Celebrity

28. dubna 2022 11:59

David Laštovka

Lucie Gelemová ostře o Dagmar Patrasové: Další lež v řadě. Fascinuje mě to

Narozeniny Dády Patrasové

Zdálo se, že poté, co Felix Slováček ukončil milostný vztah s výtvarnicí Lucií Gelemovou a vrátil se ke své manželce Dagmar Patrasové, bude mezi znesvářenými stranami už navždy klid. Opak je ovšem pravdou. Mezi Gelemovou a Patrasovou to opět vře. O co jde?

Dagmar Patrasová je podle informací webu Prima Ženy šťastná, že má svého „ztraceného“ manžela zpátky doma, a k minulosti a jeho románku s o čtyřicet let mladší ženou Lucií Gelemovou už se nechce vracet. Považuje to za uzavřenou kapitolu, nicméně jednu poznámku si na adresu své bývalé sokyně v lásce přece jen neodpustila. „Já ji nevnímám. Má prý dalšího ženatého milence. Tentokrát s malým dítětem,“ sdělila Dáda.

S jejím tvrzením web Prima Ženy konfrontoval Gelemovou. Ta to nenechala bez odpovědi. „Je to další lež v řadě. Fascinuje mě, že se o mně tato osoba stále zajímá a má potřebu se o mně vyjadřovat... Já se v současné době věnuji především kumštu. Nyní mě čeká vernisáž v Obecním domě, kde vystavuji grafiky s mistrem Vladimírem Komárkem,“ řekla Lucie.

Z vášnivé lásky a následně přátelství nenávist

Její milostný vztah s Felixem Slováčkem trval sedm let. Rozešli se loni v květnu. Důvod by ten, že si Lucie přála založit rodinu, což starší hudebník, který v květnu oslaví 79. narozeniny, už odmítal. Přesto zůstali dál přáteli a pravidelně se vídali. Zlom nastal o půl roku později, kdy byla Gelemová vyfocena paparazzi, jak večer přichází a ráno odchází z jednoho z pražských hotelů, kde jí dělal společnost nový muž. A to Slováčka rozlítilo. „Čekal jsem, že Lucie přijde s pěkným člověkem a budou mít i děti, všechno budu vědět a fandit jí i s tímhle. Ale že to bude tímhle způsobem? Že to udělá v podstatě jako nějaká... nechci to vyslovit... štětka. Přátelé jsme byli velcí. Myslel jsem, že to tak může zůstat. Ale mě to tak šokovalo, že s ní nemůžu být ani kamarád,“ uvedl tehdy hudebník v pořadu Showtime FTV Prima.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.