5 nejspolehlivějších znamení zvěrokruhu. Komu můžete nejvíce věřit?

Důvěra ve vztahu, ať už milostném, nebo přátelském, se řadí k nejdůležitějším atributům. Jaká znamení zvěrokruhu patří mezi ta nejspolehlivější?

Vztah bez důvěry nikdy nemůže fungovat. Přesto se za život setkáváme s lidmi, kteří nás zklamou, zradí nebo nám jinak ublíží. Na životní cestě každého z nás čeká takových lidí mnohdy i několik. To naší důvěrou pochopitelně otřese. Je to ale užitečná lekce, která nás učí. Přesto všechno existují znamení zvěrokruhu, na která se můžeme díky jejich charakteristickým vlastnostem spolehnout více než na ostatní. Kdo patří mezi top 5 nejspolehlivějších znamení zvěrokruhu?

Mohlo by vás zajímat: 5 nejmocnějších znamení zvěrokruhu, která vždy dosáhnou svého. Jste mezi nimi?

Rak

Na pátém místě nejspolehlivějších znamení zvěrokruhu se umístili Raci. Jedná se o velice loajální znamení, které je oddané své rodině a přátelům. V případě potřeby tu pro vás vždy budou a nabídnou vám moudrou radu a rameno, na které se můžete vyplakat. Lidé narození ve znamení Raka jsou podporující a chápaví – a právě to z nich dělá skvělé partnery i přátele, kterým se můžete svěřit i s tím největším tajemstvím. Raci mají skvělou intuici, díky  níž se dokážou na některé věci dívat s patřičným nadhledem. Nedělají rozhodnutí ani věci bez rozmyslu a vždy vše dostatečně dobře zváží. Jejich věrnost a intuice z nich dělají lidi, kteří vám budou krýt záda.

Kozoroh

Na čtvrtém místě se umístili Kozorozi. Lidé narození v tomto znamení jsou známí pro svou zodpovědnost a spolehlivost. Vždy se snaží dodržet slovo a závazky, které slíbí. Můžete se u nich spolehnout, že pokud řeknou, že něco udělají, bude to tak. Pokud se Kozorozi k někomu zavážou, vždy k němu budou upřímní a loajální. V případě, že musí učinit rozhodnutí, jsou velmi trpěliví a vyrovnaní. Pokud jde o nějaký problém, dokážou ho vyřešit s chladnou hlavou. Jejich racionálním radám tak můžete věřit.

Čtěte také: 5 nejvýbušnějších znamení zvěrokruhu. Patříte mezi ty, kteří se rychle vytočí?

Štír

Na třetím místě jsou Štíři. Toto vodní znamení je neuvěřitelně věrné a své milované by bránilo až do posledního dechu. V době, kdy je budete potřebovat, za vámi vždycky budou stát. Jsou upřímní a nechodí kolem horké kaše, což z nich dělá spolehlivé partnery a přátele, kteří vás vždy podpoří a nabídnou vám smysluplnou radu. Štíři jsou velmi nezávislí a odhodlaní. Vždycky dodrží, co slíbí, a kladou důraz na to, aby se s jejich slovy slučovaly i jejich činy. Můžete se spolehnout na to, že tito lidé udělají, co řeknou. Ačkoliv jim chvíli trvá, než někomu začnou věřit, jakmile k tomu dospějou, vždy svým blízkým kryjí záda.

Býk

Býci jsou na druhém místě nejspolehlivějších znamení zvěrokruhu. Pokud Býk něco slíbí, snaží se své závazky dodržet. Pokud něco začnou, vždy to dokončí. Tito lidé jsou známí svou upřímností a přímočarostí. Řeknou vám pravdu, i když to není něco, co zrovna chcete slyšet. Nikdy vám nebudou jen tak lhát, takže se u nich můžete spolehnout na upřímnou a moudrou radu. Býci jsou trpěliví a stabilní. Pokud jim svěříte své tajemství, nechají si ho pro sebe. To z nich dělá skvělé přátele i partnery.

Čtěte také: Štěstí podle horoskopu. Lvi a Střelci patří k nejšťastnějším. Co ostatní znamení?

Panna

Co se spolehlivosti týče, prvenství náleží dalšímu zemskému znamení – Panně. Jsou to obrovští perfekcionisté, kteří udělají maximum proto, aby dodrželi slovo a závazky, které vám slíbili. Můžete s nimi počítat, Panny jsou upřímné a nesnáší lži. Snesou sebekrutější pravdu, touží jen potom, aby k nim lidé byli upřímní tak jako ony k nim. Lidé narození v tomto znamení jsou velice analytičtí, a to jim pomáhá být při rozhodování objektivní. Předtím než najdou řešení jakékoliv situace, se snaží hledat všechny klady a zápory. Jejich odhodlání a objektivita z nich dělá opravdu spolehlivé osobnosti, na které se můžete v případě potřeby spolehnout.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.