Astročlánky

23. července 2022 05:55

Jiřina Köppelová

Exkluzivní předpověď slavné astroložky na léto pro Vodnáře. Uvolní se na cestách

Znamení Vodnáře podle slavné astroložky Věry Várady by se mělo vydat na dovolenou na konci července a na začátku srpna, kdy si bude potřebovat odpočinout od všech stresů a povinností. Koncem prázdnin do jeho života vstoupí radost a energie. Co čeká Vodnáře v létě v pracovním nebo partnerském životě, jaký by měl zvolit jídelníček a kde přesně strávit dny volna?

Je před vámi nejkrásnější období roku – léto. Pro vás to znamená opoziční postavení planet ve znamení Lva, které však při troše trpělivosti lehce zvládnete. Musíte být jen pozornější ve všem, co děláte. Hvězdní rádci upozorňují na napjaté období druhé poloviny července i srpna, proto je vhodné vzít si dovolenou nebo alespoň pár dnů volna a vyrazit na cesty. Hlavně však odpočívat od všech povinností, snažit se tříbit své myšlenky a cíle či plány do budoucnosti, vzkazuje všem Vodnářům slavná astroložka Věra Várady.

Láska

Váš život je plný vzruchu a spěchu, zkuste se zastavit a vážit si drobných radostí, které zažíváte každý den. Léto může přinést nějaká napětí a nedorozumění. Vyplývá to z postavení Venuše i Merkura v opozičním znamení Lva. Partnerská komunikace může váznout. Je nejvyšší čas na malou „revizi“ vašeho osobního života. Snažte se získat vnitřní rovnováhu a jednat klidně, v měsíci září se mnohé vyjasní a uklidní, i díky podpoře planety energie Mars z přátelského znamení Blíženců. Do vašeho života vstoupí radost, tvořivost i touha něco podniknout se svým miláčkem.

  • Pozitivní vlastnosti Vodnáře: tolerance, otevřenost, humanismus
  • Negativní vlastnosti Vodnáře: nezodpovědnost, ztráta reality, výstřednost

Sport, relaxace, zábava

Vaše znamení k dobrému „fungování“ potřebujete dostatek pohybu. Letní období nabízí spoustu možností – kolektivní sporty, jako je házená, tenis, jízda na kole, jogging. Ale i zklidnění mysli pomocí meditace, setkání s rodinou a přáteli, na které nemáte během roku čas. Víkendové výlety za krásami naší země, návštěva hradů a zámku, výstav.

Zdravý jídelníček

Vodnáři by měli do svého zdravého jídelníčku zařadit mořské ryby, plody moře, mléčné produkty, méně masa a spíše libové hovězí. Ze zeleniny je to čekanka, mrkev, listová zelenina, celer, ředkvičky, cuketa, kukuřice. Celozrnné produkty, hodně ovoce, citrusů, meruněk, ananas, hroznové víno, mandle, olivy.  Z koření estragon, libeček, kapary, fenykl, kmín a majoránka.

Tip na dovolenou pro Vodnáře:

Vodnář je znamení velmi společenské, proto jsou tito lidé rádi všude tam, kde je větší hustota obyvatelstva a možnosti komunikace i zábavy. Vhodná je pro ně oblast Krkonoš, Jizerských hor, Slap a Lipna. Pro cestovatele a milovníky cizích zemí je to Polsko, Lotyšsko, Etiopie. Z měst Hamburk, Brémy, Salzburk, Salisbury, Brighton. Jejich ikonou je město Los Angeles.

Text: astroložka Věra Várady

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 20. 4. 2024

Ačkoli se můžete pyšnit svou trpělivostí, Berani, tato vlastnost by vám dnes mohla být na obtíž. Je možné, že už jste se ohnuli, jak jen to šlo, a dosáhli jste bodu zlomu. Poslední kapka se chystá přiložit velbloudovi na hrb. Dejte průchod explozi emocí, kterou si události žádají. Nemá smysl se dnes snažit zachovat svaté chování.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.