Celebrity

13. června 2022 17:39

Vanesa Havlíková

Hvězdný Tom Cruise je opět single. Se slavnou herečkou to nevyšlo ani napodruhé

Hollywoodská hvězda Tom Cruise (59) a o devatenáct let mladší herečka Hayley Atwell se rozešli. Přestože pár informoval o odluce již v září loňského roku, cestu si k sobě znovu našli. Tentokrát je ovšem opět konec a na třetí pokus to už nevypadá.

Dvojice, která se seznámila při natáčení nejnovějšího dílu filmové série Mission: Impossible, měla problémy již minulý rok na podzim. Ty se však snažili vyřešit a dát vztahu další šanci. Není tomu tak dávno, co spolu americký herec Tom Cruise a jeho kolegyně z branže Hayley Atwell laškovali na place jako dva zamilovaní puberťáci. Při zmiňovaném natáčení legendární filmové série nechyběly smích, láskyplné pohledy ani polibky.

Tomu je ale definitivní konec. Hvězdný pár nyní dle blízkého zdroje deníku The Sun oznámil definitivní rozchod. Rozhodli se, že bude lepší, když zůstanou přáteli a dál si půjdou každý svou cestou. Třetí šance je v tomto případě už zřejmě mimo hru.

Připomeňte si nemilou událost, která slavného herce postihla:

Osudové ženy Toma Cruise

Herci tak nevyšel další vztah – a že jich za život neměl málo. Jeho první manželkou byla Mimi Rogers, která mu představila nové náboženské hnutí scientologie. I přes neobvyklé společné vyznání manželství nevyšlo a po dvou letech se ho rozhodli ukončit. V ten stejný rok se Cruise seznámil s hvězdnou Nicole Kidman, která sice byla o 10 centimetrů vyšší než on, ale to vztahu nebránilo. Adoptovali si dvě děti a třetí bylo na cestě. Kvůli scientologické sektě, jejíž součástí Cruise stále byl, však manželství opět nevyšlo.

Třetí ženou slavného muže se stala Katie Holmes. Zasnoubili se po dvou měsících, narodila se jim dcerka a herečka vstoupila do stejné církve jako Cruise. Pravidla související se scientologií ovšem herečka dlouho dodržovat nezvládla, po šesti letech se s Cruisem rozvedla a společně s dcerou z církve vystoupily.

Herec své soukromí od posledního rozvodu střeží jako oko v hlavě a oficiálně žádný další vztah už nepotvrdil. O svém vyznání dnes již veřejně příliš nehovoří, přesto se zdá, že je stále součástí církve. V posledních osmi letech se však objevilo mnoho spekulací o dalších partnerkách, mezi ně patřila například Olga Kurylenko nebo Laura Prepon.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 29. 3. 2024

Berani, možná budete muset vědomě upustit od některých svých plánů a nechat vše na náhodě. Prvek neočekávaného vám může docela pomoci, takže s ním pracujte, místo abyste se ho snažili držet na uzdě. Přirozený tok událostí by vás měl dovést k větší svobodě. Používejte svou představivost, místo abyste se zcela spoléhali na mentální procesy, jako je logika.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.