Váhy umí být svůdné, Štír je vášnivý lovec. Jak milují další znamení zvěrokruhu?

Láska

Jak milují jednotlivá znamení zvěrokruhu? Kdo je vášnivým lovcem a kdo umí partnerovi opravdu důvěřovat? Každé znamení horoskopu lásku prožívá jinak. Jak na tom jste s láskou právě vy?

Beran miluje prudce, vášnivě a plně

Dokáže se rychle zamilovat, ale také rychle odcházet za dalším náhlým objektem svého zájmu. Je vzrušivý, hravý a ze sexu se umí doopravdy radovat. Svým partnerům rozdává lásku a péči, ale jen v případě, že se sám cítí milován a obdivován.

Býk miluje vášnivě, s rozkoší a s velkou smyslností

Jeho láska je vřelá, plná, velká. Jeho nároky ovšem také, tzn., že i vaše láska k němu musí být velká, vřelá, intenzivní, obdiv nekonečný a cit nesmrtelný.

Blíženci milují přelétavě, ale s velkým zaujetím

Jejich láska je čistá, perlivá, nesmírně osvěžující. Život s nimi je zábavná jízda, při které se rozhodně nudit nebudete. V lásce s nimi zažijete kromě velkých ukázněných citů i pořádnou dávku legrace a vtipu. Zlí jazykové tvrdí, že jejich nejoblíbenějším milostným modelem je 3+1, což lze chápat jako jedna manželka a tři milenky, u žen jeden manžel a tři milenci, ale nemusí to být vždy pravda. Dlouhodobé romantické vztahy totiž Blížence nudí, potřebují vzruch a volnost. Když Blíženci dopřejete svobodu a různorodost, on vám kupodivu dopřeje i věrnost.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Jak poznáte psychopata?

Rak miluje romanticky, něžně, jemně

A také oduševněle, hluboce a důkladně. Rak je citlivka, od partnera vyžaduje opatrné zacházení, pocit bezpečí a stability. Nejvíce mu vyhovuje vášnivý partner, který neskrývá své city a šeptáním do ouška ujišťuje Raka o věčné lásce. Pak jsou Raci šťastní, o své protějšky láskyplně pečují, starají se, podporují je, povzbuzují a tiše šeptají – že zase jedině oni jsou jediní a navždy. Rak je v romantické lásce nepřekonatelný.

Lev miluje samozřejmě nejlépe ze všech

A také romanticky a žhavě. Lvi snadno vzbuzují zájem opačného pohlaví a to jim dělá moc dobře. Obdiv druhých jim prospívá, posiluje jejich ego. Lev je ze všeho nejšťastnější, když je zamilovaný a může dávat lásku tomu, kdo ho obdivuje a kdo si v jeho očích jeho výjimečný cit zaslouží. Překypuje půvabem, vzrušením a osobním kouzlem. Je neodolatelný. Zajímavé je, že Lvi bývají věrní partneři, rozchody jsou pro ně totiž těžkou a trpkou záležitostí, tak se nerozcházejí.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Podle prstu na ruce poznáte délku jeho penisu

Panna miluje jemně a něžně

Panny jsou v lásce milé, jemné, něžné, romantické a laskavé. Jejich láska dokáže být i hluboce vášnivá, ale to jen za podmínky, že svému partnerovi důvěřují a jsou si jisté jejich věrností. Podezřívavost v nich probouzí kousavě ironické poznámky, kterými si dokážou zničit i ty nejromantičtější vztahy.

Váhy milují především svůdně

Jejich láska je plná jemných rafinovaností a zdvořilostí. Váhy jsou mistry dvoření a při svém namlouvání umějí být i pěkně vytrvalé. Nakonec uženou každého/každou. Váha je typ, který se zamilovává snadno a často, ale její prioritou je šťastné manželství, ve kterém dokáže být velmi ohleduplným, pozorným, obětavým a oddaným partnerem.

Štír je nejvášnivější ze všech

Alespoň se to tak tvrdí. Něco na tom bude, hloubka jejich citu a emocí musí najít někde přirozený ventil. Láska a sex k nim určitě patří. Štíři dokážou milovat intenzivně – až za hrob, ale také dokážou být výrazně žárliví, proto špatně snášejí soužití s přelétavějšími typy partnerů. Vyhovuje jim věrnost, spolehlivost, ohleduplnost, ale také aktivnost. Nudné „gaučové pecky“ vysloveně nesnášejí

Střelec miluje volně, svobodně a přátelsky

Střelci si zakládají na své osobní svobodě, proto je pro ně někdy tak těžké se usadit, a usadí-li se, pak mají tendenci svůj „závazek“ a nesvobodu vyčítat svému partnerovi. Střelec je ohnivé znamení, to znamená, že i on v lásce projevuje hloubku, vášnivost a vřelost. Je upřímný a idealistický. Vedle sebe potřebuje mít podobného partnera, jinak se ho bude snažit měnit k obrazu svému. Nejdůležitější ovšem je, aby jeho partner byl otevřený názorovým střetům a hlubokým diskusím, ty dělají ze Střelce šťastného partnera.

Kozoroh miluje plánovaně

Někdo si v práci plánuje pětiletky, Kozoroh to dokáže i v lásce a klidně si střihne i desetiletku. Jako stratég života a pán času ví, kdy se seznámit, vstoupit do manželství, pořídit si potomky… V pevném partnerském svazku dokáže být okouzlující, vášnivý a velmi hluboký. Říká se, že Kozoroh, světe div se, dokáže být jedním z největších a nejlepších milovníků zvěrokruhu.

Vodnář miluje s odstupem

Nedělejte si iluze, že Vodnář někdy pořádně roztaje. Vždy si zachová určitý odstup. Hledáte-li ale bystrého, přátelského a spolehlivého partnera, jste na správné adrese. Vodnář vás bude chránit svými andělskými křídly, oblažovat láskou nebeskou, i když vždycky trochu vzdálenou.

Ryby milují obětavě, ohleduplně a naivně

Planeta lásky Venuše je v Rybách povýšená, to znamená, že kvality lásky se v tomto znamení mohou demonstrovat v té nejkrásnější podobě. Láska Ryb je obětavá, ohleduplná, vesmírně nekonečná, smyslně vzrušivá. Ale také idealistická a naivní. Pokud Rybu zklame její princ na bílém koni či jeho malá mořská víla, stáhne se do role oběti a zahraje si roli parádního mučedníka. Pozor na zklamané Ryby, dokážou být i pěkně tvrdé.