12 rad, jak svést muže podle jeho znamení. Vtipem, kuchařským uměním, nebo sexem?

Podle astrologie je každé znamení obdařené určitým sexuálním talentem, schopností milovat, lásku brát i dávat. Co je v sexu a milování typické pro znamení vašeho partnera? Jakými osvědčenými způsoby můžete svést každého muže podle jeho znamení zvěrokruhu? Podívejte se na dvanáct zaručených způsobů.

Jak můžete získat muže Berana

Musíte počítat s tím, že muž Beran musí být ve všem první, tedy i ve vašich očích. Nikdo lepší a zajímavější než on neexistuje. Navíc miluje výzvy. Pokud jej chcete získat, musíte být pro něj nedostupná, ale tak akorát. Pokud to svou odtažitostí či předstíranou lhostejností přeženete, hbitě se poohlédne po jiné princezně. Je netrpělivý a zároveň natolik sebejistý, aby věděl, že na světě není jen jedna princeznička. Dávejte si dobrý pozor na taktiku „vzbuzování žárlivosti“, ta na něj rozhodně neplatí. Pokud budete flirtovat s jiným objektem svého zájmu, Beran si to „přeloží“ jako svoje ponížení. Buďte přirozená a hlavně zajímavá. Chcete si přece udržet jeho pozornost na dalších čtyřicet let – a to se vám podaří jedině tehdy, když budete chytrá jako Šeherezáda.

Jak můžete získat muže Býka

Počítejte s tím, že tomuto muži „všechno trvá věčnost“. Bude mu také trvat, než se rozhoupe a rozhodne si vás namlouvat. Pokud ale konečně učiní rozhodnutí, vytrvale směřuje ke svému cíli – tedy směrem k vám – a nic a nikdo ho v jeho úsilí nezastaví. Je dobré si jen zapamatovat, že pokud ho chcete opravdu okouzlit, musíte být žena s velkým Ž.  Zapomeňte na domácí oděv složený z teplákové soupravy nebo elasťáků. Šaty s vhodným výstřihem a jemné způsoby dělají v očích muže Býka z ženy dámu jeho srdce a snů. Pozvání domů na oběd nebo večeři Býk také neodmítá – domácí stravu má k smrti rád. Zaměřte se ale na klasiku – smetanovými omáčkami nebo kachnou se zelím nikdy nepohrdne.

Jak můžete získat muže Blížence

Muže Blížence můžete získat originalitou, vtipem, šarmem, optimistickým přístupem k životu. Ale hlavně svojí inteligentní komunikací, tou ho okamžitě zaujmete. V první fázi se nenechejte zmást jeho odtažitostí nebo zjevným nezájmem. Tento muž velmi rád skrývá své úmysly, miluje zastírací namlouvací rituály. Když se ale ujistí, že jste pro něj ta pravá, zaútočí nekompromisně a přímočaře. Má dokonalý talent „jít přímo na věc“ s lehkostí a nenuceností, které mu ostatní muži mohou jen závidět.

Jak můžete získat muže Raka

Připoutat si k sobě muže Raka věčnou láskou je těžké. Nejvíc v životě miluje svoji matku, to berte jako fakt a nikdy o tom nepochybujte. Žádná dívka v jeho očích nesahá mamince ani po kolena, a to i v případě, že svoji matku nikdy nepoznal. Existuje ale cesta k jeho uzavřenému srdci – zapůsobte na jeho city i žaludek zároveň. Pokud možno v krásných a trochu staromilských šatech. Jako téma hovoru zvolte něco z historie. Není-li dějepis vaší nejsilnější stránkou, zabruste klidně do své či jeho rodinné historie. Rodina je Rakovo nejoblíbenější téma, tedy hned po financích.

Jak můžete získat Lva

Rozhodně nesmíte působit nudně a fádně. Měla byste být v něčem výjimečná – a je vcelku jedno v čem. V duchu si proberte své přednosti, zvolte tu nej a pořádně ji „prodejte“. Muž Lev se „chytne“. Spíše počítejte s tím, že svoji výjimečnost budete muset prokazovat po celý váš společný život. Muž Lev nesnáší průměr. Rád žasne a obdivuje, pamatujte si to.

Jak můžete získat muže Pannu

Budete potřebovat důmyslnou strategii a trpělivost. Je to platonik, kterému k životu stačí o lásce jen snít. Buďte chytrá, vzbuďte jeho přirozenou zvídavost a zaujměte svými nespornými ctnostmi. Neřesti si schovejte až na další schůzky. Jednak abyste ho nevyplašila, jednak abyste sebe nevystavila jeho zdrcující kritice. Postupujte krok za krokem a opatrně – žádné trhavé pohyby. Muž Panna si zvykne na vaši přítomnost ve svém životě a posléze zjistí, že bez vás už nedokáže žít.

Jak můžete získat muže Váhy

Jste-li zamilovaná do muže Váhy a chcete ho, jděte rovnou na věc. Na nic nečekejte, projevte se. Tento muž se rozhodně nelekne, naopak, uleví se mu – nebude se muset rozhodovat on sám. Pokud si ale myslíte, že muž Váha je „bačkora“, kterého můžete „mít, kdy se vám zachce“, velmi se mýlíte. Je to paličák vysokého vkusu, rafinovaný estét i vynikající milenec. Jeho problémem je, že se neumí rozhodnout, a tak mívá vícero žen, vícero domácností, vícero lásek… Chcete-li být jeho jediná, musíte zapomenout na žárlivost a ponechat mu životní prostor. Nikdy vás doopravdy neopustí.

Jak můžete získat muže Štíra

Nejprve si musíte dobře rozmyslet, zda tohoto nebezpečného chlapíka opravdu chcete. Jestli se nepoohlédnete po někom, s kým prožijete klidný a šťastný život, protože s mužem Štírem to bude všechno možné jenom ne klid. Pokud jste však k jeho osobnosti magneticky přitahována, není vám už rady ani pomoci, Štír vás má ve své moci. Vše nechejte na něm. Pokud se mu líbíte, uloví si vás sám.

Jak můžete získat muže Střelce

Nejlépe na nějaké dobrodružné výpravě do džungle, pouště, přes oceán či na severní pól. Nemusíte sice hledat tak vzrušující cíle, ale u rybníka u babičky, u kterého byl muž Střelec stokrát, to nikdy nebude ono. V jeho očích byste měla být dobrý kumpán, který je schopný podniknout leccos, ale také bystrá žena originálního myšlení, protože dobrodružství a intelekt dokáže Střelce vzrušit skoro stejně jako ženská krása.

Jak můžete získat muže Kozoroha

Jedině trpělivostí a časem. Kozoroh se řadí mezi muže, kteří se do ženění neženou a kterým trvá dlouho, než se k tak zásadnímu kroku rozhoupou. Ale z jiných důvodů, než je tomu u nerozhodného muže Váhy nebo dobrodružného Střelce. U něj za vším stojí strach a obavy. Neví, jestli dokáže zabezpečit celou rodinu, zda zvládne všechny role, které se po něm jako po živiteli rodiny vyžadují. Zbavte ho jeho strachů, rozežeňte mraky obav, rozesmějte ho a bude váš – navždy.

Jak můžete získat muže Vodnáře

Dostat muže Vodnáře „do chomoutu“ není zrovna lehká záležitost. Ledaže by byl příliš mladý a neuvědomoval si závažnost takového rozhodnutí anebo že by manželství bral jako nějaký zábavný experiment, ve kterém si chce vyzkoušet, jak funguje život ve dvou podle společenských pravidel. Pokud ho chcete získat, musíte v něm vzbudit zvědavost, přitahuje ho tajemství a vše nepoznané. Zároveň obdivuje ženy, které si umějí stát za svým, jsou odvážné a svobodomyslné. Takovými jsou například ženy narozené ve znamení Berana nebo Střelce.

Jak můžete získat muže Rybu

Ryby se loví. Muže narozeného pod vlivem tohoto znamení můžete ulovit také. Chce to jen velkou dávku ženskosti a sebejistoty. Sebevědomé a krásné ženě muž Ryba nikdy neodolá. Otázkou je, jak s ní dlouho vydrží. Důležité je, aby na vás a na vaše úspěchy nezačal nikdy žárlit, aby neměl pocit, že hraje roli jen jakéhosi „pátého kola u vozu“, pak propadá trudnomyslnosti, depresím a únikovosti, které ho spolehlivě dovedou k závislostem všeho druhu.

Zdroj: Autorský článek a Jehle, M.: Partnerské horoskopy, Sagittarius 2004.

Sdílejte článek
Štítky historie láska krása žárlivost Šeherezáda znamení zvěrokruhu sex rada Beran Severní pól muži podle horoskopu kulinářské umění

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 24. 4. 2024

Berani, některé vaše pracovní povinnosti jsou pro jednoho člověka příliš velké a mohly by vás dnes zatížit. Zdá se, že hromada práce se neustále zvětšuje, ať děláte, co děláte. Pokud můžete, delegujte své úkoly. Nejméně naléhavé úkoly odložte stranou a na zbytku postupně zapracujte. Váš zaměstnavatel od vás může, ale nemusí očekávat příliš mnoho, ale vy máte právo udržet si zdravý rozum bez ohledu na cokoli.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.