Karmický horoskop pro všechna znamení zvěrokruhu: Co je vaším osudem?

Karmický horoskop vám může pomoci pochopit pojem osudovosti. Jaký je váš osud ve vztazích, lásce, kariéře nebo zdraví? Objevte podle svého karmického horoskopu svůj životní cíl i úkol.

Vaše sluneční znamení v karmickém horoskopu ukazuje na nejdůležitější úkol, který máte v životě zdolat. Jde o podstatný směr, kterým byste se měli ubírat. Opoziční, protilehlé znamení vás v pozitivním případě harmonizuje a ladí, v negativním přináší osudové zkoušky. Jedině ty vás však dovedou k životnímu cíli.

Slunce v Beranu – opoziční znamení Váhy

Vaše duše v minulé inkarnaci nedokázala upevnit svoji individualitu, mohla být jen „zrcadlem“ druhých. Možná jste byli rádi, když za vás někdo převzal zodpovědnost, rozhodování a ochranu. Proto jste v tomto životě zahrnuti zkouškami samostatnosti a rozvoje vlastní individuality. Musíte se naučit zvládat svoji nadměrnou senzitivitu a zároveň se neuzavřít do nepřístupného krunýře vůči druhým. Zřejmě se budete v životě snažit o nezávislou existenční pozici. Mnoho úspěšných lidí se narodilo ve znamení Berana, které je nutí stát si na svém a odolávat tlaku okolí.

  • Vašim úkolem je integrovat a zpracovat kvality vašeho opozičního znamení Vah s jeho diplomatickou povahou směřující k harmonii a přitom být samostatným jedincem.

Slunce v Býku – opoziční znamení Štír

V tomto životě se budete chtít oprostit od mnohých nánosů minulosti. Možná jsou to nějaké vaše špatné vlastnosti – může jít o nakládání s financemi (i druhých) nebo silný sexuální pud. Obrazně řečeno stojíte jednou nohou v Býku, který má rád stabilitu, věrnost a žádné problémy, druhou ve Štíru, který vás se svými skrytými touhami táhne do těžkostí. Vaše dospívání a ranné mládí mohlo být značně bouřlivé jak v rodině – neporozumění s rodiči –, tak i v partnerských a přátelských vztazích. V tomto životě se máte naučit střídmosti, vážit si života jako daru a neničit to krásné, co člověk dostal – vztahy v rodině, partnerství.

  • Vaším úkolem je dospět nejen k pozitivními vnímání a prožívání života, ale i schopnosti vyhovět svým touhám bez rodinných a partnerských problémů.

Slunce v Blížencích – opoziční znamení Střelec

Podle karmické astrologie lze usuzovat, že jste v minulém životě mohli být velmi svobodomyslnou bytostí. Vyhovuje vám pohyb, změna a cestování. Vaše nynější lekce jsou ale o řádu a odpovědnosti. Měli byste se naučit soustředit se na jeden cíl a snažit se jej naplnit. V partnerských otázkách je pro vás míra svobody a tolerance také velmi důležitá. Je možné, že jestliže nenajdete vhodného partnera, který dokáže vaše požadavky naplnit, zůstáváte raději sami.

  • Vaším úkolem je naučit se soustředit na jeden cíl, učit se koncentraci a zároveň dát ve svém životě prostor duchovnímu růstu.

Slunce v Raku – opoziční znamení Kozoroh

Podle karmické astrologie je vaše duše stará, mnoho ví. Zřejmě jste v minulých životech zažívali mnohá privilegia a pocty a to může být důvodem vaší silné motivace a touhy i v této inkarnaci něco dokázat a uspět. Pozor však na zbytečnou kritiku ostatních, vlastní pocity nadřazenosti a pýchy. Sluneční znamení Raka vás vede k obětavému životu, kdy plody své práce dokážete předat i druhým. Doplňující kvalita znamení Kozoroha vám napomáhá udržovat rovnováhu i střídmost, abyste se jako Raci zcela nepoddávali svým emocionálním náladám a uměli se soustředit i na vlastní úspěch.

  • Vaším úkolem je se nepoddávat se emocionálním náladám a soustředit se na cíl.

Slunce ve Lvu – opoziční znamení Vodnář

V současném životě byste se měli podle karmické astrologie naučit samostatnosti a spoléhání na vlastní síly a zdroje. Možná zažíváte neustálý boj s vlastní vůlí, leností či pýchou. Musíte se naučit řádu, vaše životní lekce přicházejí právě z tohoto důvodu. Navíc máte rozvinout všechny svoje schopnosti a talenty ke svobodomyslnému a humanistickému znamení Vodnáře. Osa Lev–Vodnář vás učí přátelskému vztahu k ostatním lidem, nezištné službě a pomoci slabším.

  • Vaším úkolem je během života naučit se nejen vládnout, ale také pomáhat těm, kteří to potřebují.

Slunce v Panně – opoziční znamení Ryby

Slunce v Panně a protilehlém znamení Ryb může svědčit o tom, že jste za svoje filozofické či náboženské cítění byli v minulých životech pronásledováni. V tomto životě byste se měli naučit sdělit druhým své názory a požadavky. Můžete opakovaně prožívat stále stejné situace, abyste se v nich naučili nejen obstát, ale také přemohli strach z nároků svého okolí. Znamení Ryb na opačném pólu vám dodává léčitelské schopnosti a zvýšenou míru citlivosti, kterou se máte naučit zpracovat.

  • Vaším úkolem je přestat se bát být sami sebou a jednat tak, jak se cítíte, bez ohledu na přání a pocity okolí.

Slunce ve Vahách – opoziční znamení Beran

Jste silná osobnost, která v minulých reinkarnacích (v minulých životech) byla velmi samostatná. V tomto životě byste se měli naučit spolupráci, úsilí pro celek, úctě k povinnostem a řádu a také respektování smluv i různých ujednání. Přitom byste měli dbát i na detaily ve svém osobním životě a zaměstnání. Opoziční znamení Berana vám dodává dynamickou sílu i snahu rozvíjet duchovní stránku života. Zároveň se učíte ovládat, nepropadat hněvu, žárlivosti. Tato nebeská konstelace vám propůjčuje velkou osobní přitažlivost a silné charisma. Ty vás však mohou vést k povyšování nad ostatními.

  • Vaším úkolem je být v životě aktivní, samostatní a zároveň nepohrdat druhými.

Slunce ve Štíru – opoziční znamení Býk

Podle karmické astrologie vám hodně záleží na minulosti, na starých zvycích, místech, tradicích i představách. Pro tento život jste si však zvolili změnu, nikoliv kontinuitu. Do života vám mohou přicházet zkoušky – budete se muset mnohého vzdát, abyste se mohli dále vyvíjet. V minulém životě jste byli majetní, záleželo vám na vašem materiálním vlastnictví a mohli jste být k němu i silně citově připoutáni. Možná jste si i dost zakládali na své váženosti, rodině, lidech kolem. Současné lekce vám přináší vaše sluneční znamení Štíra, minulost odráží opoziční znamení Býka, které je právě symbolem vlastnictví.

  • Váš úkol: Jestliže se naučíte vše odevzdat a přijmout i ztráty, naplníte své poslání.

Slunce ve znamení Střelce – opoziční znamení Blíženci

Podle karmické astrologie jste osoba, která se rozhodla, že v tomto životě zvítězí nad svou nerozhodností. Pokusí se soustředit na jeden cíl, stabilizovat se. Toto postavení také ukazuje na vaši nechuť seznamovat se a vázat. Nebo se jen v životě rozhodnout pro jednoho partnera. Máte velký strach ze ztráty svobody a ten budete muset překonat. Jinak je možné, že prožijete mnoho vztahů bez ukotvení a pocitu bezpečí. K doplnění a vyvážení je vám k dispozici kvalita vzdušných Blíženců, která dává vašim rozhodnutím lehkost a neformálnost.

  • Vaším úkolem je najít harmonii, stálost a cíl ve svém životě a také duchovní, spirituální rozměr.

Slunce ve znamení Kozoroha – opoziční znamení Rak

Vaše duše se rozhodla pro zralost, kterou představuje znamení Kozoroha. Opoziční znamení Raka vám signalizuje, že jste v minulosti mohli žít v pevném rodinném zázemí, mohli jste jím být hýčkáni. Možná jste ale s ostatními kvůli svému prospěchu manipulovali. V tomto životě jste mohli předčasně odejít z domova, abyste se osamostatnili. Možná v životě zažíváte těžké zkoušky i životní úspěchy. Ty se obvykle dostavují až ve vyšším věku, pokud dokážete úspěšně projít všemi životními nástrahami, kterých v případě zrození ve znamení Kozoroha nebývá zrovna málo.

  • Vaším úkolem je úspěšně projít všemi životními zkouškami a dospět ke spokojenosti.

Slunce ve znamení Vodnáře – opoziční znamení Lev

Spojení Vodnář–Lev v karmické astrologii ukazuje na vaše v minulém životě nadměrné ego, což vám teď může bránit v hledání vlastní identity. Možná jste se chovali příliš egoisticky, manipulovali jste s ostatními a jednali ve jménu svého prospěchu. V tomto životě se máte naučit ostatním pomáhat, angažovat se ve společenských a veřejně prospěšných organizacích. Při svých schopnostech budete umět druhým poskytnout účinnou pomoc.

  • Vaším úkolem je se rozvíjet, ale myslet i na lidi kolem sebe. Umět překonat svoje ego a osobní pýchu, nadřazenost. Pak splníte úkol této inkarnace.

Slunce ve znamení Ryb – opoziční znamení Panna

Podle karmické astrologie jste člověk, který v minulých životech projevoval velmi kritický rozum i určitou úzkoprsost v jednání a myšlení. V tomto zrození se vaše duše rozhodla překonat tyto bariéry a zrušit všechny hranice. Budete se snažit o sjednocení ducha i těla. V minulosti jste se zřejmě příliš zabývali pozemskými věcmi. Nyní se musíte naučit poznávat svět neviditelný a neuchopitelný – duchovní. Pokud překonáte svůj egoismus a přílišnou malichernost, pak dokážete překonat i citové problémy, kterých právě vaše znamení Ryb nemívá málo. Doplňující znamení Panny vás učí řádu a racionálnímu náhledu na svět.

  • Vaším úkolem je oprostit se od pozemských záležitostí a poznat svět duchovní.

Mohlo by vás také zajímat:

Autor: Věra Várady

Sdílejte článek
Štítky rodina horoskop znamení zvěrokruhu astrologie karmický horoskop

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.