4 největší smolaři podle horoskopu. Smůla se Rakům i Kozorohům doslova lepí na paty

Která znamení zvěrokruhu jsou podle astrologie považována za ta méně šťastná? Hvězdy určily, kdo jsou čtyři největší smolaři podle horoskopu.

Smůla se čas od času lepí na paty každému. Ale někdo má na nešťastné události v životě zkrátka větší magnet. Zjistěte, jaká znamení a proč jsou považovaná za největší smolaře podle horoskopu. Není mezi nimi to vaše?

Mohlo by vás zajímat: 5 nejmocnějších znamení zvěrokruhu, která vždy dosáhnou svého. Jste mezi nimi?

Lidé, kteří sami sebe považují za smolaře, svým pesimistickým přístupem k životu často smůlu sami přitahují. Je důležité uvědomit si, že v životě každého jedince existuje naděje a je to pouze o tom, jak se vy sami k jednotlivým situacím postavíte. Takže hlavu vzhůru a nepřestávejte na sobě pracovat.

RAK

Za největšího smolaře je považovaný Rak. A to zejména kvůli své přecitlivělosti na svět kolem sebe. Lidé narození ve znamení Raka bývají hodně emocionální a intenzivní. Všechno až moc prožívají a nechají se událostmi v životě doslova pohltit. Pokud se jim něco nedaří, až příliš si to berou. Mají sklony k depresím, úzkostem a nízkému sebevědomí.

PANNA

Dalším smolařem zvěrokruhu je Panna. Ty mají úzkostlivou povahu v genech. Často se stává, že se strachují a obávají možných důsledků, což je paralyzuje a ony kvůli tomu dělají chybná rozhodnutí. V životě se snaží být vždy pečlivé a o všem hodně přemýšlejí, což může mít za následek promarněné životní příležitosti.

ŠTÍR

Štíři jsou proslulí svou vášní a intenzitou, se kterou dělají vše, na co sáhnou. Na druhou stranu se jedná o jedny z největších smolařů horoskopu. Kvůli své horlivosti a intenzitě se často dopouštějí rozhodnutí, kterých později litují. Mívají sklony se zaobírat minulostí a stále dokola přemýšlejí nad věcmi, které nemohou změnit. Jejich posedlost kontrolovat nekontrolovatelné jim do života může přinést smůlu.

Čtěte také: Nejlepší a nejhorší vlastnosti znamení zvěrokruhu. Víte, jaké jsou ty vaše?

KOZOROH

A posledním znamením, kterému se často lepí smůla na paty, je Kozoroh. Právě tito lidé často trpí nedostatkem sebevědomí. Jsou totiž velice sebekritičtí a nejistí, kvůli tomu dost často podceňují své schopnosti. To u nich může způsobit promeškané životní šance, nebo naopak špatná rozhodnutí kvůli nedostatku sebedůvěry.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 4. 2024

Při rozhovorech s přáteli nebo kolegy o možných budoucích podnikatelských záměrech byste si mohli dělat poznámky, Berani. Vaše přirozená pečlivost by vám měla dobře posloužit. Důležité je mít přesné záznamy, o kterých budete moci později diskutovat. Jakýkoli nový projekt, který nyní zahájíte, bude pravděpodobně úspěšný, zejména pokud se jedná o psaní, mluvení nebo jinou formu zábavy. Nebojte se případného neúspěchu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.