Celebrity

2. května 2022 09:55

Josef Šťastna

Dáda Patrasová je natěšená na italského hřebce. Slováček se slovům o milenci směje

Herečka Dagmar Patrasová (66) se zřejmě domnívá, že nastal správný čas začít vracet manželovi Felixi Slováčkovi (78) všechny pomyslné facky, které musela snášet, když randil s výtvarnicí Lucií Gelemovou (39). Dáda začala tvrdit, že si chce v životě ponechat i italského přítele Vita (51). Felix se tomu jen směje.

Kdyby žili v klidu a užívali si jeden druhého, snad by je to ani nebavilo. Zdá se, že každodenní hašteření už bude vztah Dády a Felixe provázet do konce jejich dnů. Jak jinak si vysvětlit slova, která Dáda pronesla při příležitosti oslavy svých 66. narozenin?

Loni na podzim za hodně dramatických okolností došlo k ukončení vztahu mezi Felixem a jeho mladou partnerkou Lucií Gelemovou. Padala slova o závislosti na alkoholu, objevilo se vyhrožování, v akci byli dokonce právníci. Nyní je klid a Felix tvrdí, že na Gelemovou už vůbec nemyslí. Mladou sokyni údajně přestala řešit i Dáda.

„Já ji nevnímám. Má prý dalšího ženatého milence. Tentokrát s malým dítětem,“ mávla rukou královna dětských srdcí, když se jí redakce webu Prima Ženy ptala, zda stále na Gelemovou žárlí. Výtvarnice později pro Prima Ženy reagovala, že řeči Patrasové nejsou pravdivé a že moc nechápe, proč se o ni Slováčkova manželka stále otírá.

Vita si nechám, prohlásila Dagmar Patrasová

Když se ale Felix vrátil během vánočního času po milostných eskapádách natrvalo domů, Dáda zřejmě nabyla pocitu, že ho má jistého, a začíná si také hrát. Tvrdí například, že její srdce zčásti patří italskému milenci Vitovi.

„Vito mi ráno přál jako první. Felix myslel, že když se rozejde s tou paní, jejíž jméno nebudu říkat, já to s Vitem taky skončím. V žádném případě. Vito mě vytáhl ze všech těch hrůz kolem manželova mileneckého vztahu, nevzdám se ho,“ uvedla během narozeninových oslav Dáda pro deník Blesk. Podle svých slov miluje Itálii i Vita a nevidí důvod, proč by se své romance měla vzdávat.

Otázkou je, zda je opravdu vztah mezi Patrasovou a italským štramákem tak žhavý, jak česká herečka prezentuje. Na poslední společné snímky totiž už usedá prach. Patrasová o Vitovi ráda a často mluví, Felix se tomu ale jen směje. Realita je prý jiná. Podle něj se Vito v Praze dlouho neobjevil a Felix nemá pocit, že by o svou manželku musel s někým bojovat.

Dagmar Patrasová se s Vitem potkala, když jejich dceři Aničce (26) byly tři roky. Tehdy byla herečka v Itálii s celou rodinou a Vito se seznámil také s Felixem. Když si Slováček našel Gelemovou, Vito se Patrasové ozval a dělal jí několikrát společnost. Podle Patrasové jde o intenzivní vztah, podle Felixe spíše o fantazii na dálku.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 4. 2024

Berani, dnes bude ve vzduchu vládnout lehkovážná, téměř bláznivá energie. Vesmír vás vybízí, abyste se vzdali železného sevření seznamu povinností a trochu se pobavili. Představte si všechen tlak, který na sebe vyvíjíte, jako kouli na noze, kterou je třeba uvolnit. Není důvod brát se neustále tak vážně.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.