Jak si najít lásku podle znamení? Panny se musí naučit empatii, Raci komunikaci

Nezadaní lidé často začnou mít svobodného života po nějaké době plné zuby. „Svajpování“ na seznamkách není pro každého a najít vážnou známost online je stejně složité, jako najít jehlu v kupce sena. Jaká je podle horoskopu zásadní rada pro jednotlivá znamení, která jim pomůže konečně najít lásku?

Beran

Vášniví a impulzivní Berani se do vztahů vyloženě hrnou a nezvažují přitom důsledky. To může vést ke vzrušujícím aférkám, ale maří to jejich šance na dlouhodobé a smysluplné vztahy. Aby našli skutečnou lásku, měli by výrazně zpomalit a soustředit se na budování silných základů s někým, kdo má stejné či podobné hodnoty a zájmy.

Býk

Býci jsou smyslní, ale také se drží při zemi, ve vztazích hledají stabilitu a bezpečí. Zároveň je však jen tak nepouštějí staré křivdy a dávno způsobené rány se jim hojí pomalu, pročež nejsou příliš ochotní si potenciálního partnera pustit k tělu. Pokud chtějí najít lásku, měli by zapracovat na hojení své duše, svého srdce a být ochotní se otevřít, přestože to pro ně znamená zranitelnost.

Blíženci

Flirtovat a okouzlit potenciální partnery umí Blíženci na jedničku, pomáhá jim v tom, že jsou od přírody zvědaví a komunikativní. Ač k tomu většinou nemají specifický důvod, bojí se závazků, což jim ve výsledku pochopitelně brání v tom, aby měli dlouhotrvající vztah. Pakliže o lásku opravdu stojí, měli by zapracovat na vybudování silného pouta s někým, kdo má stejný smysl pro humor a intelekt.

Rak

Skutečné propojení a intimita jsou pro citlivé Raky nepostradatelné součásti vztahů. Mohou ale doplácet na to, že si neumí vymezit hranice a postavit se sami za sebe, což může vést k závislosti na partnerovi v mnoha ohledech. Proto si musí najít někoho, kdo je bude respektovat, podporovat, a s tímto člověkem jasně komunikovat o svých potřebách.

Lev

Sebevědomí Lvům rozhodně nechybí. Jsou charismatičtí, baví je být středem pozornosti a hřát se v partnerově obdivu. Mají nicméně trochu problém se o pozornost dělit a dělat kompromisy. V lásce ale věci fungují trochu jinak, proto aby ji našli, měli by najít rovnováhu mezi svou touhou po obdivu a ochotou naslouchat potřebám a touhám své polovičky.

Panna

Panny jsou praktičtí detailisté, ve vztazích si proto váží stability a jisté předvídatelnosti. Jejich perfekcionismus a vysoké nároky ovšem vedou k tomu, že často až zbytečně kritizují lidi ve svém okolí, a to bez výjimky. Aby Panny našly lásku, měly by do příštího vztahu jít s čistou hlavou, otevřené novým možnostem a ochotné se učit empatii a soucitu.

Váhy

Diplomatické a okouzlující Váhy obecně udržují harmonické a stabilní vztahy, mnohdy je to ale jen proto, že se snaží za každou cenu zavděčit. Jsou navíc trochu nerozhodné, což může v partnerském vztahu vést k neschopnosti nastavit si hranice a být asertivní. V lásce naleznou štěstí za předpokladu, že začnou víc naslouchat své intuici a přestanou zametat pod koberec vlastní potřeby.

Štír

Hluboké emoční spojení a intenzivní chemii po fyzické stránce od vztahů vyžadují vášniví Štíři. Partner se s nimi může ovšem cítit jako v kleci, protože lidé narození v tomto znamení jsou žárliví a majetničtí. Často chtějí mít ve vztahu navrch a mít pocit, že mají svou polovičku pod kontrolou. Pokud chtějí najít lásku, musí se seznámit s někým, kdo zvládne jejich povahu a zároveň je bude podporovat v tom, aby byli upřímní a zranitelní.

Střelec

Svoboda a nezávislost je pro Střelce nesmírně důležitá, proto pokukují po partnerech, kteří ctí stejné hodnoty a jsou stejně intelektuálně na výši. Neschopnost se vázat jim ale zabraňuje v tom, aby nacházeli skutečně stabilní a dlouhodobé vztahy. Lásku proto musí hledat tak, že potenciálnímu partnerovi, který by ideálně měl být stejně dobrodružný jako oni, dopředu řeknou, co od vztahu očekávají.

Kozoroh

Kozorozi se ženou za úspěchy ve všech aspektech svého života a se vztahy to nemají jinak. Nejsou ovšem příliš ochotní odhalit svou zranitelnost a vyjadřovat emoce, což může vést z pohledu partnera k pocitu nedostupnosti a odcizení. Aby našli lásku, měli by lidé v tomto znamení být své polovičce otevřenější, stále si jít za svými sny, ale zároveň vnímat potřeby druhého.

Vodnář

Autentičnost a zachování individuality považují nekonvenční Vodnáři ve vztazích za nezbytnost. Bojí se ale, že jim někdo zlomí srdce, proto se nikomu nechtějí oddat a zabraňují sami sobě v navazování hlubších spojení. Chtějí-li najít lásku, musí si najít partnera, který si váží jejich unikátního pohledu na svět, a prozkoumávat s ním intimitu a zranitelnost.

Ryby

Lidé narození ve znamení Ryby disponují neuvěřitelnou schopností empatie a sami jsou velice citliví. Mají ale sklony upřednostňovat potřeby své polovičky na úkor vlastních, proto si často neumí určit zdravé hranice a ve vztahu se snadno stanou závislými. Aby našli lásku, tak se ještě před jejím hledáním musí pustit do plnění svých potřeb a tužeb. Pak pro ně bude jednodušší najít si někoho, kdo bude respektovat jejich pocity.

Podívejte se na 30+ Otázek s kartářkou Helen Stanku:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 3. 5. 2024

Vaše síla spočívá ve vašich vnitřních zdrojích, Berani. Dnes zjistíte, že se ve vás tyto zdroje otevřely. Zjistíte, že vaše emoce jsou tváří v tvář chaosu klidné a pod kontrolou. Tento čas nových začátků je nesmírně důležitý. Bylo by vhodné, abyste prozkoumali své nitro a napravili všechny vnitřní zvláštnosti, které by vám v budoucnu mohly působit potíže.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.