Manželky podle horoskopu: Ryby jsou romantické, Lvice chtějí královskou péči

Už jako malé holčičky si některé ženy představují svou svatbu. Když povyrostou, začnou uvažovat nad tím, jaké manželky z nich asi jednoho dne budou. Jakmile si najdou partnera, začnou tyto představy dostávat jasnější obrysy. Výraznou měrou to, jaké z žen budou manželky, ovlivňuje i znamení zvěrokruhu, v němž se narodily.

Beran

Ženy narozené ve znamení Berana jsou bojovné a hledají někoho, kdo bude za jejich ideály bojovat s nimi a s kým se budou cítit v bezpečí. Chtějí někoho, s kým budou mít pocit, že mají neomezené možnosti, nikoliv, že jsou samy omezovány. Je dost možné, že se budou chtít vyhnout tradičnímu obřadu a klasickým termínům spojeným se svatbami, jsou ale milující a za svého muže se budou vždy rvát.

Býk

Nejvíc požitkářské znamení se se svým manželem s úsměvem podělí o všechny radosti, ať už jde o dobré jídlo, kvalitní odpočinek ve wellness či peníze. Tyto manželky jsou k smrti věrné, ale pokud jim muž provede jakoukoliv nepravost, může počítat s tím, že líbit si to rozhodně nenechají. K rozvodu by se ale uchýlily až k jako poslednímu řešení.

Blíženci

Nezávislost je charakteristickou vlastností Blíženců, kteří se do tak velkého závazku, jakým je manželství, zrovna neženou. Pokud se ženy tohoto znamení rozhodnou usadit, musí si být jisté, že je to „ten pravý“, protože pokud tomu tak nebude, jakmile opadne prvotní vzrušení, začnou ho hledat jinde. Nemusí být nutně nevěrné, ale místo své polovičce mohou čas věnovat nějakému koníčku a tím ji zanedbávat.

Rak

Neexistuje znamení více rodinně založené než Rak. Tyto ženy jsou skvělé manželky a matky, které jsou ochotné udělat cokoliv proto, aby ochránily a zabezpečily rodinnou pohodu, kterou se doma snaží za každou cenu utvářet. Zároveň se tím ale vystavují riziku, že se zahltí uměle vytvořenými povinnostmi a vyhoří. Proto je potřeba, aby po svém boku měly muže, který se bude snažit teplo domova udržovat spolu s nimi.

Lev

Lvice vnímají svatbu spíše jako korunovaci než jako závazek. V rolích manželek jsou svému muži velkou oporou, podporují ho ve všem, co si usmyslí a dodávají mu sebevědomí ve chvílích, kdy mu chybí. Manžel ale na druhou stranu musí být připravený se k takové ženě celý život chovat jako ke královně, zahrnovat jí pozorností a komplimenty. Také se s ní bude dělit o své úspěchy, protože bude mít tendence je přisuzovat i sobě.

Panna

Panny jsou oddanější manželky než jakékoliv jiné, mnohdy totiž lépe ví, jak se starat o ostatní než samy o sebe. Tvrdě pracují na tom, aby s manželem byly co nejvíc na jedné vlně a řídí se instinktem. Vždy reagují na potřeby druhého, aniž by ty své dávaly kdovíjak najevo a chtěly si je splnit. Je ale potřeba si pamatovat, že ačkoliv hodně odpouštějí, nikdy nezapomínají a nebojí se prát špinavé prádlo na veřejnosti.

Váhy

Takzvaně uklízecí znamení jsou sice Panny, ale zametat své pocity pod koberec naprosto mistrně umí Váhy. Ty se vlastními negativními emocemi v manželství nezabývají, dokud jejich trpělivost jednoho dne nepřeteče. V tu chvíli je žádost o rozvod na stole, ne proto, že by o něj skutečně stály, ale proto, aby manžela vytrestaly. Vyhovuje jim manželství rozdělené tradičními rolemi, dokud jsou za své snahy dostatečně oceněny. Rovnováha je pro ně důležitá.

Štír

Manželství neberou ženy narozené ve znamení Štíra na lehkou váhu. Ani když jsou manželovi oddané a skutečně ho milují, nepřestanou být ostražité a lehce podezíravé – obávají se opuštění či toho, že druhý nebude jejich lásku opětovat dost silně. Potřebují muže, který je bude ujišťovat v tom, jak moc je miluje a co všechno by pro ně udělal.

Střelec

Manželka do nepohody je dokonalý zkrácený popis vdaných Střelkyň. S milujícím partnerem se rády dobře baví, smějí se a jdou vstříc každému dobrodružství. I v manželství je pro ně však důležitý pocit svobody a vědomí, že i přes závazek mohou být spontánní. Jsou nezávislé a odjet na týden pryč bez své polovičky jim nedělá problém.

Kozoroh

V manželství aplikují ženy narozené ve znamení Kozoroha princip návratnosti. Manžela vnímají jako podpůrný, nikoliv jako nezbytně potřebný prvek. Závazku jako takového se nebojí, mají ale strach, že jejich manželství nebude dostatečně stabilní. Čím déle vztah trvá, tím uvolněněji se v něm cítí, víc a víc milují a svého muže podporují.

Vodnář

Manželky ve znamení Vodnáře jsou zajímavé a zábavné, byť jsou občas emočně nedostupné. S problémy manžela si obvykle příliš nelámou hlavu, jsou příliš zaměstnané vlastními myšlenkami a denní rozvrh si vytvářejí za pochodu. Do manželství se koneckonců vrhají jedině za předpokladu, že kvůli němu neztratí vlastní osobnost a nezávislost, a to i co se týče financí, k jejichž sdílení se příliš nemají.

Ryby

Bezkonkurenčně nejromantičtější duše celého zvěrokruhu jsou Ryby, které věří na pohádkové konce, kvůli kterým by byly ochotné kousnout do otráveného jablka s nadějí, že je jejich vyvolený princ zachrání. Jako k nějakému princi se k manželovi také chovají, doma mu vytvoří tak příjemné prostředí, že se mu z něj nebude chtít ani odcházet. Na oplátku požadují jen notnou dávku komunikace a konzistentnost.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 10. 5. 2024

Něco, co si dnes přečtete, by mohlo mít dramatický dopad na váš život, Berani. Zvláštní pozornost věnujte psychologii snů. Možná najdete vysvětlení pro opakující se sny. Přesnost popisu by vás mohla zastavit a přimět vás k tomu, abyste si přečetli více. Jste právem zaujati, Berani. Při studiu této konkrétní oblasti se o sobě jistě dozvíte více.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.