Lamači ženských srdcí podle horoskopu. Kteří muži vás spolehlivě okouzlí?

Láska hýbe našimi životy, ale zdá se, že pro některé je technika svádění a okouzlování podstatně jednodušší než pro druhé. Kdo jsou lamači ženských srdcí, kteří umějí hry lásky šálivé provozovat s lehkostí a umem Casanovy?

Střelec

Střelec se na milostném poli rozhodně umí pohybovat. Pro něj je snadné přimět ostatní, aby se do něj zamilovali. Je vzrušující, plný vášně. Okouzluje vtipem i dobrodružnými historkami, které zčásti opravdu prožil. Musíme vás však upozornit, že Střelec může být v lásce hodně sobecký. Touží být nezávislý a svobodný. Jakmile má pocit, že žije v kleci nebo na něj začnete vyvíjet velký tlak, prchá za obzory všedních dnů. Rozumějte k nové oběti. Do kolen ho dostanete jen těžko, vždy má v rukávu nějaké jiné dobrodružství.

  • Lamač srdcí Střelec: Zajímá ho dobrý čas, nikoliv dlouhý čas. Tzn. pokud si chcete udržet jeho lásku, musíte být pro něj stále zajímavá a vzrušující.

Blíženci

Jsou to králové flirtu. Blíženci rozhodně vědí, jak udržet své partnery ve střehu a jak je svádět. Jejich láska je čistá, perlivá, nesmírně osvěžující. Život s nimi je zábavná jízda, při které se rozhodně nudit nebudete. V lásce s nimi navíc zažijete kromě velkých citů i pořádnou dávku legrace a vtipu. Zlí jazykové tvrdí, že jejich nejoblíbenějším milostným modelem je 3+1, což lze chápat jako jedna manželka a tři milenky, ale nemusí to být samozřejmě pravda. Faktem ale je, že dlouhodobé romantické vztahy Blížence nudí, potřebují vzruch a volnost.

  • Lamač srdcí Blíženec: Závazek opravdu není jeho prioritou. Je zcela nemožné vědět, co si v daném okamžiku myslí a cítí. A možná, že to neví ani on sám. Jednu minutu vás miluje, druhou odchází. Pokud mu ale dopřejete svobodu a různorodost, on vám kupodivu dopřeje i věrnost.

Beran

Beran se do vás dokáže zamilovat během jedné minuty, ale také během další odchází. Miluje prudce, vášnivě a plně. Je vzrušivý, hravý a ze sexu se dokáže doopravdy radovat. Svým partnerům rozdává lásku a péči plnými hrstmi, ale jen v případě, že se sám cítí milován a obdivován a že ho to baví. Jakmile vás „má dost“, totálně vypne. Může to být šokující, z milujícího člověka je tu náhle chladný a naprosto nevšímavý partner.

  • Lamač srdcí Beran: Jen málokdo je více přitažlivý než právě on. Jeho mladistvá jiskra, energie i zábavnost spolehlivě okouzlují ženy na potkání. Máme pro vás ale dobrou zprávu – Beran miluje zajímavé ženy. Pokud ho budete bavit, neopustí vás. Věrnost ale nezaručujeme.

Vodnář

Vodnář zná spolehlivý způsob, jak vám zlomit srdce. Je v podstatě chladný, takže nepropadá milostným vášním, nikdy neztrácí nad sebou kontrolu. Pamatujte si, nikdy vás nebude milovat tak jako vy jeho. To ale neznamená, že není schopen velké a věrné lásky, pouze je v jejím projevu střídmý a vy se můžete cítit vedle něj málo milovaná. Nezoufejte, kvalita citu se neposuzuje jen podle jeho způsobu prožívání. Faktem ale zůstává, že Vodnář umí odcházet a zanechávat za sebou zástupy zlomených ženských srdcí.

  • Lamač srdcí Vodnář: Nedělejte si iluze, že někdy pořádně roztaje. Vždy si zachová určitý odstup. Hledáte-li ale bystrého, přátelského a spolehlivého partnera, jste na správné adrese. Vodnář vás bude chránit svými andělskými křídly, oblažovat láskou nebeskou, i když vždycky trochu vzdálenou.

Ryby

Nikdo není tak empatický, citlivý, něžný a chápající. Nikdo tak nerozumí ženské duši jako Ryby. Bohužel je provází pověst, že také nikdo nedokáže své partnerky tak totálně zničit jako muž narozený ve znamení Ryb. Když vás miluje, jste středem jeho světa. Zasvětí vám svůj život, touží s vámi splynout. Nicméně, když končí, končí. Promění se v chladného, necitlivého až destruktivního dravce. Souvisí to s faktem, že Ryby jsou proměnlivé znamení, přizpůsobují se situaci, ve které se zrovna nacházejí. A to také bohužel znamená, že když se zamilují do někoho jiného, odplouvají stejně rychle, jak připluly

  • Lamač srdcí Ryby: Umí přimět ostatní, aby se do něj hluboce zamilovali. Je to mistr svádění. Obvykle si ženy myslí, že s ním sdílejí ten nejúžasnější vztah, ale pro něj můžete být jen další zastávkou na jeho dlouhé milostné cestě.

Váhy

Váhy jsou jedněmi z největších svůdníků zvěrokruhu. Jejich technika svádění je nesmírně rafinovaná. Budí dojem nezájmu, plachosti a přitom vás zcela poblázní. Láska v jejich podání je plná jemných rafinovaností a zdvořilostí. Váhy jsou mistry dvoření a při svém namlouvání umějí být i pěkně vytrvalé. Nakonec uženou každou. Nerady se ale vážou, vstup do manželství je pro ně dlouhý proces, ve kterém nekonečně zvažují všechna pro a proti. Když se ale rozhodnou, dokážou v manželství setrvat až do konce svého života.

  • Lamač srdcí Váhy: Je typ, který se zamilovává snadno a často, ale jeho prioritou je šťastné manželství, ve kterém dokáže být velmi ohleduplným, pozorným, obětavým a oddaným partnerem. To je nadějné.

Svoji roli hraje i ascendent

Všechny tyto charakteristiky platí i pro lidi, kteří mají ascendent ve výše zmíněných znameních. Tzn. že například muž narozený ve znamení Lva s ascendentem v Blížencích může být pěkně nebezpečný chlapík, který klátí své oběti na potkání. Typická schopnost Lvů se předvádět a bavit, se u něj spojuje s nebezpečnou touhou Blížence po změně. Podobně vražedná je kombinace Berana a Lva nebo Panny a Váhy. Panna s ascendentem ve Vahách bude plachým sukničkářem a svůdcem žen tak jako by mimochodem.

K základní typologii lidí podle jejich znamení je ale dobré přistupovat s nadhledem a humorem. Pamatujte, aby naše tvrzení ve vyšší míře platila, musejí dotyční mít ve svých osobních horoskopech více astrologických znaků, které by jejich výše zmíněné vlastnosti potvrzovaly.

Zdroj: Autorský článek a askastrology.com

Jak milují jednotlivá znamení zvěrokruhu si můžete poslechnout ZDE:

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 3. 2024

Berani, pokud se vám v poslední době nedostává lásky, po které toužíte, možná je to proto, že jste si o ni neřekli. Pokud jste s někým zapleteni a cítíte se nenaplněni, zvažte možnost upřímného rozhovoru o svých potřebách a o tom, co od vztahu chcete, abyste byli šťastní. Pokud nyní nejste ve vztahu a chcete být, musíte se důrazněji věnovat poznávání toho, koho chcete.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.