Osobní kouzlo podle hvězd: Střelec fascinuje vtipem, Štír romantikou a Býk krásou

Každý z nás má v sobě něco milého, roztomilého nebo neodolatelného. Každému z nás hvězdné nebe nadělilo mocné osobní kouzlo, pomocí kterého si do života přitahujeme své partnery, lásky i přátele. Která vlastnost vás podle vašeho znamení zvěrokruhu dělá v očích ostatních okouzlujícími?

Beran – nadšení

Všechny Berany činí pro druhé zcela okouzlujícími jejich věčné nadšení, mladistvý elán, živost a aktivita. Ke všemu a ke všem přistupují s notnou dávkou zaujetí. Pokud je něco doopravdy nadchne, dokážou pro věc strhnout i ostatní.

Býk – láska ke kráse

Všichni Býci milují krásu, luxus a domácí pohodu. Umějí si vychutnat všechny vůně, barvy a tóny světa. Jejich čistá radost z krásy je naprosto nakažlivá. Jsou velkými milovníky dobrého jídla. Zkuste povečeřet s Býkem v luxusní restauraci a budete hned okouzleni. Pouze on si umí užít radostí a požitků světa s takovou chutí.

Blíženci – zvědavost

Všestrannost a zvídavost, se kterou se všichni Blíženci pohybují po světě, je pro ostatní nesmírně přitažlivá. Jejich láska k učení a objevování nových podnětů je stejně osvěžující jako napití perlivé vody v parném létě. Druhé okouzlují svojí zvědavostí a lehkou komunikací.

Rak – empatie

Pouze Raci umějí žít v souladu se svými pocity. Jejich způsob napojení na vnitřní emocionální svět je dokonale okouzlující. Raci se za své emoce nestydí, neskrývají je, druhým umí ukázat svoji zranitelnost. Ostatní se tak nestydí před nimi odhalit tu svoji. Vnímavost a chápavost beze slov Raky dělají tak přitažlivými.

Lev – podmanivost

Lvi chtějí být středem pozornosti, chtějí zářit a jsou mistry v okouzlování. Ostatní si podmaňují nejen svým způsobem jednání, ale i notnou dávkou komediálního talentu. Lehce, hravě a s humorem získávají respekt ostatních. Jsou superhvězdou horoskopu a druhé okouzlují především svojí zářivou osobností.

Panna – důvěryhodnost

Možná si některé Panny myslí, že na nich není nic roztomilého nebo okouzlujícího. Jejich analytický a kritický rozum jim takové myšlenky nepovoluje. Ale opak bývá pravdou. Jejich tajemství přitažlivosti je skryté v důvěryhodnosti. Ostatní se cítí v jejich společnosti bezpečně. Moc dobře vědí, že pouze Panny vše zvládnou a účinně jim pomohou. Navíc Panna má zvláštní dívčí nebo chlapecký půvab, kterým druhé fascinuje až do pozdního stáří.

Váhy – přirozenost

Všechny Váhy jsou přirozeně okouzlující. Nepotřebují se nijak zvlášť natřásat, zbytečně na sebe upozorňovat – pouze jsou. Druhých se dokážou zastat, hledají spravedlivý svět nejen pro sebe, ale i pro své partnery. Jejich přirozená touha po harmonii a spravedlnosti je činí pro ostatní tak okouzlujícími.

Štír – romantismus

Možná si myslíte, že nejromantičtějším znamením zvěrokruhu je Rak, ale nedejte se zmást. Štír je tím pravým romantikem – má dokonalý smysl pro drama okamžiku. Je mistrem intenzivní atmosféry, je tajemný a velmi smyslný. Do svého života všechny přitahuje stejně neomylně jako světlo noční můry. Nakonec Karel Hynek Mácha se narodil ve znamení Štíra a ten o romantice věděl své.

Střelec – optimismus

S optimismem a touhou po dobrodružství si podmaňují jednu lidskou duši za druhou. Střelci jsou vesměs veselí a společenští lidé. Potřebujete-li se zbavit smutku a splínů, určitě si domů pozvěte Střelce nebo s ním vyrazte do společnosti. Jeho schopnost udělat ze života jednu velkolepou párty je tou vlastností, která ho dělá okouzlujícím.

Kozoroh – spolehlivost

Co řeknou, to platí. Není to jedna z nejpřitažlivějších vlastností? Kozorozi jsou seriózní a s vážností sobě vlastní tak přistupují ke všemu a ke všem. To, že to s vámi myslí vážně, je dělá v očích druhých spolehlivě nejvíce okouzlujícími mezi všemi. Dodržují sliby a nedělají podrazy.

Vodnář – nebojí se být sám sebou

Vodnářům bývá jedno, co si o nich ostatní myslí. Dělají to, co považují za důležité. Říkají, co si myslí. Přátelí se, s kým chtějí. Dokonce se i oblékají tak, jak se to líbí především jim. A právě originalita a jedinečnost je činí v očích druhých okouzlujícími.

Ryby – intuitivnost

Umění žít život jako sen je vlastnost, která bude k Rybám druhé vždy přitahovat. Pouze Ryby jako bájné Sirény si umějí do svého světa přivábit vše, co chtějí – přátele, lásky, zážitky i příběhy. Nejsou zakotvené v realitě, jejich svět je svět fantazie a představ. Ostatní je milují a možná ani nevědí proč. Ryby okouzlují na potkání a beze slov.

Podívejte se na to, co ještě je na vás okouzlující, ve videu:

Zdroj: Autorský článek a askastrology.com


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 20. 4. 2024

Ačkoli se můžete pyšnit svou trpělivostí, Berani, tato vlastnost by vám dnes mohla být na obtíž. Je možné, že už jste se ohnuli, jak jen to šlo, a dosáhli jste bodu zlomu. Poslední kapka se chystá přiložit velbloudovi na hrb. Dejte průchod explozi emocí, kterou si události žádají. Nemá smysl se dnes snažit zachovat svaté chování.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.