Kdo se k vám hodí podle horoskopu: Štírům to bude klapat s Vodnáři či Raky

Láska se dá najít mnoha způsoby. Můžete se seznámit v baru, párkrát ťuknout do chytrého telefonu, nechat si někoho dohodit od kamarádů nebo jen do někoho narazit vozíkem v obchodě. Pravda je ale taková, že s některými lidmi se k sobě zkrátka budete hodit víc než s jinými. Ovlivňuje to i znamení zvěrokruhu. Kdo se k vám podle horoskopu hodí?

Beran

Střelec či Váhy

Tvrdohlaví a spontánní Berani v podstatě okamžitě naleznou harmonii ve vztahu s vyrovnanými Váhami, které dobře ví, jak jim klidným způsobem říct, aby se už trochu uklidnili a uvažovali nad věcmi chladnou hlavou. V tomto případě racionalita vyrovnává impulzivitu. Střelec, na druhou stranu, podpoří veškeré šílené nápady, které Beranům vlezou do hlavy. V páru mohou tato znamení dát výpověď a odjet na roadtrip po Evropě. Občas jim ale nedojde, že na místě je i nějaká zodpovědnost.

Býk

Panna či Rak

V metodických Pannách najdou Býci partnery, kteří mají stejné priority – stabilitu, oddanost a racionalitu. Vztah těchto dvou znamení je o absolutní spřízněnosti, a proto má také předpoklady být zcela bezproblémový. Raci jsou pak srovnatelně spolehliví jako Býci a rádi si s nimi užijí společný čas strávený v pohodlí domova, například při sledování televize. Jsou citliví a starostliví, díky čemuž budou skvěle zvládat partnerovu paličatost.

Blíženci

Vodnář či Střelec

Blíženci mají celou řadu zájmů a jsou přelétaví, proto je nic neděsí tolik jako představa vztahu s někým, kdo na nich bude viset. Vztah by jim rozhodně nefungoval s někým, kdo by nerespektoval jeho širokou skupinu přátel a řadu volnočasových aktivit. Vodnáři si nezávislosti váží úplně stejně, proto by byli ideálními partnery. To samé se dá říct o Střelcích, kteří sice se svou polovičkou tráví čas rádi, ale uvědomují si, že klíč k úspěšnému vztahu tkví i v času stráveném odděleně.

Rak

Štír či Kozoroh

Stejně jako milující Raci, i Štíři mají srdce na dlani. Pokud jde o city, jsou upřímní, léčba tichem či zbytečné uvažování nad tím, jak si ve vztahu stojíte, s nimi nepřipadají v úvahu. Tato znamení se rychle navzájem naladí na své potřeby a tužby. Cílevědomí Kozorozi na druhou stranu umí dostat Raky z jejich ulity, ti je na oplátku uvolní a zbaví je spalující touhy sami sobě neustále něco dokazovat.

Lev

Vodnář či Beran

Lvi své milované zahrnují neuvěřitelným množstvím pozornosti a lásku dávají najevo alespoň letmými dotyky i na veřejnosti. Vodnáři jim stejnou péči vrátí, aniž by to po nich muselo být požadováno. Lví odvážná osobnost jim pak bude poskytovat nekonečnou zábavu. Špatnou volbou ale nejsou ani Berani, kteří jsou podobně sebevědomí a disponují energií, která ve vztahu vytvoří pozitivní a vzrušující atmosféru plnou vzájemné podpory.

Panna

Ryby či Kozoroh

Klíč k dlouhodobém vztahu vidí Panny v upřednostňování stejných hodnot a cílů do budoucna. Za úspěchem se ženoucí Kozorozi jsou pro ně proto dokonalým protějškem, budou je totiž podporovat v jejich ambicích a pomůžou jim si odškrtnout každý cíl. Ovoce ale přinese i spojení s Rybami, tato znamení spojuje schopnost empatie a tendence upřednostňovat štěstí partnera před svým. Panny se navíc po boku těchto snílků aspoň trochu uvolní.

Váhy

Blíženci či Berani

Váhy i Blíženci to skvěle umí s lidmi, jsou okouzlující a vyzařují pozitivní energii. Záleží jim na čase stráveném s přáteli a rodinou, proto mezi nimi nebude vznikat zbytečné dusno, když spolu nebudou na každém kroku. Skvělou polovičkou pro Váhy ale mohou být i Berani, kteří se pod jejich vyrovnaným vedením zklidní, a ještě v nich probudí jejich zábavnou a uvolněnou stránku. V tomto případě se protiklady přitahují.

Štír

Vodnář či Rak

Své emoce prožívají Štíři velmi intenzivně a mají sklony k útěkářství, když se objeví problémy nebo mají pocit, že je toho na jejich bedrech moc. Vodnáři jsou intelektuálové zdatní v komunikaci, jako partneři tak tyto nedostatky mohou vyřešit a fungovat v podstatě jako protijed. Sami přitom budou čelit výzvě ve formě štíří vášně. Hodí se k nim i oddaní Raci, jejichž starostlivost a touha po jistotách je přesně to, co jinak podezíravé znamení potřebuje.

Střelec

Blíženci či Beran

Je těžké odhodlaně prozkoumávat svět po boku někoho méně odhodlaného. Proto se ke Střelcům dokonale hodí Berani, samotáři, kteří je budou podporovat i v rozhodnutích, která by pro jiné vztahy znamenala konec. Vztah by jim ale klapal i s Blíženci, kteří jsou otevření dobrodružství a stanou se jejich stálými a nadšenými společníky. Zároveň ale dokážou Střelce stáhnout nohama zpět na zem, když ucítí, že mají hlavu až moc v oblacích.

Kozoroh

Rak či Býk

Není překvapením, že Kozoroh a Býk tvoří dokonalé duo, jsou totiž ze stejného těsta. Jsou praktičtí, ochotní tvrdě pracovat a odměnou jim za to je život v přepychu bez starostí o střechu nad hlavou. Překvapivě i Raci se ke Kozorohům skvěle hodí, a to proto, že díky své milující a starostlivé povaze jim poskytnou komfortní a bezpečné místo, kde budou moci odhalit svou zranitelnou stránku.

Vodnář

Lev či Štír

Vodnáři jsou věční hledači dobrodružství, proto potřebují partnera, který při nich bude stát bez ohledu na okolnosti. Oddanost Štírů nemá hranice a budou je podporovat, ať už si usmyslí cokoliv. Na oplátku budou vědět, že někdo ocení jejich schopnost jít do hloubky a řešit kdejaké problémy. Dalším dobrým znamením do páru jsou Lvi, kteří vyzařují pozitivní energii a svým sebevědomím vybočují z řady, stejně jako Vodnáři svou nekonvenčností.

Ryby

Rak či Býk

Empatie a emoční otevřenost jsou nejsilnějšími stránkami, kterými zadané Ryby disponují. Potřebují nicméně partnery, kteří budou v tomto stejní. Citliví Raci umí naslouchat, jsou rozvážní a zbožňují romantiku, jsou pro ně proto vhodnou volbou. Jsou ochotní i ke konverzacím o pocitech, na které jiné neužije. Ani Býk jako partner ovšem není krokem vedle, upřednostňuje totiž dlouhodobé vztahy před úlety a disponuje odhodláním, které dopředu popožene i jinak věčně zasněné Ryby.

Poslechněte si předpověď na září od Helen Stanku:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 4. 2024

Při rozhovorech s přáteli nebo kolegy o možných budoucích podnikatelských záměrech byste si mohli dělat poznámky, Berani. Vaše přirozená pečlivost by vám měla dobře posloužit. Důležité je mít přesné záznamy, o kterých budete moci později diskutovat. Jakýkoli nový projekt, který nyní zahájíte, bude pravděpodobně úspěšný, zejména pokud se jedná o psaní, mluvení nebo jinou formu zábavy. Nebojte se případného neúspěchu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.