Celebrity

30. července 2022 06:30

Vanesa Havlíková

Láďa Hruška o letní lásce: Nevěřím na ni, možná se zamiluju do svého počítače

Láďa Hruška odhaluje soukromí i letní plány

Moderátor a král kutilů Láďa Hruška (44) je stále naplno oddaný své práci. Odpočine si od ní alespoň přes léto a vydá se na dovolenou hledat lásku? Na to a další věci nám odpověděl v exkluzivním rozhovoru.

Moderátor a známý kutil Láďa Hruška se během roku věnuje svému pořadu o vychytávkách, který můžete pravidelně sledovat na obrazovkách televize Prima. Během léta má sice od natáčení pauzu, rozhodl se ale, že volný čas toto léto přesto využije pracovně.

Jogurt jako letní záchrana

Láďa se během svého dlouholetého působení na televizních obrazovkách stal doslova fenoménem. Jeho vychytávky a recepty si oblíbili lidé po celé zemi a neustále o ně jeví zájem. Zda má Láďa vychytávku i na letošní tropické léto, nám prozradil ve speciálním rozhovoru.

„Na celé léto si nakoupím jogurty do lednice, klidně mi můžou i zkysnout. Člověk se na sluníčku spálí hned a právě jogurt je skvělá záchrana při popáleninách. Pokožku krásně zklidní, vyživí, a dokonce i hydratuje. Pokud nenajdete v lednici jogurt, stejně účinně poslouží šťáva z kysaného zelí,“ uvedl kutil pro web Prima Ženy.

Na dovolenou nevyrazí, dietami se netrápí

Moderátor je své práci naplno oddaný a ani v létě si od ní neodpočine. Jaké jsou jeho jeho plány a dá si vůbec pauzu od práce? „Já hlavně neplánuju. Nechávám se unášet tím, co mi život –⁠ jak osobní, tak profesní –⁠ přinese. Dostávám hodně otázek, zda pojedu na dovolenou. Na dovolenou určitě nikam nepojedu. Ušil jsem si na sebe bič a dal jsem se do psaní knížky. Odjedu tedy na Moravu, kde budu psát detoxikační kuchařku,“ odhalil své plány na léto.

Léto je časem odpočinku, sluníčka a pohody. Pro někoho ale také obdobím, kdy se snaží zhubnout a docílit tak vysněné postavy. „Postavu neřeším, ale za ta léta jsem se to snažil vychytat tak, abych nemusel žít ve vlně nahoru–dolů, přibrat a zase shodit. Nechci se trápit žádnými dietami, a proto doma nemám ani váhu. Za ty roky jsem jídelníček už vychytal a podle něj se stravuji, vařím i píšu kuchařky,“  odpověděl vášnivý kuchtík na otázku, zda si figuru udržuje celoročně.

Koupání ve tmě a bez plavek

Stejně jako se každoročně mění trendy v oblečení, obměňují se i aktuální plavkové hity. Zeptali jsme se proto Ládi i na to, zda sleduje aktuální módu a jestli existuje odstrašující plavkový model, který by si na sebe rozhodně nevzal.

„Nesleduju žádné trendy. Odstrašujícím modelem bych mohl být já bez plavek. Mám doma dvoje plavky na pět sezon, které střídám, když někam vyjedu. Jelikož ale nikam nejezdím, plavkové trendy neřeším. Jsem paradoxně stydlín a chodím se koupat zásadně po setmění a bez plavek,“ svěřil se se smíchem.

Letní láska? Možná se zamiluju do počítače

K období prázdnin také bezpochyby patří letní láska. Je u Ládi nějaká na obzoru? „Jsem praktik, pragmatik a na letní lásku nevěřím ani ji nijak neočekávám. Možná se během léta zamiluju do počítače, uteču s ním a budu se s ním milovat ve dne v noci, abych vytvořil kuchařku,“ odpověděl na otázku týkající se vztahů.

V době nástupu na Primu roku 2015 moderátor zmiňoval, že na založení rodiny pomýšlí. Platí to stále? „Mám to tak, že jsem plně oddaný svojí práci. Kdybych měl teď pomýšlet na děti a rodinu, musel bych seknout se svojí prací, abych se jim mohl věnovat několik let naplno. Ale nevím, možná věřím, že je na světě stejný blázen jako já a má to podobně. Takže jestli takový nebo taková existuje, ať se mi ozve a možná se na dětech domluvíme. Myslím totiž, že o dětech se nemá mluvit, ale má se na nich pracovat,“ vysvětlil Láďa Hruška oddaný své profesi.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 17. 4. 2024

Berani, dnes se vám může přihodit nečekaná finanční událost. Možná budete stát s otevřenou obálkou v ruce a nebudete schopni slova. Ať už se jedná o nečekaný bonus, dárek nebo překvapivou dividendu z akcií, investujte peníze moudře. V poslední době jste utratili spoustu peněz a bylo by dobré, abyste začali doplňovat bankovní konto.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.