Karmický horoskop pro všechna znamení zvěrokruhu: Co je vaším osudem?

Karmický horoskop vám může pomoci pochopit pojem osudovosti. Jaký je váš osud ve vztazích, lásce, kariéře nebo zdraví? Objevte podle svého karmického horoskopu svůj životní cíl i úkol.

Vaše sluneční znamení v karmickém horoskopu ukazuje na nejdůležitější úkol, který máte v životě zdolat. Jde o podstatný směr, kterým byste se měli ubírat. Opoziční, protilehlé znamení vás v pozitivním případě harmonizuje a ladí, v negativním přináší osudové zkoušky. Jedině ty vás však dovedou k životnímu cíli.

Slunce v Beranu – opoziční znamení Váhy

Vaše duše v minulé inkarnaci nedokázala upevnit svoji individualitu, mohla být jen „zrcadlem“ druhých. Možná jste byli rádi, když za vás někdo převzal zodpovědnost, rozhodování a ochranu. Proto jste v tomto životě zahrnuti zkouškami samostatnosti a rozvoje vlastní individuality. Musíte se naučit zvládat svoji nadměrnou senzitivitu a zároveň se neuzavřít do nepřístupného krunýře vůči druhým. Zřejmě se budete v životě snažit o nezávislou existenční pozici. Mnoho úspěšných lidí se narodilo ve znamení Berana, které je nutí stát si na svém a odolávat tlaku okolí.

  • Vašim úkolem je integrovat a zpracovat kvality vašeho opozičního znamení Vah s jeho diplomatickou povahou směřující k harmonii a přitom být samostatným jedincem.

Slunce v Býku – opoziční znamení Štír

V tomto životě se budete chtít oprostit od mnohých nánosů minulosti. Možná jsou to nějaké vaše špatné vlastnosti – může jít o nakládání s financemi (i druhých) nebo silný sexuální pud. Obrazně řečeno stojíte jednou nohou v Býku, který má rád stabilitu, věrnost a žádné problémy, druhou ve Štíru, který vás se svými skrytými touhami táhne do těžkostí. Vaše dospívání a ranné mládí mohlo být značně bouřlivé jak v rodině – neporozumění s rodiči –, tak i v partnerských a přátelských vztazích. V tomto životě se máte naučit střídmosti, vážit si života jako daru a neničit to krásné, co člověk dostal – vztahy v rodině, partnerství.

  • Vaším úkolem je dospět nejen k pozitivními vnímání a prožívání života, ale i schopnosti vyhovět svým touhám bez rodinných a partnerských problémů.

Slunce v Blížencích – opoziční znamení Střelec

Podle karmické astrologie lze usuzovat, že jste v minulém životě mohli být velmi svobodomyslnou bytostí. Vyhovuje vám pohyb, změna a cestování. Vaše nynější lekce jsou ale o řádu a odpovědnosti. Měli byste se naučit soustředit se na jeden cíl a snažit se jej naplnit. V partnerských otázkách je pro vás míra svobody a tolerance také velmi důležitá. Je možné, že jestliže nenajdete vhodného partnera, který dokáže vaše požadavky naplnit, zůstáváte raději sami.

  • Vaším úkolem je naučit se soustředit na jeden cíl, učit se koncentraci a zároveň dát ve svém životě prostor duchovnímu růstu.

Slunce v Raku – opoziční znamení Kozoroh

Podle karmické astrologie je vaše duše stará, mnoho ví. Zřejmě jste v minulých životech zažívali mnohá privilegia a pocty a to může být důvodem vaší silné motivace a touhy i v této inkarnaci něco dokázat a uspět. Pozor však na zbytečnou kritiku ostatních, vlastní pocity nadřazenosti a pýchy. Sluneční znamení Raka vás vede k obětavému životu, kdy plody své práce dokážete předat i druhým. Doplňující kvalita znamení Kozoroha vám napomáhá udržovat rovnováhu i střídmost, abyste se jako Raci zcela nepoddávali svým emocionálním náladám a uměli se soustředit i na vlastní úspěch.

  • Vaším úkolem je se nepoddávat se emocionálním náladám a soustředit se na cíl.

Slunce ve Lvu – opoziční znamení Vodnář

V současném životě byste se měli podle karmické astrologie naučit samostatnosti a spoléhání na vlastní síly a zdroje. Možná zažíváte neustálý boj s vlastní vůlí, leností či pýchou. Musíte se naučit řádu, vaše životní lekce přicházejí právě z tohoto důvodu. Navíc máte rozvinout všechny svoje schopnosti a talenty ke svobodomyslnému a humanistickému znamení Vodnáře. Osa Lev–Vodnář vás učí přátelskému vztahu k ostatním lidem, nezištné službě a pomoci slabším.

  • Vaším úkolem je během života naučit se nejen vládnout, ale také pomáhat těm, kteří to potřebují.

Slunce v Panně – opoziční znamení Ryby

Slunce v Panně a protilehlém znamení Ryb může svědčit o tom, že jste za svoje filozofické či náboženské cítění byli v minulých životech pronásledováni. V tomto životě byste se měli naučit sdělit druhým své názory a požadavky. Můžete opakovaně prožívat stále stejné situace, abyste se v nich naučili nejen obstát, ale také přemohli strach z nároků svého okolí. Znamení Ryb na opačném pólu vám dodává léčitelské schopnosti a zvýšenou míru citlivosti, kterou se máte naučit zpracovat.

  • Vaším úkolem je přestat se bát být sami sebou a jednat tak, jak se cítíte, bez ohledu na přání a pocity okolí.

Slunce ve Vahách – opoziční znamení Beran

Jste silná osobnost, která v minulých reinkarnacích (v minulých životech) byla velmi samostatná. V tomto životě byste se měli naučit spolupráci, úsilí pro celek, úctě k povinnostem a řádu a také respektování smluv i různých ujednání. Přitom byste měli dbát i na detaily ve svém osobním životě a zaměstnání. Opoziční znamení Berana vám dodává dynamickou sílu i snahu rozvíjet duchovní stránku života. Zároveň se učíte ovládat, nepropadat hněvu, žárlivosti. Tato nebeská konstelace vám propůjčuje velkou osobní přitažlivost a silné charisma. Ty vás však mohou vést k povyšování nad ostatními.

  • Vaším úkolem je být v životě aktivní, samostatní a zároveň nepohrdat druhými.

Slunce ve Štíru – opoziční znamení Býk

Podle karmické astrologie vám hodně záleží na minulosti, na starých zvycích, místech, tradicích i představách. Pro tento život jste si však zvolili změnu, nikoliv kontinuitu. Do života vám mohou přicházet zkoušky – budete se muset mnohého vzdát, abyste se mohli dále vyvíjet. V minulém životě jste byli majetní, záleželo vám na vašem materiálním vlastnictví a mohli jste být k němu i silně citově připoutáni. Možná jste si i dost zakládali na své váženosti, rodině, lidech kolem. Současné lekce vám přináší vaše sluneční znamení Štíra, minulost odráží opoziční znamení Býka, které je právě symbolem vlastnictví.

  • Váš úkol: Jestliže se naučíte vše odevzdat a přijmout i ztráty, naplníte své poslání.

Slunce ve znamení Střelce – opoziční znamení Blíženci

Podle karmické astrologie jste osoba, která se rozhodla, že v tomto životě zvítězí nad svou nerozhodností. Pokusí se soustředit na jeden cíl, stabilizovat se. Toto postavení také ukazuje na vaši nechuť seznamovat se a vázat. Nebo se jen v životě rozhodnout pro jednoho partnera. Máte velký strach ze ztráty svobody a ten budete muset překonat. Jinak je možné, že prožijete mnoho vztahů bez ukotvení a pocitu bezpečí. K doplnění a vyvážení je vám k dispozici kvalita vzdušných Blíženců, která dává vašim rozhodnutím lehkost a neformálnost.

  • Vaším úkolem je najít harmonii, stálost a cíl ve svém životě a také duchovní, spirituální rozměr.

Slunce ve znamení Kozoroha – opoziční znamení Rak

Vaše duše se rozhodla pro zralost, kterou představuje znamení Kozoroha. Opoziční znamení Raka vám signalizuje, že jste v minulosti mohli žít v pevném rodinném zázemí, mohli jste jím být hýčkáni. Možná jste ale s ostatními kvůli svému prospěchu manipulovali. V tomto životě jste mohli předčasně odejít z domova, abyste se osamostatnili. Možná v životě zažíváte těžké zkoušky i životní úspěchy. Ty se obvykle dostavují až ve vyšším věku, pokud dokážete úspěšně projít všemi životními nástrahami, kterých v případě zrození ve znamení Kozoroha nebývá zrovna málo.

  • Vaším úkolem je úspěšně projít všemi životními zkouškami a dospět ke spokojenosti.

Slunce ve znamení Vodnáře – opoziční znamení Lev

Spojení Vodnář–Lev v karmické astrologii ukazuje na vaše v minulém životě nadměrné ego, což vám teď může bránit v hledání vlastní identity. Možná jste se chovali příliš egoisticky, manipulovali jste s ostatními a jednali ve jménu svého prospěchu. V tomto životě se máte naučit ostatním pomáhat, angažovat se ve společenských a veřejně prospěšných organizacích. Při svých schopnostech budete umět druhým poskytnout účinnou pomoc.

  • Vaším úkolem je se rozvíjet, ale myslet i na lidi kolem sebe. Umět překonat svoje ego a osobní pýchu, nadřazenost. Pak splníte úkol této inkarnace.

Slunce ve znamení Ryb – opoziční znamení Panna

Podle karmické astrologie jste člověk, který v minulých životech projevoval velmi kritický rozum i určitou úzkoprsost v jednání a myšlení. V tomto zrození se vaše duše rozhodla překonat tyto bariéry a zrušit všechny hranice. Budete se snažit o sjednocení ducha i těla. V minulosti jste se zřejmě příliš zabývali pozemskými věcmi. Nyní se musíte naučit poznávat svět neviditelný a neuchopitelný – duchovní. Pokud překonáte svůj egoismus a přílišnou malichernost, pak dokážete překonat i citové problémy, kterých právě vaše znamení Ryb nemívá málo. Doplňující znamení Panny vás učí řádu a racionálnímu náhledu na svět.

  • Vaším úkolem je oprostit se od pozemských záležitostí a poznat svět duchovní.

Mohlo by vás také zajímat:

Autor: Věra Várady

Sdílejte článek
Štítky rodina horoskop znamení zvěrokruhu astrologie karmický horoskop

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 24. 4. 2024

Berani, některé vaše pracovní povinnosti jsou pro jednoho člověka příliš velké a mohly by vás dnes zatížit. Zdá se, že hromada práce se neustále zvětšuje, ať děláte, co děláte. Pokud můžete, delegujte své úkoly. Nejméně naléhavé úkoly odložte stranou a na zbytku postupně zapracujte. Váš zaměstnavatel od vás může, ale nemusí očekávat příliš mnoho, ale vy máte právo udržet si zdravý rozum bez ohledu na cokoli.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.