Čtyři nejplodnější znamení zvěrokruhu: Kdy počnete holčičku a kdy chlapečka?

Podle hvězdného nebe jsou některá znamení zvěrokruhu předurčená k větší plodnosti. Některým z nás je souzeno mít vícero dětí, jiným je větší rodina osudem odepřena. Navíc podle astrologie existují teorie, které vysvětlují, kdy žena může počít chlapečka a kdy holčičku.

Nejplodnějším znameními jsou Rak, Štír, Ryby a Býk

Tradičně jsou považována za nejplodnější vodní znamení – Rak, Štír a Ryby. Není života na zemi bez vody, a tak i zrozenci těchto tří znamení mají větší šanci než ostatní založit velkou rodinu nebo být zasloužilými rodiči. Znamení Raka navíc vládne Luna, která je symbolem ženskosti, mateřství, domova a rodiny. Lze tedy předpokládat, že Raci by mohli být nejplodnějším znamením zvěrokruhu. Ale nic není tak jednoduché ani v astrologii. Velmi záleží na postavení Luny v osobním horoskopu, v jakém znamení je umístěna (plodné a neplodné znamení) a není-li poškozena neblahým aspektem – například planetou Saturn, která symbolizuje překážky. Luna je povýšena (rozumějte velmi silná) ve znamení Býka. Přihlédneme-li k tradiční smyslnosti, požitkářství a sexuálnímu apetitu znamení Býka, máme před sebou dalšího adepta na vítězství v žebříčku plodnosti.

Kdy počít holčičku a kdy chlapečka?

Všechny teorie o početí dítěte nějakým způsobem souvisí s Lunou, která představuje plodnost a souvisí s vyživovacími schopnostmi. Teorie lunární plodnosti například tvrdí, že žena ovuluje ve stejné fázi Měsíce, ve které se narodila. Tzn., že pokud se narodila za úplňku, příhodnou fází Měsíce k početí je pro ni právě úplněk. Jestliže se snažíte otěhotnět, měla byste věnovat pozornost lunárnímu kalendáři a zkusit svůj sexuální život sladit s cyklem Luny. Tato teorie navíc tvrdí, že pokud je během početí Luna v kladném, pozitivním znamení zvěrokruhu, dá se předpokládat, že počnete chlapečka, v negativním holčičku.

Které znamení je které

Tradiční astrologie člení znamení na:

  • Pozitivní neboli mužská znamení – Beran, Blíženci, Lev, Váhy, Střelec, Vodnář
  • Negativní neboli ženská znamení – Býk, Rak, Panna, Štír, Kozoroh, Ryby

Pokud tedy žena otěhotní v určité pro ni příhodné fázi Luny nacházející se ve znamení Lva nebo Vodnáře, bude mít spíše chlapečka, bude-li Luna v Panně či Štíru, může se těšit na holčičku.

Které znamení je plodné a které neplodné

  • Plodná neboli úrodná znamení – Rak, Štír a Ryby
  • Poloplodná znamení – Býk, Kozoroh, Lev
  • Neplodná znamení – Beran, Blíženci, Váhy, Panna, Střelec a Vodnář

Vodnáři a Váhy mají také děti

Rozhodně neznamená, že zrozenci neplodných znameních nemají děti. Tajemství plodnosti každého z nás, ať už jsme se narodili v jakémkoliv znamení, je ukryté v tzv. 5. domě osobního horoskopu, který je tradičně v astrologii považován za dům dětí. Jaké znamení je na hrotu tohoto domu, jaké planety mu budou vládnout, taková bude i naše osobní plodnost.

Zdroj: autorský článek a www.babymed.com

Mohlo by vás také zajímat:

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.