Jak se znamení zbavují stresu: Býci využívají aromaterapii, Váhy zapínají televizi

Stresu čas od času podlehne každý, v tom jsou lidé zkrátka stejní. Rozdílní jsou ale v tom, jak se z takové situace nejlépe dostávají. Způsob uvolnění lze dobře určit také podle znamení zvěrokruhu, v němž se člověk narodil. Jak si od stresu můžete nejlépe ulevit vy?

Beran

Běh

Berani jsou zaměřeni na fyzično a když dojdou do bodu těsně před zhroucením, nic jim neuleví tolik, jako možnost negativní energii vypustit fyzicky. Čím rychlejší a náročnější činnosti se věnují, tím lépe se budou posléze cítit. Naopak posedávání v tiché místnosti by jejich stav ještě zhoršilo.

Býk

Aromaterapie

Býci jsou pod nadvládou Venuše, planety luxusu a krásy. Proto se nejlépe zbavují stresu za pomoci činností, které pozitivně stimulují jejich smysly. Když se potřebují uklidnit, nedají dopustit na aromaterapii s esenciálními oleji. Spoléhají na to, že i kdyby se jim po ní neulevilo tak, jak potřebovali, budou se dobře cítit aspoň díky krásné vůni.

Blíženci

Psaní

I ti největší introverti mezi Blíženci milují vyjadřování svých pocitů za pomoci jejich vytřídění ve formě slov. Nejlépe jim to jde v psané formě. Lidé narození v tomto znamení si musí dát záležet na organizaci vlastních myšlenek a páru proto nejlépe vypustí tím, že si je budou pár minut zapisovat do počítače či do deníku.

Rak

Vzpomínání

Jako nejsentimentálnější ze všech znamení Raci milují nostalgii a návraty do historie. Mají-li pocit, že svět se otáčí až moc rychle, mohou se uklidnit prohlížením vzpomínek. Můžou sledovat nahrávky z dětství, staré rodinné fotografie nebo si pročítat dopisy, které kdysi dávno dostali. Zabořit se do dávných časů je pro ně balzám na duši.

Lev

Masturbace

Než se zhrozíte, vzpomeňte si, že Lev je znamení, pro které je sebeláska charakteristickou vlastností. Navíc i vědci už dávno uznali, že trocha sebeukájení má pozitivní vliv na tělo i mysl. Když Lvi přijdou po náročném dni domů, nic jim od stresu neuleví tolik jako pár minut strávených péčí o svou sexuální spokojenost.

Panna

Jóga

Analytické Panny mají mozek v zápřahu 24 hodin denně, pořádně ho nevypnou ani během spánku. Jsou zkrátka takové. Jóga nicméně vede k celkovému uvolnění, je balzám nejen pro tělo, ale také pro duši. Umí učit trpělivosti a pokud se na ni plně soustředí, odvede pozornost od každodenních starostí.

Váhy

Sledování filmu

Když svět nenabízí dostatečnou dávku smíchu a romantiky, Váhy si to, co postrádají, doplní sledováním vhodného filmu. Oblíbené romantické komedie znají skoro nazpaměť, takže pro ně nebude problém smát se a utírat si slzy, zatímco budou odříkávat scénář spolu s postavami. Ještě před závěrečnými titulky se budou cítit lépe.

Štír

Poslouchání hudby

Ač to neradi přiznávají nebo dávají najevo, Štíři jsou emocionální. Když mají pocit, že se na ně starosti valí ze všech stran, není pro ně nic jednoduššího než předstírat, že stres nevnímají. To se nejlépe dělá se sluchátky v uších, obzvlášť když v nich hraje hudba odpovídající jejich aktuální náladě. Prostřednictvím písní mohou své emoce vypustit.

Střelec

Terapie

Reputaci nejukecanějšího znamení nosí Blíženci, jestli má ale někdo nezastavitelná ústa, jsou to skutečně Střelci. Nejlepším způsobem ke zbavení se stresu je pro ně z tohoto důvodu skutečná terapie, kde se budou moci vymluvit ze všeho, co je trápí a štve. Díky terapeutovi a jeho otázkám se navíc budou moci dostat problémům na kloub.

Kozoroh

Domácí práce

Soukromými dramaty se Kozorozi příliš nezabývají, rádi pracují, protože chtějí, aby za nimi výsledky jejich práce byly vidět. Když něco nejde podle jejich představ a cítí se vystresovaně, domácí úklid jim pomůže. Když uvidí čisté nádobí nebo vysátý koberec, bude je těšit pocit, že jejich dřina není přehlédnutelná.

Vodnář

Společenské hry

I v klidovém režimu jsou Vodnáři intelektuálové. Když cítí, že jsou příliš pod tlakem, nic jim neuleví tolik jako malé mentální cvičení ve formě společenské hry s přáteli, obzvlášť takové hry, kterou znají a v níž neprohrávají. Tato aktivita je možná pro leckoho stresující kvůli soutěživosti, kterou obnáší, ale Vodnáři si u ní ohromně odpočinou.

Ryby

Meditace

Jako nejvíc spirituálně založené ze všech znamení, Ryby nalézají klid tím nejosvícenějším způsobem – meditací. Jsou to citlivé osobnosti, a aby se dokázaly stresu skutečně efektivně zbavit, potřebují ideální podmínky. Proto mohou mít doma koutek určený speciálně k této činnosti, který jim nikdo nenarušuje a je pro ně tak jistou zónou útěku.

Poslechněte si měsíční horoskop na září od Helen Stanku:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 9. 5. 2024

Berani, dnes můžete být požádáni, abyste zpomalili. Ať už to přijde v podobě pokuty za překročení rychlosti nebo odřeného kolena, když zakopnete, musíte tomuto poselství naslouchat. Klíčové pro vás nyní je, abyste v důsledku tohoto zpomalení nepropadali přílišným emocím. Vězte, že je to pro vaše vlastní dobro. Nestěžujte si na to, prostě to udělejte.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.