oporou,“ vysvětlil s pokorou v hlase Felix pro Prima Ženy s tím, že Vito není žádný typický rozevlátý Ital, ale tvrdě pracující podnikatel.

Karta se tak obrátila. Zatímco dříve si mohl vybírat Felix, dnes to vypadá, že zajímaví muži se točí kolem Patrasové.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 25. 4. 2024

Berani, vyhlídky na dnešní den jsou vynikající. Současné uspořádání planet a poněkud tísnivá atmosféra posledních dnů vás inspirují ke změně prostředí a návštěvě nových míst. Proč si nenaplánovat malý výlet? Všechna znamení naznačují, že právě teď je pro takové dobrodružství ta nejlepší doba. Pokud budete otálet, budete se cítit opět zaseknutí ve staré rutině.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.