Jaká superschopnost se k vám hodí podle znamení: Ke Lvům létání, k Rybám neviditelnost

Pravděpodobně každý si v životě přál mít aspoň jednu superschopnost, většinou pravděpodobně po shlédnutí filmu se superhrdiny. Stejně jako komiksové či filmové postavy, i lidé narození v určitém znamení zvěrokruhu jsou svým způsobem charakterističtí. Jaká schopnost by se k vám hodila podle horoskopu?

Beran

Lidský chameleon

Splynout se vším v okolí a jen pozorovat, co se děje. To by nepochybně dokázali Berani, kterým by byla nadělena superschopnost chameleona. I běžně totiž dokážou dokonale zapadnout do jakéhokoliv prostředí a rychle se zadaptovat.

Býk

Mluvení se zvířaty

Býci jsou neuvěřitelní pohodáři a vyzařuje z nich natolik pozitivní energie, že se jich ani jindy bázlivá zvířata často nebojí. Dokážou si s nimi vytvořit hluboké pouto a komunikovat s nimi jako málokdo. Ve světě fantasy by proto nepochybně byli obdařeni schopností s nimi také mluvit.

Blíženci

Čtení myšlenek

Nezměrná touha po vědomostech je charakteristická pro Blížence, kteří jsou ochotni pro ně zacházet daleko. V získávání důležitých a zajímavých informací by jim pomáhala schopnost číst myšlenky, v intelektuální společnosti by se díky ní cítili ještě lépe než za normálních okolností.

Rak

Mizení

Citliví, náladoví a často i trochu záhadní Raci si potrpí na teatrálnost, obzvláště když chtějí udělat dojem, nebo jsou naopak zranění. Zmizet jako pára nad hrncem obyčejným lusknutím prstů by tak pro ně byla nedocenitelná superschopnost.

Lev

Létání

Hrdí Lvi chtějí být za každou cenu středem pozornosti, pohledy ostatních a komplimenty si vychutnávají. Jako superschopnost by k nim tak zcela pochopitelně sedělo létání, díky němuž by mohli dělat dojem na kohokoliv a bylo by pro ně i nesmírně praktické.

Panna

Oživování mrtvých

Na jejich blízkých Pannám skutečně záleží a navíc jsou neuvěřitelně empatické. Ve fantasy světě by tak byli lidé narození v tomto znamení obdařeni schopností přivádět zpět k životu zemřelé, díky čemuž by nepozorovali smutek u sebe ani ostatních.

Váhy

Proměna ve zvíře

Váhy jsou okouzlující osobnosti, pro něž je charakteristické, že dokážou měnit své chování podle prostředí, ve kterém se nachází a podle lidí, s nimiž zrovna tráví čas. Jako superhrdinové by se tak tito lidé dokázali měnit v nejrůznější zvířata, což by jejich schopnost zapadnout kamkoliv pouze zdokonalilo.

Štír

Laserové oči

Podezíraví Štíři jsou na pozoru i před lidmi, kterým by už po dlouholeté známosti mohli věřit. Propalování pohledem jim není cizí ani v reálném světě, ve světě fantazie by proto nebyli obdaření ničím jiným, než schopností střílet laserové paprsky z očí.

Střelec

Rentgenové vidění

Střelci jsou známí svou mnohdy až brutální upřímností a schopností prohlédnout každou lest a lež. I po jednom setkání dokážou výborně odhadnout povahu člověka, s nímž mluvili. Jako superhrdinové by proto oplývali schopností rentgenového vidění, která by tentokrát byla doslovná.

Kozoroh

Nekonečné znalosti

Není ambicióznějšího znamení, než je Kozoroh. Lidé v něm narození jsou na sebe velmi tvrdí, aby dosahovali co nejlepších výsledků. Ideální superschopností by tak pro ně bylo nasávání znalostí, ke kterému by jim stačilo se pouze dotknout knihy. Do vteřiny by pak znali celý její obsah.

Vodnář

Exploze

Vodnáři jsou považování za nekonvenční extroverty a tak trochu podivíny. Ve světě komiksových superhrdinů by pravděpodobně byli jedním z těch méně mentálně stabilních, protože by lusknutím prstů mohli nechat cokoliv a kohokoliv vybouchnout.

Ryby

Neviditelnost

Zasněné Ryby často a rády mizí do vlastního světa, protože ten skutečný se jim příliš nelíbí. Jejich kreativita by se na nich jako na superhrdinech projevila schopností neviditelnosti. Díky té by mohly dělat, co se jim jen zachce, a to aniž by si jich kdokoliv všiml.

Z komiksového Supermana je bisexuál:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 30. 4. 2024

Berani, tento den nemusí být zrovna nejenergičtější. V poslední době jste tvrdě pracovali a vaše tělo potřebuje čas na doplnění energie. Travte nějaký čas v klidu doma. Schoulete se s čajem a dobrou knihou a nechte svou mysl cestovat, kam chce. I když vaše tělo zpomaluje, vaše mysl je aktivnější než kdy jindy. Mohl by to být plodný čas pro strategické tvůrčí změny, které byste chtěli provést doma nebo v práci.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.