Astročlánky

25. července 2022 10:20

Jiřina Köppelová

Exkluzivní předpověď slavné astroložky na léto pro všechna znamení. Co nás ještě čeká?

Podle slavné astroložky Věry Várady nás čeká krásné a odpočinkové léto. Měli bychom co nejvíce využít potenciál tohoto období k regeneraci našich duševních a fyzických sil, co nejvíce si užít slunečních paprsků a radosti, kterými nás léto štědře obdarovává. Na podzim je určitě budeme potřebovat. Co ještě v létě čeká všechna znamení zvěrokruhu v pracovním nebo partnerském životě, jaký by měla zvolit jídelníček a kde přesně strávit dny volna?

Beran

Znamení Berana podle slavné astroložky Věry Várady čeká krásné a odpočinkové léto. Může se těšit na období, které mu přinese nové šance jak v oblasti vztahů, tak v urovnání různých problémů, které ho provázely od začátku roku. Po celé léto i část podzimu Beranům fandí i Jupiter, planeta štěstí. Nejvhodnější čas pro odpočinek a dovolenou pro ně nastane v druhé polovině července, kdy by si měli udělat volno od práce i běžných povinností.

Býk

Znamení Býka čeká příjemné léto. V červenci se planeta Mars ocitla ve znamení Býka a zdrží se v něm skoro po celé prázdniny, což pro toto znamení může předznamenat pozitivní životní změny, dostatek energie i vůle k prosazení všeho, co chce. Skvělou volbou pro další dovolenou bude pro něj ještě druhá polovina září, kdy je v oblíbených destinacích méně turistů a Býci si mohou plně vychutnat tu správnou pohodu.

Blíženci

Znamení Blíženců podle slavné astroložky Věry Várady čeká zajímavé léto plné pracovních příležitostí, ale i lásky a odpočinku. Dobrou volbou pro dovolenou je pro Blížence měsíc srpen, kdy mohou nabrat síly pro své pracovní aktivity. Nejpříznivější dny pro všechny jejich milostné vztahy budou od 18. do 24. srpna, kdy se mohou hluboce zamilovat a vyléčit si i předchozí citová zklamání.

Rak

Těm Rakům, kteří zatouží po romantické lásce a objetí, hvězdy radí jako nejlepší čas na milostné záležitosti dobu, kdy bude Venuše v jejich znamení, což nastane od 18. července do 11. srpna. Neměli by se bát otevřít novým vztahům a změnám ve svém partnerském životě a třeba i opustit nevyhovující partnerské vztahy. Mohou se dokonce rozhoupat k činům a krokům, před kterými v minulosti ustupovali nebo si na ně netroufli. Někteří Raci vstoupí do svazku manželského, někteří založí rodinu a někteří se přestěhují a vybudují nový domov.

Lev

Planeta Merkur vstoupila do znamení Lva 19. července, a Lvi tak pod jejím vlivem budou chtít vyřešit mnoho záležitostí jak v osobní, tak i v pracovní sféře. Právě v tomto období je pro ně vhodné uspořádat si pracovní a obchodní záležitosti. Na srpen by si měli naplánovat delší dovolenou, kdy mohou načerpat dostatek síly do dalších dnů. Vhodný čas pro odpočinek je pro ně také první týden v září.

Panna

Pro Panny je dovolená vhodná v červenci i v srpnu. Naopak v září by měly zůstat doma, zvláště pak v jeho druhé polovině, protože planety Merkur i Venuše budou v jejich znamení a ony mohou udělat velký pokrok jak v oblasti pracovní, tak vztahové. Planety budou jednoznačně na jejich straně, pocítí jejich podporu, věci jim půjdou jakoby samy. Před nimi se otevře období, kdy dokážou mnohé zdolat, a to i řešení nepříjemných věcí z minulosti, kterým se dlouhodobě vyhýbaly.

Váhy

Znamení Vah by si v létě mělo udělat čas na delší odpočinek. Dlouhodobý pobyt planety Jupiter v opozičním znamení Berana je mohl dost unavit. Váhy měly dost možností, jak řešit svůj život, především ten partnerský, a teď by měly dospět k nějakému konkrétnímu řešení. Nejdůležitější je jejich rozhodnutí, což právě jim může dělat problémy.

Štír

Hvězdy Štírům radí vzít si dovolenou spíše v srpnu a užít si vrchol léta v klidu přírody, především u vodních zdrojů, ať už u rybníka, nebo u moře. Na kratší dovolenou se mohou vydat také během měsíce září, dostatečně se tak připraví na podzim, který jim může přinést spoustu pozitivních životních změn. V první polovině srpna se budou seznamovat s novými lidmi a mohou se i zamilovat.

Střelec

Střelci jako ohnivé znamení mají dostatek energie, rádi cestují. Před nimi je skvělý letní čas na toulky přírodou a různá dobrodružství. Dovolenou by si pokud možno měli naplánovat na druhou polovinu srpna, kdy planeta energie Mars vstoupí do opozičního znamení Blíženců, a oni si budou chtít od všeho a všech odpočinout. Ideální čas pro „návrat do reality“ je pak začátek září, kdy budou mít po dovolené dostatek trpělivosti a mentální síly zdolávat pracovní povinnosti.

Kozoroh

Kozorozi by konečně měli zapomenout na práci, starosti a dovolit si odpočívat i lenošit. Ideálním obdobím pro jejich volné dny bude měsíc srpen. V červenci se snažili dokončit resty, aby odjeli na dovolenou s čistou hlavou a bez výčitek. V září by si určitě měli dopřát prodloužený víkend, planety ze znamení Panny je budou podporovat a vytvářet pro ně a jejich záležitosti příznivé „klima“.

Vodnář

Před Vodnáři je nejkrásnější období roku – léto. Pro ně to znamená opoziční postavení planet ve znamení Lva, jejich vliv však při troše trpělivosti mohou zvládnout. Musejí být jen pozornější ve všem, co dělají. Hvězdní rádci upozorňují na napjaté období druhé poloviny července i srpna, proto je vhodné vzít si dovolenou nebo alespoň pár dnů volna a vyrazit na cesty. Hlavně však odpočívat od všech povinností, snažit se tříbit své myšlenky a cíle či plány do budoucnosti.

Ryby

Poslední znamení zvěrokruhu – vodní znamení Ryb čeká určitě zajímavé letní období. Ryby mohou očekávat změny ve všech oblastech svého života. Některé z nich mohou přijít jako blesk z čistého nebe, a dokonce bez jejich přičinění. Na poli lásky a milostných vztahů se Rybám může mimořádně dařit, protože důležité planety jsou v přátelském znamení Raka.

Text: astroložka Věra Várady

Mohlo by vás ještě zajímat:

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.