Celebrity

27. dubna 2022 20:15

David Laštovka

Dáda Patrasová naznačila, jak dnes žije Gelemová. Padla slova o ženatém muži

7 pádů Honzy Dědka (9) - Dagmar Patrasová

Herečka a zpěvačka Dagmar Patrasová slaví 66. narozeniny a oproti loňskému roku, kdy měla půlkulatiny, má tentokrát k oslavě opravdu pádný důvod. Má zpátky „ztraceného“ manžela Felixe Slováčka, který ukončil milostný vztah s o čtyřicet let mladší Lucií Gelemovou a vrátil se k ní.

Po boku svého manžela Dagmar Patrasová opět září štěstím. Je šťastná, že se problémy mezi nimi vyřešily a opět fungují jako plnohodnotná rodina. „Narozeninový den prožiju s rodinou,“ svěřila se webu Prima Ženy Dáda. Jaký dárek jí nadělí její manžel Felix Slováček, pro ni bude překvapení. Ten nejkrásnější už jí prý ale během života dal. „A to jsou naše děti Anička a Felix. Jsem pyšná máma,“ uvedla spokojeně. Její muž nechal odpověď, čím ji k narozeninám potěší, bez komentáře. Že by chystal velké překvapení?

Nový muž Lucie Gelemové

K minulosti a Felixově vztahu s o čtyřicet let mladší ženou Lucií Gelemovou už se Patrasová nechce vracet a celou věc považuje za uzavřenou kapitolu. „Já ji nevnímám. Má prý dalšího ženatého milence. Tentokrát s malým dítětem,“ mávla rukou královna dětských srdcí. S manželem nyní hodně cestují. Naposledy vyrazili na Šumavu. Všechno se zdá být tak, jak má v manželství být.

Redakce Prima Ženy kontaktovala telefonicky i Lucii Gelemovou, zda bude chtít na slova Patrasové reagovat. Do vydání tohoto článku reakce nepřišla.

Svým půvabem okouzlila Delona, Kocába nebo Smoljaka

Nestárnoucí Dáda během života okouzlila řadu slavných mužů a s některými z nich prožila i milostné románky. Neslušné návrhy jí dělal dokonce francouzský herec Alain Delon, s kterým se poznala v polovině osmdesátých let na natáčení v Paříži.

Velkou lásku za svobodna prožila s hudebníkem Michaelem Kocábem, s kterým se poznali jako studenti na konzervatoři a začali spolu chodit. V jejich případě zřejmě platilo, že stará láska nerezaví. V roce 2000 se totiž spekulovalo o tom, že si spolu začali znovu. A to už přitom oba byli zadaní. Tehdy zakročil Slováček, který jejich románek utnul hned v zárodku a s Kocábem si vše vyříkal.

Na přelomu sedmdesátých a osmdesátých let Patrasová randila s režisérem Ladislavem Smoljakem, který ji obsadil do svých komedií Vrchní, prchni! či Trhák. Celá věc ale měla háček. Zatímco ona tehdy byla single, on byl ženatý.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 4. 2024

Berani, dnes bude ve vzduchu vládnout lehkovážná, téměř bláznivá energie. Vesmír vás vybízí, abyste se vzdali železného sevření seznamu povinností a trochu se pobavili. Představte si všechen tlak, který na sebe vyvíjíte, jako kouli na noze, kterou je třeba uvolnit. Není důvod brát se neustále tak vážně.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.