Celebrity

28. dubna 2022 11:59

David Laštovka

Lucie Gelemová ostře o Dagmar Patrasové: Další lež v řadě. Fascinuje mě to

Narozeniny Dády Patrasové

Zdálo se, že poté, co Felix Slováček ukončil milostný vztah s výtvarnicí Lucií Gelemovou a vrátil se ke své manželce Dagmar Patrasové, bude mezi znesvářenými stranami už navždy klid. Opak je ovšem pravdou. Mezi Gelemovou a Patrasovou to opět vře. O co jde?

Dagmar Patrasová je podle informací webu Prima Ženy šťastná, že má svého „ztraceného“ manžela zpátky doma, a k minulosti a jeho románku s o čtyřicet let mladší ženou Lucií Gelemovou už se nechce vracet. Považuje to za uzavřenou kapitolu, nicméně jednu poznámku si na adresu své bývalé sokyně v lásce přece jen neodpustila. „Já ji nevnímám. Má prý dalšího ženatého milence. Tentokrát s malým dítětem,“ sdělila Dáda.

S jejím tvrzením web Prima Ženy konfrontoval Gelemovou. Ta to nenechala bez odpovědi. „Je to další lež v řadě. Fascinuje mě, že se o mně tato osoba stále zajímá a má potřebu se o mně vyjadřovat... Já se v současné době věnuji především kumštu. Nyní mě čeká vernisáž v Obecním domě, kde vystavuji grafiky s mistrem Vladimírem Komárkem,“ řekla Lucie.

Z vášnivé lásky a následně přátelství nenávist

Její milostný vztah s Felixem Slováčkem trval sedm let. Rozešli se loni v květnu. Důvod by ten, že si Lucie přála založit rodinu, což starší hudebník, který v květnu oslaví 79. narozeniny, už odmítal. Přesto zůstali dál přáteli a pravidelně se vídali. Zlom nastal o půl roku později, kdy byla Gelemová vyfocena paparazzi, jak večer přichází a ráno odchází z jednoho z pražských hotelů, kde jí dělal společnost nový muž. A to Slováčka rozlítilo. „Čekal jsem, že Lucie přijde s pěkným člověkem a budou mít i děti, všechno budu vědět a fandit jí i s tímhle. Ale že to bude tímhle způsobem? Že to udělá v podstatě jako nějaká... nechci to vyslovit... štětka. Přátelé jsme byli velcí. Myslel jsem, že to tak může zůstat. Ale mě to tak šokovalo, že s ní nemůžu být ani kamarád,“ uvedl tehdy hudebník v pořadu Showtime FTV Prima.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 20. 4. 2024

Ačkoli se můžete pyšnit svou trpělivostí, Berani, tato vlastnost by vám dnes mohla být na obtíž. Je možné, že už jste se ohnuli, jak jen to šlo, a dosáhli jste bodu zlomu. Poslední kapka se chystá přiložit velbloudovi na hrb. Dejte průchod explozi emocí, kterou si události žádají. Nemá smysl se dnes snažit zachovat svaté chování.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.