Jsem tu navždy, mě tak lehce ze svého života nevymažeš aneb Osudová znamení zvěrokruhu

Některá naše setkání a partnerství jsou osudová. Existují lidé, kteří nám vstoupí do života a my na ně nikdy nezapomeneme. Mohou v nás vyvolat hlubokou lásku, vzbudit silné vášně, ale také nás mohou citelně ranit, ublížit, zlomit srdce. Kteří partneři jsou ti, jež ze svého života nikdy nevymažeme, která znamení jsou osudová?

Lev je nezářivější ze všech

Lvi velmi snadno vzbuzují zájem opačného pohlaví. Jsou velkorysí, štědří, okouzlují na potkání. Pověstná je jejich záliba v plném a bohatém životě. Zásadně pohrdají čímkoli nízkým, zlým, úzkoprsým a omezeným. Do života druhých vstupují bez ostychu a své partnery bez velkých okolků přetvářejí a modelují k obrazu svému. Vyžadují potlesk a neustálý zájem publika, rozumějte svých partnerů, pokud se jim jich dostává v požadované míře, jsou těmi nejúžasnějšími, nejzábavnějšími a kupodivu i nejvěrnějším partnery na světě. Milují konkurenci, všechny své soupeře a soupeřky nekompromisně vyhánějí z ringu. S jejich příchodem do vašeho života vstupuje samotné slunce, na Lva se nikdy nezapomíná.

  • Osudové ženy narozené ve Lvu: Jacqueline Kennedyová Onassisová, Madonna, Olga Sommerová, Alena Vránová
  • Osudoví muži narození ve znamení Lva: Patrik Swayze, Robert Redford, Bolek Polívka

Vodnář likviduje své lásky chladem a odtažitostí

Vodnář je plný paradoxů. Na jednu stranu výjimečně chytrý, originální a družný. Přátelství je pro Vodnáře nejvyšší metou. V žebříčku hodnot jej dokonce řadí nad lásku. Na druhou stranu sveřepě zastává tradiční pozice, je opatrný a konzervativní. Sebevědomí a jistota se střídá s nervozitou, roztržitostí a nedostatkem disciplíny. Vodnáři jsou v podstatě bohémové plní jiskřivých vzrušujících nápadů i odporní puntičkáři. Navzdory své pověsti přátelského znamení je většina Vodnářů chladná a dost odtažitá. Umějí zlomit srdce svých blízkých svojí nepřístupností a odtažitostí. Život s nimi je nesmírně zábavný, ale i velmi náročný. Jsou to lidé, kteří elektrizují a nabíjejí, ale i zabíjejí – většinou šokem.

  • Osudové ženy narozené ve znamení Vodnáře: Nastassja Kinski, Jeanne Moreau, Eva Olmerová, Věra Chytilová
  • Osudoví muži narození ve znamení Vodnáře: Paul Newman, Ivan Hlinka, Boris Rösner, Rasputin

Kozoroha ze života ztrácíte jen neochotně

Na první pohled vypadá nepřístupně, odtažitě a velmi chladně. Nedejte se mýlit, v jeho těle dřímá horké srdce plné vášně. Šarm Kozoroha vás na první pohled neoslepí, ale proniknete-li mu pod kůži, zjistíte, že je jedním z nejzajímavějších znamení zvěrokruhu. Pedantický, přesný, samostatný a iniciativní. Ze všech znamení je nejpraktičtější a nejpohotovější. Ocitnete-li se v nouzi, jen Kozoroh vám dokáže poskytnout skutečně účinnou pomoc – praktickou radou či rychlým činem. Disciplína je jeho přirozeným kladem. Dobře zná cenu úspěchu, ví, že cesta ke štěstí je dlážděná potem a krví. A jenom on ji dokáže absolvovat bez ztráty kytičky. Je ale také milý, pozorný, společenský a super vtipný. Je to partner, kterého do svého života pouštíte možná neochotně, ale o to neochotněji jej ztrácíte.

  • Osudové ženy narozené ve znamení Kozoroha: Marlene Dietrich, Ava Gardner, Taťána Kuchařová, Vanessa Paradis, Věra Špinarová
  • Osudoví muži narození ve znamení Kozoroha: Val Kilmer, Anthony Hopkins, Jude Law, Ralph Fiennes

Beran uchvacuje mladistvým šarmem a jiskrou

Berani jsou odvážní a činorodí, jednají spontánně, impulzivně až dravě. Dynamičnost, přímost, otevřenost a velká upřímnost jsou jejich typickými vlastnostmi. Milují prudce, vášnivě a plně. Dokážou se rychle zamilovat, ale také rychle odcházet za dalším objektem svého náhlého zájmu. Jsou vzrušiví, hraví a mají rádi sex. Svým partnerům rozdávají lásku a péči, ale jen v případě, že se sami cítí milováni a obdivováni. Koho milují, toho nejen nepustí, ale umějí o něj i zabojovat. Ve svém úsilí však nejsou příliš vytrvalí, kdo o ně neprojeví zájem, není jich v jejich očích hoden. Pokud je život s vámi baví, jsou těmi nejlepšími partnery a milenci, pokud ne, nikdo a nic je s vámi neudrží. Bez sentimentu odcházejí a nechávají za sebou zlomená srdce, ale na jejich mladistvý šarm a jiskru se obvykle nezapomíná.

  • Osudové ženy narozené ve znamení Berana: Simone Signoret, Julie Christie, Dagmar Havlová, Jitka Čvančarová, Vilma Cibulková
  • Osudoví muži narození ve znamení Berana: Steve McQueen, Quentin Tarantino, Giacomo Casanova, Marlon Brando, Jiří Bartoška

Ryby vábí i ničí

Ryby osudově zasahují do života svých partnerů jak v pozitivním, tak negativním smyslu. Nemilují chladně a odtažitě, jak by se dalo u nich na první pohled předpokládat. Venuše, planeta lásky, je v Rybách povýšená, to znamená, že kvality lásky se v tomto znamení mohou demonstrovat v té nejkrásnější podobě. Láska Ryb je obětavá, ohleduplná, vesmírně nekonečná, smyslně vzrušivá. Když ony otevřou svou náruč, začnou se dít zázraky. Ten, kdo se s nimi spojí, má pocit, že je navždy spasen. Mají magnetickou přitažlivost, do svého života si umějí přivolat všechny, které chtějí. Bohužel se čas od času přehrávají do role neodolatelných svůdníků a sukničkářů v mužském podání a ufňukaných mučednic v ženském vydání. Pak je s nimi život obtížný. Z milé rybky je dravá ryba, který nemá slitování s nikým a s ničím, ani sama se sebou.

  • Osudové ženy narozené ve znamení Ryb: Elizabeth Taylor, Juliette Binoche, Ornela Muti, Saharon Stone, Nataša Gollová, Petra Kvitová
  • Osudoví muži narození ve znamení Ryb: Javier Bardem, Daniel Craig, Michail Gorbačov, Milan Hlavsa, Jiří Schelinger

Zdroj: Autorský článek a M. Jehle, Partnerské horoskopy, Sagittarius 2004

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 29. 3. 2024

Berani, možná budete muset vědomě upustit od některých svých plánů a nechat vše na náhodě. Prvek neočekávaného vám může docela pomoci, takže s ním pracujte, místo abyste se ho snažili držet na uzdě. Přirozený tok událostí by vás měl dovést k větší svobodě. Používejte svou představivost, místo abyste se zcela spoléhali na mentální procesy, jako je logika.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.